2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biliyorum canım ama plesantam aşağı yerleşimli olduğu için doktorum özellikle vajinal almamam gerektiğini söyledi. Böyle fena çarpacak seni demişti ama bu kadar beklemiyodum
Evet bende ilk aylar ağızdan aldım, ilk aylarin etkisi ve hapın etkisiyle başımı hiç kaldıramıyorum

Evet bende ilk aylar ağızdan aldım, ilk aylarin etkisi ve hapın etkisiyle başımı hiç kaldıramıyorum
Çok fena etkiliyor canım gerçekten. Saat sabah 10da alıyorum ilkini, taa öğlen 2ye kadar kafam bi hoş. İse de odaklanma sıkıntısı yaşıyorum ama yapicak bişey yok bebitolar iyi olsun da

Günaydın kızlar. Randevu günü geldi. Sağlıklı olduğunu duyarım inşallah. Sonrasında cinsiyeti öğreniriz inşallah. Her türlü sürprize açığım bakalım benim minnak neymiş
Hadi hayırlısi cnm kaçta randevun yaz bizede sonuçları

Kaç mglık içiyordunuz? Bende hiç bi etkisi olmamıştı. Düşük mü vermişti doktor acaba, bendeki 100lüktü günde iki kere
100lük kullanırken ben de hiç etkilenmemiştim. Hatta 200 mg 24 saatte bir içerken de hiç yan etki olmamıştı ama şu anda 200 mg 12 saat arayla alıyorum inanılmaz baş dönmesi yapıyor

100lük kullanırken ben de hiç etkilenmemiştim. Hatta 200 mg 24 saatte bir içerken de hiç yan etki olmamıştı ama şu anda 200 mg 12 saat arayla alıyorum inanılmaz baş dönmesi yapıyor
Günde 200mg etki etmiyor, fazlası yan etki yapıyor canım demek ki. Ne zaman bıraktıracak doktor belli mi

Ben 200lüğü günde 3 kez kullanıyordum oral yolla, maşallahım var sanırım hiçbir yan etkisi olmadı

Kızlar bu arada baş dönmeleriniz ne durumda? Ben günde 2 defa progestan alıyorum, içtikten sonraki 3 saatim yok resmen. İlacın etkisi olduğunu düşünüyorum ama yaşayan var mı böyle

Evet ilacın yan etkisi canım. Ben de bayılacak gibi oluyorum resmen. Doktor vajinal al mutlaka dedi. Öyle alınca da enfeksiyon varmış gibi hissediyorum rahatsız ediyor. Çözüm bulamadım.

Evet ilacın yan etkisi canım. Ben de bayılacak gibi oluyorum resmen. Doktor vajinal al mutlaka dedi. Öyle alınca da enfeksiyon varmış gibi hissediyorum rahatsız ediyor. Çözüm bulamadım.
Ben hiç öyle kullanmadım ama kullananlar hep aynı şeyi diyo canim bide vajinal daha etkili oluyomus sanırım ama kullanımı baya zordur

Sabahlari oyle oluyolar genelde canim oglede sonra gitmek daha iyi canim tatli tuzlu hepsini karistirip ye gitmeden yarim saat once ama

Ben hiç öyle kullanmadım ama kullananlar hep aynı şeyi diyo canim bide vajinal daha etkili oluyomus sanırım ama kullanımı baya zordur

Evet kuzum gerçekten çok zor. Sürekli Beyaz Bi krem akıyor vajinadan. Fazla olanı akıyormuş. Günde kaç kere iç çamaşırı değiştiriyordum. Bayılmayı göze alarak hap şeklinde atıyorum ben.

Başka bi doktora gittim. O da ilk 3 aydan sonra pek etkisi olmaz progestan hormonunun dedi. Hatta diğer doktor iğne olarak vermişti. Çok gereksiz bence dedi. Kafam karıştı.

Hızlı hızlı yürüyüş yap kısa mesafede. Sürekli dönüş yap yani. Otur kalk tuvalete git. Asla sıkışık olma. Bi de canın ne istiyorsa onu ye. Bebeğin istediği şeyi yiyince daha etkili oluyor

Brnim sıpa öyle hareketlenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…