2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allah Allah hangisine güveneceğimizi de şaşıyoruz artık valla. Benimde önceki doktorum onca kanamaya rağmen 100 mg günde 1 kullandiriyodu. Yeni doktorum hiç bir etkisi olmaz 200*2 kullanacaksın dedi. Çok şükür şu anda kanama lekelenme şikayetim yok ama her an olabilir dendiği için de aşırı gerginim ve bu progestana çok anlam yükledim istemsizce. Alarm falan kurdum hep, 1 dk bile aksatmiyorum. Psikolojik olarak rahat olsam belki de ilaçtan daha da fayda sağlarım kendime ama yapamıyorum artık

Yaa sorma dedi ki farklı olan doktor şimdi sana diğeri bir sürü vitamin bilmem ne de vermiştir dedi. Evet hocam dedim omega kullanıyorum.
Balık ye balık dedi. Eğer haplar işe yarasa beslenme tarzımızı dünya olarak değiştirirdil değil mi dedi. Çok doğru geldi bana
Bir sürü hap ilaç bilmem ne.

Magnezyum vermişti diğer doktor. Onu da sordum. Rahmi yumuşatsın. Kanamam azalsın diye verdi dedim. Allah Allah kaç yıllık doktorum böyle bişey duymadım. Dinlen canım bol bol dedi. Bir hafta kanaman olmazsa dışarı çık. Başka türlü geçmez dedi. İlaçlar vitaminler hep boş dedi. Kafam karıştı

Ben de aslında doğaldan yanayım. Ama Bi haftada 3 kere kanamam olunca korktum. Şimdi kendi doktoruma tekrar gidicem. Bakalım ne dicek

Ah kıyamiş ya ben gece uykumda üşeniyorum sabaha kadar tutuyorum eziyet ediyormuşum yavruma

Ben de bunu öğrenince gece kalkıyorum artık tuvalete sürekli

Diyorum emzirme provası gibi oluyo şimdiden. 2 saatte 3 saatte bir uyanıyorum gidiyorum

Normalde hiç kıyamam uykumu bölmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…