2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla bizde şokerkek dedi 14 te baya emindi şimdi girdik kesin kız dedi
Hayırlı olsun canım, valla ben de tereddütte kaldım şimdi acaba değişir mi bizim de? Zaten 12+2 de söyledi doktor çok erken öğrendik diye içimde şüphe var biraz. Normalde özele gidiyorum bu ay doktor kırk gün arayla çağırdı diye devletten de randevu aldım salı gününe. Hem farklı bir doktor da görmüş olur diye düşündüm ama vakalar da arttı gidip gitmemekte kararsızım

Canım benim ikinci ama hissetmiyorum

Yeter canım fazladan gerek yok almaya. Mağazada gezemiyorum çok yoruyor artık. Bi de mağazada baktığım ürüne nette bakıyorum arada fark olunca netten alıyorum öylede bir huyum var

Bende sendenim canim kizimin tum kıyafetleri evde sadece zibinlarinj dağıtmıştım

Alacaklara tavsiyem cok kucuk almayin bebisler hemen büyüyo bnm hic giydirmedigim bile var
Çıtçıtlı badiler daha kullanışlı oluyor sanki alttan giydirmeye. Bu hastane çıkışlarında olan bez gibi ince atletimsi şeyler çok toplanıyor üstünde

Bende aynı durumdayım seninle canım.Bu gün doktora gittim 18.hafta bitiyor hala kesin bi şey diyen olmadı cinsiyet için.Biz doğumda öğreneceğiz sanırım bu gidişle
Sorma kuzum valla yaa zaten ayrıntilida ogrenemezsek daha sormucam bırakcam peşini ne inatçı çıktılar yaa benimde 18.hafta bitti bugün

Bende aynı durumdayım seninle canım.Bu gün doktora gittim 18.hafta bitiyor hala kesin bi şey diyen olmadı cinsiyet için.Biz doğumda öğreneceğiz sanırım bu gidişle
ayy ben de panik yaptım valla. salı günü doktor kontrolümüz. bize önce 12. haftada erkek dedi sonra 14te kıza benziyor dedi inşallah gösterir minnoş

ayy ben de panik yaptım valla. salı günü doktor kontrolümüz. bize önce 12. haftada erkek dedi sonra 14te kıza benziyor dedi inşallah gösterir minnoş
Hep muallaklar benimd öyleydi cnm görmuyon madem hiç yorum yapma bence ama işte bı kıza benzetiyolar bi erkeğe benzetiyolar bizde ne dusuncegimizi sasryoz

bu sefer de göremezse zaten ben baska bi doktora gidip sormayı düsünüyorum artık
Ben 3taneye gttm cnm ilki 15haftalikti küçük daha zaten ters dedi tahminde bulunmadi
2.gtthim.sirf cinsiyet için ggttm yani meraktan oda 16+3tu ters bebk bacakları kaplı ama.sanki kız gibi bilemedm ya ama kesin değil.dedi.en son işte 2gun önce gttm oda erkek benzettim ama.kesim değil dedi hepside farklı doktordu yani düşün artık cnm olmayinca olmuyor demkki pozisyon önemli gerçekten detaylida inş döner de bebism görürüz neymiş

seninki daha fenaymış gerçekten neyse bişey kalmamış detaylıya az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…