2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar merhaba. Bende salı günü 1.5 haftalık bol kilometreli yolculuğumuzda dönüp hemen dr'uma gittim. İkili test için kan aldılar 1 haftada çıkacakmış. Ense ve baş boyun uzunluğu normal çıktı. İkili de iyi çıkar di mi kızlar? Çok endişeleniyorum ya. Sizlerin sonuçları çıkmıştır. Detaylı ultrasyonda yaptırmalı mıyım?

Tahmin etmek zor ama yok galiba edemeyeceğim dedi bende diyorum ki neyi?3 noktayı gördüm dedi. İçeri gitti.Cinsiyet partisi yapacaktım pat diye söyledi ya eşime de yüzde 90 doğru demiş sonra ben gelince kız da olabilir. Çok merak ediyorsanız 3 haftaya gelin kesin sonucu söylerim diyor. Oynatıyor mu napıor anlamadım. Hep kız istiyordum bir de

Gebeliginiz bildirildi mi sağlık ocağına? Benle 5.haftadan beri iletişim kuruyor ebe. 18-20 hafta arasında tetanoz aşısı yapılıyor. 10 ağustosta benimki mesela
Evet bildirdim hatta gecen gittim saglık ocagındakı drum 22 hafta gibi konustu emin olamadım 20 olunca bı arıyım hemsıreyı tesekkur ederim

Günaydın Hanımlar, sağlık ocağına d vitaminime baktırmak için gittim, kadın doğum doktorum istedi ama doktor, sağlık ocağında yapılmadığını söyledi. Önceden d vitamini damlasını da testi de yapıyorlardı neden bunu kaldırdılar acaba

kızlar geçen gün bir iki mağaza gezdim hevesten, bebek ürünlerine bakayım dedim daha bir şey almasam da. yenidoğan kısımlarına bakıyorum bi 0 ay yazanlar, bir de 1 ay yazanlar oluyor. bu üstünde 0 yazanlar çok kücük değiller mi ya ben uzun zamandır bebek görmediğim için garip geliyor bunlar hayatta olmaz el kadar diyorum hep üstünde 1 yazan ya da 1-3 yazanlara bakıyorum sonra da dedim bir de cocuga büyük büyük seyler almış olmayayım bu bebeler gerçekten o 0 yazanları giyecekler mi ya o kadar kücük mü olacaklar? ilk zamanlarda giyeceği şeyleri hangi beden alışveriş yapmak lazım? tecrübeli anneler bi aydınlatsınlar bizi

Bende geçen gün baktım el kadarlar cok şaşırdım büyük ihtimalle onları 1-2 ay ancak kullanırız

Bende geçen gün baktım el kadarlar cok şaşırdım büyük ihtimalle onları 1-2 ay ancak kullanırız
ya sonra yeni doğum yapan bir arkadasım var ona sordum, bebeği şimdi 9 aylık. o da dedi ki aaa bunlar cok kücük bu kadar kücük olmaz dedim ben de hiç 0 yazanlardan almadım dedi. sonra cocuk ilk dogdugunda hiç bi kıyafeti olmuyordu tekrar alısverise cıkmak zorunda kaldık dedi kısa bi süre de olsa giyiliyo anladığım kadarıyla. 3-4 tane de olsa 0 lardan almak lazım sanırım.

Benim arkadaşımda ilk doğduğu zamanlar zıbın çok lazım oluyo alabildigin kadar zıbın al demişti boynuna kadar gelen kakalardan fln bahsedince mantıklı geldi

Pahalı bir testmiş ve ülkemizin konumundan dolayı zaten kimsede d vitamini yeteri kadar olmuyormuş.

Kızlar diş eti kanamalarınız ne durumda? benim baya bir başladı ya fırçalamadan da ağzıma kan tadı gelmeye başladı o derece napmak lazım ki

Kızlar diş eti kanamalarınız ne durumda? benim baya bir başladı ya fırçalamadan da ağzıma kan tadı gelmeye başladı o derece napmak lazım ki
Bende de var o sıkıntı zaten hep hassas diş etlerim vardı da şimdi fırçayı degdirince bayaaa kan çıkıyo. Tuzlu su yada kekikli suyla gargara iyi geliyo diyolar ama denemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…