2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar selam 2li tarama yaptirip risk yok denildiğinde 4 lu taramayi yaptircak var mi aranizda? Doktorumun sekreteriyle telefondan konuştuk. 2li yaptı risk gözükmüyor sonra 4 lu var , detaylı ultrason var vs dedi. 2li zaten riski belirliyor diye biliyordum dedim o daha da ayrıntılı dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Ben 2li sonra detaylı ultrason düşünüyordum.

4lü değilde 3lü yapacağız dedi dr. Risk var diye değildir belkide 4lü istemesinin sebebi istemezsen yaptırmazsın

4lü değilde 3lü yapacağız dedi dr. Risk var diye değildir belkide 4lü istemesinin sebebi istemezsen yaptırmazsın
2liyi yaptırdiniz mi peki ? Ona ragmen 3 lu mu önerdi tekrar? Evet risk gozukmuyor dedi ama böyle böyle sinirimi bozuyor. Açıklama yapmıyor doğru düzgün

Kızlar hellooooo
biz kızımla mesaiye başladık gelen giden göbüşü sevdi sosyal mesafe falan kalmadı valla biraz büyük diyolar hatta aaaaa ne kadar büyümüş diyolar ama bana normal geliyo hatta doktor hanım ben 7 aylıkken böyleydim dedi çok şaşırdım göbüşüm hep normal geliyodu bana hatta yakın arkadaşımla haftamız bile aynı onun da böyle göbeği anlamadım gitti ayyy maşallah desinler bari iyi bişey mi kötümü anlamadım

Ben ikili yaptırdım, düşük risk çıkmasına rağmen dörtlüyü de yaptırdım. Doktorum daha detaylı bi tarama olduğunu açıkladı. Doktorumun gerekli gördüğü taramaları yaptırıyorum ben hep

Hahah canım maşallah sizee benim de göbüş kocaman. Bugün işyerinde bi arkadaşım şimdiden böyleyse 9 ayını düşünemiyorum dedi. Sanane ben taşıyacağım dedim yav yorum yapmasalar sussalar maşallah deseler ne güzel olur dimi

Ben dümdüz durup yukardan ayağıma doğru bakınca, önce göbeğimi görebiliyorum artik. Çok mu büyüdü acaba gerçekten

Bende 62 ile hamile kaldım ilk aylar bulantı yüzünden 3 kilo verdim şuna hala 59um. Bence hiç gerilme canım nasıl olsa ister istemez öyle bir kilo alacağız kiiii. Ben hiç almak istemiyorum mümkünse gittiği yere kadar. Kilo almak çok kolay ama vermem zor

2liyi yaptırdiniz mi peki ? Ona ragmen 3 lu mu önerdi tekrar? Evet risk gozukmuyor dedi ama böyle böyle sinirimi bozuyor. Açıklama yapmıyor doğru düzgün
2li yaptırdım drum 3lüye gerek duyuyor. İlk gebeliğimde de aynısını istemişti sonrasında ayrıntılı ultrason. 4lüyü yaşı olanlara öneriyorlar sizin yaşınız risk sınırında mı herdr bir olmuyor kimiside tarama testlerini hiç önermiyor kimisi ikiliyi yeterli buluyor

Haklısın canım valla vermek çok zor. Minimum kiloyla bitirmek lazım tabi. Herhalde 5.aydan sonra falan hizlaniyo kilo olayı

Haklısın canım valla vermek çok zor. Minimum kiloyla bitirmek lazım tabi. Herhalde 5.aydan sonra falan hizlaniyo kilo olayı
Ayda bir kiloyu normal kabul ediyorlar. Dediğin gibi 5. Aydan sonra bulantı Vs kalmayınca rahat kilo alınıyor. Sağlıklı beslenmek şart hafta a 2 gün et tavuk balık baklagil ve öğle yemeklerinde sebze yoğurt ayran la öğünler yapmak lazım hamuru azaltmak gerekiyor mümkünse hiç. Ben ilk gebeliğimde hiç aşermedim bunda da hâlâ aşermiyorum bana artısı oldu 8 kilo ile tamamlamıştı hamileliği. Fazladan yediğimi hatırlamam bazen canım sıkılıyor aşermiyorum bu nasıl gebelik diye

Valla ben bi 3 gün fenaydım iştahım açıldı. 1 kilo almıştım. Hemen kestim sonra. Şimdi Yine 59um. Başlıyor yavaştan iştah açılması. Buarada karnım şiş ama. Eski düzlüğü yok. Doktor ödem orda birikmeye başlayacak artık dedi

Öneri kısmı nasıl olmaz anne baba adayı sonuc ne olursa olsun fikir degistirmeyecekse yaptirmak elzem değil tabii. 24 e yeni girdim daha yas değilde değişiyor iste hepsinin dediği.
Benim arastirdigimda 3 lu tarama testi 2li zamaninda yapilmadiysa mantıklı yoksa 2liden daha düşük dogruluk orani diye. 2 li %80-90 arası 3lü %50-60 arası doğruluk payı veriyor diye okudum ve dinledim. Ama işte hepsi bir şey diyoe

Offf evet ya eve gidince nazar duası okuyacam valla bi maşallah diyen yok bana da dediler 9. Ay da nasıl olacaksın diye yuvarlanırım artık dedim ne diyim 3 kg almışım sadece çok da değil ama

Çok güzel geçirmişsin ilk hamileliğini. 8 kilo çok iyi. İnşallah yine öyle olur, inşallah bende de öyle olur

Ben dümdüz durup yukardan ayağıma doğru bakınca, önce göbeğimi görebiliyorum artik. Çok mu büyüdü acaba gerçekten
Bence herkesin aynı sadece eski halimizle kıyasladıklarında büyümüş diyolar olcak o kadar kaç haftalık olduk ayyy maşallahh maşallah kuzularımıza

Ben 2 li taramayı yaptırdım.Doktorum sonuc iyi çıkınca 3. Lü taramaya gerek yok 4. Tarama yapalım dedi. 4. Lü tarama yaptırdık. Şükür bi sıkıntı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…