2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Nasıl isterseniz tabiki ben sadece paylaşmak istedim böyle bir imkanda var ben eğitim araştırmaya gidiyorum normalde doktordan memnun olduğum için ama orada Ayrıntılı ultrason randevusu vermediler dolu dediler bende üniversiteye gittim hocadan randevu aldım o bakacak Ayrıntılı ultrasona bakalım sonra sonucu diğer doktorada götüreceğim. İnşaallah hepimizin evlatları aklen, ruhen, bedenen sağlıklı kusursuz bir şekilde dünyaya gelirler.

cok tesekkur ederim canim dusunup cevap vermissin normalde olsa giderdim ama kalabaliktan korkuyorum. Bizim sansimiza boyle bir doneme denk geldi malesef ama yapacak bisey yok. Saglikla gelsinlerde gerisi onemli degil

Bebek odasi takimlarina bakmaya basladiniz mi? Ben vivense de bi takim begendim yarin bi gidip bakicaz ama daha almam hemen tabiki

Bebek odasi takimlarina bakmaya basladiniz mi? Ben vivense de bi takim begendim yarin bi gidip bakicaz ama daha almam hemen tabiki
Ben ikinci bebiş olana kadar odamızda yatsın istiyorum zaten hayırlısıyla ikinciyi de Allah verirse 1 sene arayla istediğimizden yanımdan ayırmam uzun sürmeyecek gibi anne yanı beşik baktım ama. Bir de kendi oda takımıma uyacak bir şifonyer aldım bebiş için, onu da odama koycam öyle işte :)

Son düzenleme:
bende esyalari oyuncaklari falan kendi odasinda dursun istiyorum cok fazla yanimda yatirmak istemiyorum takim aliyim kullanabildigimiz kadar kullanalim istiyorum. 2.yide 3-4 sene dusunmem artik

bende esyalari oyuncaklari falan kendi odasinda dursun istiyorum cok fazla yanimda yatirmak istemiyorum takim aliyim kullanabildigimiz kadar kullanalim istiyorum. 2.yide 3-4 sene dusunmem artik☺
O zaman mantıklı tabi:) kızımın odası hemen yanımızdaki oda olacak olmasına rağmen ben uzakta uyusun istemiyorum hatta geçen eşime ikincisi olursa onu da mı odamızda yatırsak ki dedim bağlı değil bağımlı yapmasam bari çocukları ya

ay canim alisirsa ilerde zor olur ayirmak ya ozeliniz kalmaz ben mumkun olursa hic yanima almak istemiyorum

İnşallah canım insallahhhh

Evet canım 1.5 yaşında falan çok anlamadan, en geç ayırmak lazım

O iste oyle olmuyo canim basta ayirmak gerek cok anne ile yatmamasi gerek cocugun ben oyle bi hata yaptim benmki dibimden pesimden ayrılmayo hicbisey yapamiyom yapisiyo bana sütünü ver beşiğine koy direk uyusun . Ben ilkinde usendim yanima aldim bide aman ne anlar dedim daha küçücük ama oyle değilmiş buyuk sözü dinlemediğim icin pismanim bunda oyle yaomayacam tabi

Benim çok garip bir sorunum var arkadaslar.Bir gün yediğim yemeği bir daha yiyemiyorum.Bir kez yemeye kalktım sonu lavobada bitti.Özellikle barbunya,bamya gibi yaz sebzelerinden tiksinmiş durumdayım.Eve bile sokmuyorum artık.İlk hamileliğimde hiç böyle bir sorun hatırlamıyorum.Aranizda böyle saçma bir sorun yaşayan varsa ne zaman geçiyorBu arada yoğurt ve kefir asla tüketemiyorum,çıldıracağım.Mecburen kalsiyum magnezyum takviyesi kullanıyorum arada.
Şunu da belirteyim hiç nazlı biri değilimdir,bu zamana kadar aşerdigimi Bilmem.

bende oyle yanimdan ayirmak sonra zor olur diye hic alistirmak istemiyorum dogru dusunmusum demek

ay canim alisirsa ilerde zor olur ayirmak ya ozeliniz kalmaz ben mumkun olursa hic yanima almak istemiyorum
benim oglum 4 yasinda yanimizda yatiyor hala o bizden once uyuyor zaten ayol ne özelimiz kalmayacak bisey olmaz ama sen bastan alistirma tabii istemiyorsan . ben kiyamadim uyumasida yumos yumos bir guzel oluyor ohhh missss

Var canm bende senin gibiyim malesef o yuzden her yemegi az az yaparım yarjna kalamsjn bide kendjmde cok az yiyom malaesef yiyesim gelmiyo ilkinde deli gibi yerdim ve hergun bi kase yogurt da muhakkak yerdjm bunda oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…