2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Magnezyum la kabizligim bitti diyebilirim...

Çok sevindim sizin için. Çünkü gerçekten temiz beslenmek ülkemizde çok zor ama imkansız değil. Ramazandan önceki ay inanılmaz temiz beslenmistim ve o ay hamile kaldım. Beslenmenin kıymetini o zaman çok iyi anlamıştım ama çok pis bi nefse sahip olduğum için simdi canım sürekli biseyler çekiyo yalnız çok yememe rağmen sadece 2 kilo almıştım, onun da 1 kilosunu geri vermişim. Nerdeyse 5 aya giricez ve sadece 1 kilo almış olmak biraz gerdi beni. Sizin kilo durumları nasıl genel olarak

Taa 20 ağustosta benim kontrolüm, günler geçmez gari o gün ayrintiliya gireceğiz inşallah her şey yolundadır. Tetanoz vurduran var mı kızlar? Beni pazartesi çağırdılar da, çok acıyomus öyle mi
Canim asi icin saglik ocagi 20
Haftada gel dedi ben daha onceki hamileligimde ilki cok acimisti hatta agrisindan uyumamamistim ben ama arkadasim hic hissetmemisti yani kisiden kisiye degisiyo herhalde

Haftada gel dedi ben daha onceki hamileligimde ilki cok acimisti hatta agrisindan uyumamamistim ben ama arkadasim hic hissetmemisti yani kisiden kisiye degisiyo herhalde
Yaa insallah öyledir ya herkes çok ağrı yaptığını söyledi korktum valla iğneden falan pek etkilenmem ben de, belki acımaz pazartesi yazarım buraya

saglık ocagında baska ası yapılıyo mu hamilelik boyunca? bana da 20. haftada biz seni arıcaz dediler. ondan sonra başka aşılar da var mı?

Benim gibi eve kapanan var mı aylardır hastane ev baska hic bisey yapmiyorum bütün bayramı evde geçirdim ihtiyaclarim icin bile cikamiyorum kilo aldm hic bisey üstüme olmuyor alış veriş yapmam lazm ama hic gözüm almıyor ya dışarıya çıkmak ölüm gibi geliyor

Bende çıkmak istemiyorum kıyafetler üstüme olmuyor alacağım ona bile üşeniyorum zaten korono aldı başını gidiyor

Yaa insallah öyledir ya herkes çok ağrı yaptığını söyledi korktum valla iğneden falan pek etkilenmem ben de, belki acımaz pazartesi yazarım buraya
Ignenjn agrisi degil kiz aşı agri yapiyo ilk üç gun sonra geciyo valla kolum oyle agirlasmisti kaldiramiyodum bes ton olmustu sanki o kolumve agrisindan da yatamamistim

Oh ne güzel.Kiloyu hiç dert etmeyin.Son aylarda inanılmaz kilo alıyorsunuz tecrübeyle sabit.İkizlerime 51 ile hamile kalıp 76 ile doğum yapmıştımBen bu sefer 53 ile hamile kaldım 49a düştüm.Şuan 52 kiloyum.İstiyorum ki az kilo ile hamileliği bitirebileyim.Umarim başarırım
Bu arada benim de canım birşeyler çekiyor sürekli.İki öğün beslenirken arada artık elma badem falan tüketiyorum

Bende tam tersi hemen hergun disardayim ama kizimdan dolayi disariyi cok seviyo mecbur cikiyom o yuzden de pek kilo aldigimi soyleyemem zaten cevrem ne bicim hamilesin diyolar nerde kilolar gobek

Tıpkım ben

Ben işe gidip geliyorum 2 tane elbise aldım oh rahat rahat giyiyorum şimdilerde. İnternetten aliver kuzum sen de

Ignenjn agrisi degil kiz aşı agri yapiyo ilk üç gun sonra geciyo valla kolum oyle agirlasmisti kaldiramiyodum bes ton olmustu sanki o kolumve agrisindan da yatamamistim
Valla kimle konuşsam hep aynı şeyi diyolar. İğne olduğum gün rapor alayım bari ben nasıl çalışcam şimdiden gerildim

Ay inşallah sağlıkla tamamlariz süreci. Ben normalde de kilo almaya aşırı meyilliyim, 70 kiloyla hamile kaldım max 10 kilo alma hakkım var bu aydan sonra çılgınlar gibi almam inşallah. 30-40 kilo bile alanlar oluyomus aşırı geriliyom ona da

Ben... Al

Kızlar ben sabah uyanınca karnımda bi acı hissediyorum sanki bi yere carpmısım gibi akşam saatlerine kadar gecmiyor acaba üstüne mi yatıyorum gece dikkat ediyorum ama uykuluyken nasıl yatıyorum bilmiyorum bebeğime bişey olur mu diye korkuyorum gece üstüne yatarım diye sizde de oluyor mu karında acı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…