2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ahh kıyamam canım ya seninki daha zormuş cidden kuzular acikiyor karnımizda yememiz.lazim.ins gecer bu durumlar yaa.zorda olsa yemeğe çalış cnm

yaa günde 3-4 kez cok güzel ben sadece toplamda 2-3 kez hissettim sanırım, geçtiğimiz 4-5 günde. büyüdükçe daha ne tekmeler yiyeceğiz kaburgalara kaburgalara
19. Haftamdayım bi zahmet artık tekmelesin bir şeyler yapsın yeterince stres yaşıyoruz

Tetenoz adınızı kacıncı haftada yaptırdınız bana hala telefon acımadı saglık ocagı da merak ettim

Ahh kıyamam canım ya seninki daha zormuş cidden kuzular acikiyor karnımizda yememiz.lazim.ins gecer bu durumlar yaa.zorda olsa yemeğe çalış cnm
Zaten zorla yiyom tatlim . Annemlerde iken guzeldi en a en azından yemekle uğraşmıyor dum şimdi yemekle uğraşmak çok zor zaten yemek yapıncaya kadar o kokusuyla duyuyorum ben

Annem hem abimde hem bende doğumda öğrenmiş. Bende mi öyle yapsam diye düşünmüyor değilimmmm
ya ben de açıkçası hiç merak etmiyorum ama cinsiyetsiz bebek alışverişi yapmak neredeyse imkansız. çok bakındım ama herşeyin içine bi kücük cinsiyet belli eden şey koyuveriyorlar. ya onu çok umursamamak lazım, ya da yıl olmuş 2020 yani neden öğrenmeyelim ki diyorum

Kizlar bende devlet Hastanesi'ne geldim rapor çıkarmak için rapor falan çıkarmadı Dr sinir oldum... 40 dakika ayakta sıcakta beklemek yanıma kar kaldıİzmir'de nerde çıkaracağımbkan sulandırıcı raporunu? Ve yanımda giderken herhangi bir şey götürmem gerekli mi?

Tetenoz adınızı kacıncı haftada yaptırdınız bana hala telefon acımadı saglık ocagı da merak ettim
Gebeliginiz bildirildi mi sağlık ocağına? Benle 5.haftadan beri iletişim kuruyor ebe. 18-20 hafta arasında tetanoz aşısı yapılıyor. 10 ağustosta benimki mesela

Annem hem abimde hem bende doğumda öğrenmiş. Bende mi öyle yapsam diye düşünmüyor değilimmmm
Yani alsinda olabilir . Ben ciddi ciddi düsünüyorum bu aralar . Ztn neutral renköer tercih ediyordum . Beyaz krem rengi pastel renkleri vs . Illa pembe ve mavi olmaisna gerek yok yada kiz da mavi bi yelek giyebilir. Hen ileride kardesi olunca tekrar bi masraf olmaz . Hemde gercekten güzel bi süpriz olur

İnstagramda çok güzel butikler var canım müslin kumaştan cinsiyetsiz bir sürü şey beğendim. Yaz sonu indiriminden alacağım seneye yazın tontik tontik giyerler bacaklar boğum boğum olur 6-9 aylık

İnstagramda çok güzel butikler var canım müslin kumaştan cinsiyetsiz bir sürü şey beğendim. Yaz sonu indiriminden alacağım seneye yazın tontik tontik giyerler bacaklar boğum boğum olur 6-9 aylık
oyşşş o bacaklar tam ısırmalık olacaklar yaza düşündükçe dişlerim kamaşıyor
bizim bebenin kaçacak hiç yeri yok valla bol öpmeli ısırmalı bi anne babaya sahip yapacak bişey yok

ben de 28 ağustos da olcam aşıyı yaparkende acıyor mu iğne fobim varda benim gerçi hergün kan sulandırıcı oluyorm hahahah neyi çok istemezsen dibinde biter misali

kızlar bu arada ben de hissetmeye başladım ve hareketleri uzun sürüyor ve ben direkt tekme gibi pıt die atım hissediyorm kelebek uçması gibi değil erken mi ki daha 17. haftayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…