2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Masallahhhhhkemik yapısından bir şey demedi mi

Ben en son gittiğimde pekmez yemiştim çok azdaha bitmedi muz ve çikolata da yemiştimhareketliydi

Am
Yok canım ilk haftalar öyle. İlerleyince Bebeğin hareket alanı azalıyor bu haftalarda. Bi de idrara sıkışık olunca hiç kıpırdayamıyo
Yüksek içiyormuşsun canım inşallah gerek kalmayan günler gelir en kısa zamanda
Aminnn şu an gece tek doza düşürdük çok şükür... Bebek sağlıklı olsunda...

Plesanta aşağı yerleşimli olduğu için vajinal kullanamıyorum canım mecbur yutuyorum. Sarhoş ediyor tövbe estağfurullah
Ne alaka anlamadm. Bnm de aşağıda ama doktorm gecen sadece azalt dedi 3 ten 1 e dustu. Alttanda alabilirsin dedi bana bi yan etkisi olmadığı için iciyorum ben bidaha ki gidişinde tekrar sor bence doktoruna canm bana bunu söyleyen perinatoloji doktoruydu bisey olsa söylemezdi :)

Kendi bebisimin cinsiyetini bu kadar merak etmemistim bence kz olcak nazlanıyor hanım efendi bilerek göstermiyo insallah öğleden sonra gösterr kendini

Rahmin uyarılmasına sebebiyet verebilir, buda istediğimiz bişey değil dedi canım. Böylesi daha sağlıklı dedi. Burda başka bi konuda da gördüm, vajinal kullanıp lekelenme yaşayanlar çok oluyomus. Bide doktor rahim ağzında kanama alanı gördü, her an kanama olabilir hiç bi şekilde tetiklememeliyiz bunu dedi. Bana da mantıklı geldi dedikleri

Anladm benim cok sukur kanama sorunum yok suan onun la alakalıdır belki canm doktorun ne dediyse onu yap tabi belli bi süre sonra etki yapmıyor zaten bebisin iyi olsunda idare et şimdilik ozaman

Ya evet o vitamin olayları benim de çok kafamı karıştırıyor. Bi arkadaşımın doktoru da aynı bunları söylemişti ve kendi eşinin hiç vitamin kullanmadığını, her şeyi doğal karşıladığını söylemiş. Biz de mümkün mertebe doğal karşılamaya çalışıyoruz ama vitamini icmeyince yavruyu aç birakmis gibi hissediyorum

Anladm benim cok sukur kanama sorunum yok suan onun la alakalıdır belki canm doktorun ne dediyse onu yap tabi belli bi süre sonra etki yapmıyor zaten bebisin iyi olsunda idare et şimdilik ozaman
Aynen canım farklılıklar olabiliyo ya tabi doktorlar ona göre konusuyo. Bana vajinal muayene de yasak mesela. Doktorum ister benle devam et ister baska bi doktora git ama seni vajinal muayene etmek isterlerse kesinlikle izin verme dedi. Çünkü plesenta tam rahim ağzında. İnşallah yukarı çıkar çok dua ediyorum

Insallah benimde detaylı ya bakan doktor aşağıda ama rahim agzni kapatıyormu anlamak için altan bakılması gerekiyo dedi ama gecen hafta gittiğim doktor onemli degil 7 aya kadar yukarı çıkar çıkmazsa o zaman bakarız tarzında biseler saçmaladı. Hic anlamadm bende

Yav bunların hepsi başka konusuyo kime güvencez biz doktor bana ultrasonda bak burası senin rahim ağzın, buda plesanta bak boylu boyunca uzanmış,buraya kanama alanı yapmış falan gösterdi de renkleri değişik geldi sadece bana, ben ne anlarım neyse su ayrintilida belli olur herhalde orda da bakiyolarmis plesentaya falan

Ahhh ahh napcaz hiç bilmiyorum ben de Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağ salim pıtıcıklarımıza Bi kavuşsak.

Ben kısmetse şeker yüklemesi yaptırmıcam mesela. Çok araştırdım onu. Günümüzde çocukların hiperaktivite vs olmasında etkiliymiş o kadar yüksek doz şeker alımı. Onun yerine şeker takip cihazı alıp kontrol edicem düzenli.

Şu tetanoz aşısında da hala çok kararsızım. Aşı çalışmaları yapılmış Bi çok makale okudum. Aşı olan çocuklarda astım durumu daha çok oluyormuş. Birsürü şey...

Şeker yüklemesinde 2 baklavaya eşdeğer diyolardi verilen şeker için aşı konusunda ben de çok kararsızdım ama doktorum o önemli bi aşı yaptıralım mutlaka dedi, pazartesi gidip yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…