- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #11.741
MasallahhhhhKızlar şimdi çıktım. Bebek gayet iyi. 17+1deyiz ama 18+1 çıktı. 3lü için kan verdim. Gelelim cinsiyete göremedikuyuyordu. Öğleden sonra gel tatlı şeyler ye dedi. Şimdi ben ne yiyeyim de bu bebe hareketlensin vişne suyu içip çikolata yemiştim ama uyku saatiydi sanırım
Ben en son gittiğimde pekmez yemiştim çok azKızlar şimdi çıktım. Bebek gayet iyi. 17+1deyiz ama 18+1 çıktı. 3lü için kan verdim. Gelelim cinsiyete göremedikuyuyordu. Öğleden sonra gel tatlı şeyler ye dedi. Şimdi ben ne yiyeyim de bu bebe hareketlensin vişne suyu içip çikolata yemiştim ama uyku saatiydi sanırım
Yok canım ilk haftalar öyle. İlerleyince Bebeğin hareket alanı azalıyor bu haftalarda. Bi de idrara sıkışık olunca hiç kıpırdayamıyo
Aminnn şu an gece tek doza düşürdük çok şükür... Bebek sağlıklı olsunda...Yüksek içiyormuşsun canım inşallah gerek kalmayan günler gelir en kısa zamanda
Ben öyle tahmin ediyorum . Bakalim pembisler mavislerimiz fazla olmazDoğumda görüyormuşuz cinsiyetini herşeyini ortak renk alırız artık bebe çıplak kalmasın
Öğleden sonra gel deyince sormadım cnm umarım kemikten değil organından görürüzMasallahhhhhkemik yapısından bir şey demedi mi
Ne alaka anlamadm. Bnm de aşağıda ama doktorm gecen sadece azalt dedi 3 ten 1 e dustu. Alttanda alabilirsin dedi bana bi yan etkisi olmadığı için iciyorum ben bidaha ki gidişinde tekrar sor bence doktoruna canm bana bunu söyleyen perinatoloji doktoruydu bisey olsa söylemezdi :)Plesanta aşağı yerleşimli olduğu için vajinal kullanamıyorum canım mecbur yutuyorum. Sarhoş ediyor tövbe estağfurullah
Kendi bebisimin cinsiyetini bu kadar merak etmemistim bence kz olcakKızlar şimdi çıktım. Bebek gayet iyi. 17+1deyiz ama 18+1 çıktı. 3lü için kan verdim. Gelelim cinsiyete göremedikuyuyordu. Öğleden sonra gel tatlı şeyler ye dedi. Şimdi ben ne yiyeyim de bu bebe hareketlensin vişne suyu içip çikolata yemiştim ama uyku saatiydi sanırım
Ayy cnm sağol valla herkes merakta. Umarım tekrar gitmeme değer şu sıcaktaKendi bebisimin cinsiyetini bu kadar merak etmemistim bence kz olcaknazlanıyor hanım efendi bilerek göstermiyo insallah öğleden sonra gösterr kendini
Senle ben kaldık cnm öğrensekte şu cinsiyet faslı kapansa artıktemmuzz cnm hadi bakalım hayırlısı kuzum benimde 17.haftamdi 18 çıktı ama cinsiyet belli olmadı Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Sorma valla ya bizimkilerindee göstermeye niyeti yok.cnm ya inş ogreniriz artıkSenle ben kaldık cnm öğrensekte şu cinsiyet faslı kapansa artık
Ben henüz öğrenmedim.Gerçi öğrenmesem de olurSenle ben kaldık cnm öğrensekte şu cinsiyet faslı kapansa artık
Rahmin uyarılmasına sebebiyet verebilir, buda istediğimiz bişey değil dedi canım. Böylesi daha sağlıklı dedi. Burda başka bi konuda da gördüm, vajinal kullanıp lekelenme yaşayanlar çok oluyomus. Bide doktor rahim ağzında kanama alanı gördü, her an kanama olabilir hiç bi şekilde tetiklememeliyiz bunu dedi. Bana da mantıklı geldi dedikleriNe alaka anlamadm. Bnm de aşağıda ama doktorm gecen sadece azalt dedi 3 ten 1 e dustu. Alttanda alabilirsin dedi bana bi yan etkisi olmadığı için iciyorum ben bidaha ki gidişinde tekrar sor bence doktoruna canm bana bunu söyleyen perinatoloji doktoruydu bisey olsa söylemezdi :)
Anladm benim cok sukur kanama sorunum yok suan onun la alakalıdır belki canm doktorun ne dediyse onu yap tabi belli bi süre sonra etki yapmıyor zaten bebisin iyi olsunda idare et şimdilik ozamanRahmin uyarılmasına sebebiyet verebilir, buda istediğimiz bişey değil dedi canım. Böylesi daha sağlıklı dedi. Burda başka bi konuda da gördüm, vajinal kullanıp lekelenme yaşayanlar çok oluyomus. Bide doktor rahim ağzında kanama alanı gördü, her an kanama olabilir hiç bi şekilde tetiklememeliyiz bunu dedi. Bana da mantıklı geldi dedikleri
Ya evet o vitamin olayları benim de çok kafamı karıştırıyor. Bi arkadaşımın doktoru da aynı bunları söylemişti ve kendi eşinin hiç vitamin kullanmadığını, her şeyi doğal karşıladığını söylemiş. Biz de mümkün mertebe doğal karşılamaya çalışıyoruz ama vitamini icmeyince yavruyu aç birakmis gibi hissediyorumYaa sorma dedi ki farklı olan doktor şimdi sana diğeri bir sürü vitamin bilmem ne de vermiştir dedi. Evet hocam dedim omega kullanıyorum.
