2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende gamziskoda sende solda hissetmişiz

Seninki çok şanssızlık oldu ya aşırı merak ediyodun göremeidn kıyamam
Sorma kuzum valla yaa merak öldürdü beni resmen .artık hayırlısı demkten başka bişe gelmiyo.elimizden demkki.cok istememek.lazimmis biseyi valla.doktor dediki doğuma kadar öğrenenemeyen bile.varbizimkide öyle olucak heralde dönmeye niyeti yok. bizimkinin

Sen çok merak ediyodun naz ediyo sıpa

Kızlar eski yazıları okuyamadım Çalıştığımdan dolayı dün aşımız vardı tetanoz onu yaptırdık gece kolumda ağrı oldu maalesef kolumu kaldırdığımda da ağrı oluyo dün akşam bayağı bayağı hareketini hissettim sık olmuyo ama pıt pıt bişeler hissediyodum ama dün akşamki hem uzun sürdü hem de bayağı hissettirdi

Aynen bende öyle cnm ya benimde kilo.degilde çok uyuyom varya sersem.gibiyim aynı hiç canım yemk.yemk istemiyo nolucak böyle bilmem
Benmde yemek yemek istemiyo buna cok uzuluyom ben ki yemegi cok seven biriyim
Dun kocam cay yap yaninda aburcubur getir yiyek dedi benm canm istemiyo sen ye dedim ki ben normalde bunları derim kocama
Ya ne yesem agzim surekli sanki tatli yemisim gibi oluyo

Ahh kuzum yaa..Bende abur cubur yiyom canım ya yemek tarzı biseyler yiyemiyom hiç çok çirkin bı beslenme düzenim var şuan sabah kahvaltı yapamıyom. düzgun canım.portakal meyve faln istiyo yiyom sonra bi iki saat geçiyor canim. Soda bisküvi faln çekio.cok.sacma şeyler değişik bişey oldum çıktım yaa

Caninin biseyler cekmeside guzel canim bnmki oda yok zar zor yemek pisiriyom yaptığım yemek ikinci gune kalsa midem bulaniyo ondan ..
Dün 6.30da aksam yemegi yedik ondan sonra bisey yiyemedim sabaha kadar oyle midem kavruldu acliktan ama canim bisey istemiyo nasil yattim bilemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…