2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bu ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor ya ben bundan çok korkuyorum
Korkacak bişey yokki her zamanki ultrason dan farkı biraz daha fazla ayrıntıya bakılması bebeğin bütün iç dış organlarına ölçümlerine bakılıyor. Senin genetik test yapıldığından aslında daha rahat olmalısın ayrıntıda bişey çıkacağını sanmam yani inşallah

Ben işe gidip geliyorum 2 tane elbise aldım oh rahat rahat giyiyorum şimdilerde. İnternetten aliver kuzum sen de
masallah bırak isi 5 dk hava almaya cikamiyorum ben netten sevmiyorum canm 2 saat baktigim seyi zor beğenip alıyorum bakalm kendimi formda hissedersem bi gün insallah cıkcam

masallah bırak isi 5 dk hava almaya cikamiyorum ben netten sevmiyorum canm 2 saat baktigim seyi zor beğenip alıyorum bakalm kendimi formda hissedersem bi gün insallah cıkcam
Aa o zaman tamam canim mutlaka deneyerek al tabi. Ben işle ev arasında gidip geliyorum, mağazalar aşırı kalabalık korkuyorum o yüzden internet alışverişi

Kızlar bu arada baş dönmeleriniz ne durumda? Ben günde 2 defa progestan alıyorum, içtikten sonraki 3 saatim yok resmen. İlacın etkisi olduğunu düşünüyorum ama yaşayan var mı böyle

Kızlar bu ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor ya ben bundan çok korkuyorum
Korkulcak birşey değil cnm normal ultrosan gibi ama daha uzun sürüyor yarım saat falan bebgin bütün organlarına falan detaylı bakılıyor oyani karından normal gittiğimiz gibi yani

Kızlar bu arada baş dönmeleriniz ne durumda? Ben günde 2 defa progestan alıyorum, içtikten sonraki 3 saatim yok resmen. İlacın etkisi olduğunu düşünüyorum ama yaşayan var mı böyle
Evet ilacın yan etkisi ben alıştığım için bana hiç etkisi yok artk alttan da kullanabilirsin cok rahatsz ediyosa

Selam millet , benim bebisim göstermedi cok hareketliydi yerinde durmadigi icin doktorum cok ugrasti ama göremedi ve kordon ta tam önündeydi .
Yaramaz benimki .

ben hic kilo almadim ama bebis 183 g . Bacaklari zunmus yavrumun

Selam millet , benim bebisim göstermedi cok hareketliydi yerinde durmadigi icin doktorum cok ugrasti ama göremedi ve kordon ta tam önündeydi .
Yaramaz benimki .

ben hic kilo almadim ama bebis 183 g . Bacaklari zunmus yavrumun
Maşallah canım birdahaki kontrol ne zaman?
Benimde Pazartesi ama göstermez diye şartlamıyorum kendimi

Bende akşam uyurken fitil şeklinde kullanıyorum, fitil seklinda ağızdan alınan gibi olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…