2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim sağlık ocağı niye 5 eylüle verdi ozaman 22 23. Haftada oluyoruz ozaman . ay hiç içime sinmiyor orda aşı olmak
Canim hiç bilmiyorum. 12 haftadan sonra yapılması uygunmuş zaten ama ilk doz genelde bu haftalarda, ikinci dozu da bundan 1 ay sonra oluyomus. Sizin ikinci gebelikse ve tek doz yapılacaksa ondan o tarih verilmiş olabilir belki

Canim hiç bilmiyorum. 12 haftadan sonra yapılması uygunmuş zaten ama ilk doz genelde bu haftalarda, ikinci dozu da bundan 1 ay sonra oluyomus. Sizin ikinci gebelikse ve tek doz yapılacaksa ondan o tarih verilmiş olabilir belki
Yok canım ilk gebelik .Sordurayim bakalım.

merhaba ben de izmirdeyim doktorum ben teklif bile etmeden çıkardı raporu hiç sorun yaşamadık, ama özel hastane

Merhaba bütün benim de kontrolüm vardı doktorum ilk önce kız gibi dedi, sonra aaa yok pipi görüyorum dedi nedense emin olamıyorum ama fotoğrafını bile verdi siz ne diyorsunuz pipi midir acaba kesin 14+2yim ama bir hafta kadar daha ilerde çıktı

Eklentiler

• 1AFFE1EA-706A-4383-90E8-79D0113BF2A7.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 68
Canim bnde ruyamda hep kiz gordum ama oglum oluo insallah kizimdada erkek görmstum hep. Hic bellide olmaz bi dupriz yapabilir

Erkek gibi canım bizim usg fotosuna benziyor iki bacak arasında baya belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…