2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oy
Oyle canm cok sukurr saglikli sihatli alalimda kucağımiza insallah ihtiyaclari da tatli telaslar her turlu halloluyor

Kızlar diş eti kanamalarınız ne durumda? benim baya bir başladı ya fırçalamadan da ağzıma kan tadı gelmeye başladı o derece napmak lazım ki
Yaa valla sorma bn cok muzdaribim o konuda fircayi deymemle ortalik çok fena valla çocuk kta fircalamiyorum o yuzden

Kizlar , acaba ben haric sizde de plazenta yani bebegin esi ön de mi ? Benimki önde ama kanal uzun oldugu icin sorun teskil etmez dedi doktorum .
Ve önde olunca normalde harektler cok gec hissediliyormus .
Ki bende öyle degil harwketleeini hissediyorum . Doktorum ozaman hic bir sorun olmaz dedi .

Fakat dogum nasil olur ki es öndeyse önce es mi dogar yoksa acaba sezeryan fln mi olmam gerekir?

Aynı durumdayız... Zamanla çıkar dedi Dr um... Bakalım çıkacak mi... Cikmazsa sezeryan olur dedi...

Bizim de plesantamiz aşağıda, sanırım ikisi aynı şey. Hareketleri ben de hissetmeye başladım. Bunun olması gereken yere gelme ihtimali yüksek ama eğer gelmezde aşağıda kalırsa sezeryan şart oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…