Balık ye balık dedi. Eğer haplar işe yarasa beslenme tarzımızı dünya olarak değiştirirdil değil mi dedi. Çok doğru geldi bana
Bir sürü hap ilaç bilmem ne.
Magnezyum vermişti diğer doktor. Onu da sordum. Rahmi yumuşatsın. Kanamam azalsın diye verdi dedim. Allah Allah kaç yıllık doktorum böyle bişey duymadım. Dinlen canım bol bol dedi. Bir hafta kanaman olmazsa dışarı çık. Başka türlü geçmez dedi. İlaçlar vitaminler hep boş dedi. Kafam karıştı
Ben de aslında doğaldan yanayım. Ama Bi haftada 3 kere kanamam olunca korktum. Şimdi kendi doktoruma tekrar gidicem. Bakalım ne dicek
Aynen canım farklılıklar olabiliyo ya tabi doktorlar ona göre konusuyo. Bana vajinal muayene de yasak mesela. Doktorum ister benle devam et ister baska bi doktora git ama seni vajinal muayene etmek isterlerse kesinlikle izin verme dedi. Çünkü plesenta tam rahim ağzında. İnşallah yukarı çıkar çok dua ediyorumAnladm benim cok sukur kanama sorunum yok suan onun la alakalıdır belki canm doktorun ne dediyse onu yap tabi belli bi süre sonra etki yapmıyor zaten bebisin iyi olsunda idare et şimdilik ozaman
Insallah benimde detaylı ya bakan doktor aşağıda ama rahim agzni kapatıyormu anlamak için altan bakılması gerekiyo dedi ama gecen hafta gittiğim doktor onemli degil 7 aya kadar yukarı çıkar çıkmazsa o zaman bakarız tarzında biseler saçmaladı. Hic anlamadm bendeAynen canım farklılıklar olabiliyo ya tabi doktorlar ona göre konusuyo. Bana vajinal muayene de yasak mesela. Doktorum ister benle devam et ister baska bi doktora git ama seni vajinal muayene etmek isterlerse kesinlikle izin verme dedi. Çünkü plesenta tam rahim ağzında. İnşallah yukarı çıkar çok dua ediyorum
Yav bunların hepsi başka konusuyo kime güvencez bizInsallah benimde detaylı ya bakan doktor aşağıda ama rahim agzni kapatıyormu anlamak için altan bakılması gerekiyo dedi ama gecen hafta gittiğim doktor onemli degil 7 aya kadar yukarı çıkar çıkmazsa o zaman bakarız tarzında biseler saçmaladı. Hic anlamadm bende
Ya evet o vitamin olayları benim de çok kafamı karıştırıyor. Bi arkadaşımın doktoru da aynı bunları söylemişti ve kendi eşinin hiç vitamin kullanmadığını, her şeyi doğal karşıladığını söylemiş. Biz de mümkün mertebe doğal karşılamaya çalışıyoruz ama vitamini icmeyince yavruyu aç birakmis gibi hissediyorum
Şeker yüklemesinde 2 baklavaya eşdeğer diyolardi verilen şeker içinAhhh ahh napcaz hiç bilmiyorum ben deAllah yardımcımız olsun. İnşallah sağ salim pıtıcıklarımıza Bi kavuşsak.
Ben kısmetse şeker yüklemesi yaptırmıcam mesela. Çok araştırdım onu. Günümüzde çocukların hiperaktivite vs olmasında etkiliymiş o kadar yüksek doz şeker alımı. Onun yerine şeker takip cihazı alıp kontrol edicem düzenli.
Şu tetanoz aşısında da hala çok kararsızım. Aşı çalışmaları yapılmış Bi çok makale okudum. Aşı olan çocuklarda astım durumu daha çok oluyormuş. Birsürü şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?