2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hiç bilmiyorum ama hangi devlet hastanesine gittiniz ve neden çıkartmadı rapor?Dokuz Eylül çıkartır mi acaba?

Kozlar doktordan geldim çok şükür sorun yok sırada ayrıntılı ultrason varkorkulu rüyam bi tane hastahanenin perinatolog doktoru var genç bi adam hiç tanımıyorum bi tanede çok ünlü bi Prof var şehrimşzde ve adam çok aşık suratlı ay bilemiyorum ya .doktorum çıkarken perinatolog ne derse onu yapalım dedi yBişey mi gördü diye kendi kendimi yedim bitirdim

benim de hareketler 11- 12 sinde başlamıstı çok ilginctirki solda basladı simdi saga da bazen hareket geliyor. anlayamadım. oglumda gec hisetmiştim. yani boyle değildi ,henuz cinsiyet ogrenmedim.

Benimde kas seğirmesi gibi böyle gaz gibi pıtpıtikler ama tekme gibi güçlü diyemem
aynı sizin dediğiniz gibi işte gazmı ki diyorum gaz değil çok garp geliyor ilk bebeğim olacak benim inanamıyorum bu bebek bnm mi şimdi diyorum gözlerim doluyor ne kadr garip bir his Rabbim isteyen herkese versin inşallah

canım mehmet şimşeki mi diyorsun ünlü diye? herkes onu tavsiye ediyor perinatolog olarak antalyada detaylı ultrason için.

Geldim kızlar. Rüyalarımın tersi çıktı hayırlısıyla bir oğlum daha olacak
B
Geçmiş olsun canım geçti mi kolun bir tane mi asi vurdular bir arkadaşım iki asi birden dedi de bende şaşırdım

Gebeliginiz bildirildi mi sağlık ocağına? Benle 5.haftadan beri iletişim kuruyor ebe. 18-20 hafta arasında tetanoz aşısı yapılıyor. 10 ağustosta benimki mesela
Benim sağlık ocağı niye 5 eylüle verdi ozaman 22 23. Haftada oluyoruz ozaman . ay hiç içime sinmiyor orda aşı olmak

Benimde ilk bebeğim konuşuyorum hayal ediyorum,gerçekten Rabbimiz bize büyük bir nimet verdi, inşallah sağlıkla hastalanmadan kavuşalım yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…