2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tercihine saygi duyuyom tatlim bende yaptirmayacaltim ilknde gizli olabiluyomus dediler bide ben ilkinde baya kilo alip sistim hamur ve tatlidan uzak duramiyodum o yuzden yaptirdim ama bunda yapmam asi disinda

Hayırlısı olsun kuzum hakkımızda inşallah
Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah

Dİğer tüm testler ya istatistik sonucu ya da onsuz da dikkat edilerek yaşanacak şeyler ama ayrıntılı ultrason bence değerli bir arkadaşımın kızının rahminde kist göründü ve doğduktan hemen sonra ameliyata alında
Başka arkadaşımda bebeğinde böbreklerinde sorun tespit edildiği için hemen ona göre tedaviye başlanması gerekti

O zaman kuzum şöyle de doktora ben sabah 2 baklava yiyip geleyim öyle ölçün. Bakın tepkisi ne olacak. Bunu canan Karatay bi doktora sordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama öyle olmaz ki diyor doktor.
Canan Karatay pek sevdiğim ve dinlediğim bi hekim degil canım o yüzden pek kıymetli değil görüşleri. Ama bunu tekrar bi arastiricam. Sağlık sektöründe çalışan tanıdıklarım da yapılması gerektiği yönünde fikir beyan ediyolar genelde. Tabi tıpta çoğu konuda fikir ayrılığı oluşabiliyor böyle

Sağolun kızlar. Nasibimizde bir erkek daha varmış. Eşimin ailesi hep erkek kız hiç yok diyorum x kromozomlarınız nerde sizin sağlıklı olsunda..
Anam benimde esimin ailesinde hiç kız yok biz bı erkeği bulamadık yaaeltimde hamile bı kızı vardı şimdi 2.kizi geliyor benimde bı kızım var 2.bakalim bı netleşsin inş bu y kromozom dur

Ya gecenlerde ruyamda gördüm kizim oluyo cirkin ve kepce kulakliydi ..
Ilk gebeligimdede erkek cocuk görmüştüm kizim oldu acaba diyom tersine cikar mi yine degisir mi cinsiyeti kizlar gerci doktor cinsiyeti gosterdi 3 paralel cizgiyi yanilma olmaz artk demi

Dediğim gibi bunlar benim şahsi fikirlerim.Emin olun eşim yabancı literatür taraması ile okumalar yaptı.Sonunda aşı yaptırmama kararı aldık.Burda hiçkimsenin kararını etkilemek istemem.Bu yüzden herkes kendi araştırmasını güzelce yapmalı ki içi rahat etsinBu arada ben korumanın aşısını bekleyenlerden değilimÇıkarsa yaptırmayı da düşünmemekteyim

Dediğim gibi herkesin kendi kararı.İkizlerim de yaptırmadım bu gebeligimde de şimdilik aklımda böyle bir fikir yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…