2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlısı olsun canım darısı bana bende öğrenseydim bebişimi çok merak ediyorum. Umarım benimde bi oğluşum olur Senin nubteorisinde kese şekline falan ne yorum yapıldı. Malum hepimiz yolladik
Sağol canım inşallah rabbim gönlüne göre verir. Ben foto paylaşmamıştım usg resimler hiç net değil. İlk oğlumda damla şeklindeydi kese bunda fasulye gibiydi nub u hiç bilmiyorum dediğim gibi net fotomuz olmadı hiç

Kız olursa düşünmüyordum dükkanı kapatcaktım ama buda erkek olunca acaba diyorum yalnız 3 ayım zor geçti tekrar aynı şeyleri yaşamak cesaret ister nasip diyelim sağlıkla doğusunda
BEnim belli dbir ğil cinsiyeti daha ama eğer rahat büyürse çok geçmeden 3üncüyü de belki düşünüyorum yaş 35 40tan önce belki sıkıştırırım bir yere

benim de resmi iznim başlamamasına rağmen kolaylık gösterdiler işten, özellikle şu iki hafta çok zorda kalmadıkça çıkmamayı düşünüyorum evden, vaka sayıları yine çok arttı maalesef

Herkese iyi geceler kızlar.Benim de genetik test sonucum geldi.Sorun yok.Tabi zaten bildiğimiz cinsiyeti %100 oranla teyid etmis olduk. Ilk iki çocuğu aynı cinsiyette olup farkli olsun diye 3.ye dönmeyi düşünenleri tekrar dusunmeye davet ediyorum bu vesileyle Tabi benim hiç böyle bir düşüncem olmamıştı.3.gebelik tamamen sürprizdi.X ya da Y kromozomu kaybolmuş gibi üst üste aynı cinsiyeti tutturmak ta başlı başına bir marifet.Cinsiyetlere hiç takılmayın sağlıkla gelsinler başka hiçbirşey istemiyoruz.Öpüyorum bebislerinizi yeni yeni çıkmaya başlayan tüy tüy saçlarından

Kızlar günaydın bebek hareketini nerelerde hissediyorsunuz? Göbek deliğinin biraz altında böyle gaz desem değil kas seğirmesi gibi bir takım şeyler oluyor
Evet canim ben de yeni yeni net olarak ayırt etmeye başladım. Dün böyle göbek deligimden 3-4 parmak aşağıda sol tarafta, resmen hareketlendi şebek

Test sonucunuzda sorun olmaması güzel önce sağlık tabiiki benimde 3. Gebeligim sürpriz bi hamilelik ve 2 kızım var buda kız büyük ihtimalle cinsiyeti öğrenemesekte gerçekten 3 tane üst üste aynı cinsiyeti tutturmakta bir beceri kesinlikle

Kızlar günaydın bebek hareketini nerelerde hissediyorsunuz? Göbek deliğinin biraz altında böyle gaz desem değil kas seğirmesi gibi bir takım şeyler oluyor
ya sanırım ben de hissettim, ayırt edemiyorum ama sanki bişey geçti içimden böyle kayar gibi bi his. göbek deliğinin bir kaç parmak altında hafif sola doğru hissettim. hatta sonra hissedince parmaklarımla biraz bastırdım, tekrar kıpırdadı gibi. bilemiyorum bağırsaklarım mı iç organlarım mı yoksa bebiş mi hareket ediyor

Günaydınnnn daha erken ama bende de tam o bölgede ayni hissiyat var. Böyle arada ne oluyorsa içeriden gıdıklanma gibi bir şey hissediyorum

Bebiştir bebiiişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…