2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kan ve decavit ilaçları bana alerji yaptı kızlar aslında randevum yarındı ama bir haftadır kaşıntı çok arttı uyuyamaz olunca bugün gittim, el kol ve ayaklarımda inanılmaz kaşıntım vardı,ilaçları kesti,decavit iyi bir ilaç değil sağlıklı besleniyosan böyle fazla geliyor işte dedi

Kizlar ilk gebeliği olup bebeğin hareketlerini hisseden var mı? İki üç gündür hissetmiyorum ben... Gerçi daha önce hissettiklerimi bebeğin hareketleri olduğundan emin değilim ama17+1 im...karnimda ve vücudumda bir rahatlama var, korkuyorum bazen

İkincide oğluş olunca bazı şeyler de masraf olmayacak bizde. Akşamdan beri kıyafetlerin içinde kaldım. İlk aylarda giyilen zıbınları vermişim 1 yaştan sonra baya temiz kıyafet var yıpranmış olanları ayırdım temiz olanlar kaldı abisinden. Ama 0- 6 hiç yok şimdiden almak lazım. Çok almayın kızlar o kadar hızlı büyüyor lar ki yazık oluyor kıyafetlere. Tulum lar çok yakışıyor bebişlere kullanmasına kolay oluyor tulum almayı düşünüyorum. Kafam bayağı karıştı liste yapmam lazım

Benim ilk gebeliğim 14te de hissettim kelebek varmış gibiydi karnımda, ama asıl güçlü hareketleri 18de hissetmeye başladım.

Hastane çıkış setleri var canım onlar standart ayarda oluyor onlu setlerde battaniye zıbın alt üst takım şapka eldiven vb var, beşli olanlarda alt üst takım şapka eldiven falan oluyor sadece. Ben kızımda iki tane onlu set, üç tane falan da beşli set almıştım. Diğerleri 1-3 ay arasıydı. Hastane çıkış setleri ilk bir ay iyi oluyor sonra küçük geliyor. Özellikle zıbınlar kasıyor boydan. Fazla küçük almamakta fayda var illa büyüyorlar nasılsa

Bir kizim var ondan tecrubeyle 1-3 ay almanizi onerrim cunki cabuk toparlaniolar kizim 3.350 dogru 3. Ayinda 6.500 kiloydu yani birkac parca hastane ciksi yetiyor. Sonrasinda bebisin ihtiyacina gore alinck seyler

Doku ısısı,detaylı ultrason değil doppler yapıldığı anlarda olabilir,ayrıca doppler çok kısa sürdüğü için bebeğe zarar vermiyor. Ultrasonun da bir zararı yok. Avmlerdeki kapılarda da zararlı Işın yok. Bunların hiçbiri bebeklerimize zarar vermez. Detaylı ultrason önemlidir. Bence bütün gebeler yaptırmalı. İnşallahta hepimizin sonuçları güzel ve sağlıklı çıkar. Rabbimizin izniyle

Benim ilk gebelik canım. Evvelki gün 7-8 defa hissettim ama dün sadece 1 kere. Bugün daha tık yok bakalım :) zaten düzenli hareketler 24-25ten sonra basliyomus sanırım

süper oldu bu bilgi valla not alıyorum, teşekkürler :)

Bir kizim var ondan tecrubeyle 1-3 ay almanizi onerrim cunki cabuk toparlaniolar kizim 3.350 dogru 3. Ayinda 6.500 kiloydu yani birkac parca hastane ciksi yetiyor. Sonrasinda bebisin ihtiyacina gore alinck seyler🖐
oyy maaşallah, 3350 de bi doğum kilosu olarak cok iyi zaten. tam boğum boğumdu herhalde sizin kuzu :) ben de cok fazla almak istemiyorum zaten. artık internet derya deniz. evde oturdugum yerden eksik bişey olursa sipariş veririm bebiş kucağımdayken inşallah:)

Kızlar diş eti kanamalarınız ne durumda? benim baya bir başladı ya fırçalamadan da ağzıma kan tadı gelmeye başladı o derece napmak lazım ki
Çanım paradontaksi kullan dis eti hassasiyeti icin ben hep onu kullandim ilkinde hic dis eti kanamam olmadi bide sut ve sut urunlerini cok tuket tatlim bebek kalsiyumu aldigi icin dişlere zarar veriyo kalsiyim eksikligi

,
süper oldu bu bilgi valla not alıyorum, teşekkürler :)
Önemli değil canım, illa çevreden hediye getiren de olur çok abartmamak lazım kıyafet işini Ama kusan bebeklerde durum farklı olabiliyor kardeşimin kızı çok kusuyordu ne battaniye ne kıyafet yetiştirebildi ben de benim kızınkileri yolladım öyle idare etti. İnşalllah çok kusma sorunu yaşamayız

İnternet daha uygun canım az önce kısa bir araştırmayla aventin biberon una baktım baya uygun geliyor mağazalar ateş pahası sanırım bende her şeyi netten alıcam

Bende sendenim canim kizimin tum kıyafetleri evde sadece zibinlarinj dağıtmıştım

Alacaklara tavsiyem cok kucuk almayin bebisler hemen büyüyo bnm hic giydirmedigim bile var

İnternet daha uygun canım az önce kısa bir araştırmayla aventin biberon una baktım baya uygun geliyor mağazalar ateş pahası sanırım bende her şeyi netten alıcam
kesinlikle öyle. hem mağaza gezip hastalık riski almamış oluyorsun. ben de internetten almayı düsünüyorum mümkün olduğunca. mamajoonun pompasını aldım onun icinden iki tane biberon cıkıyor 150lik. o yüzden ekstra almayacağım, o ikisi yeter başta dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…