2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bebek odasi takimlarina bakmaya basladiniz mi? Ben vivense de bi takim begendim yarin bi gidip bakicaz ama daha almam hemen tabiki
Bende çilek mobilya mocha düşünüyorum canım. Biara gidip bakmak lazım dediğin gibi hemen almak için değilde belirlemek adına. İndirim falan olursa hemen çat diye almak kolay olur

40ı çıkınca falan mi yoksa 2.3. Ay mi ayırmak lazım?

benim oglum 4 yasinda yanimizda yatiyor hala o bizden once uyuyor zaten ayol ne özelimiz kalmayacak bisey olmaz ama sen bastan alistirma tabii istemiyorsan . ben kiyamadim uyumasida yumos yumos bir guzel oluyor ohhh missss❤
ayy yok ben istemem oyle uzun sure yanimda

Bende çilek mobilya mocha düşünüyorum canım. Biara gidip bakmak lazım dediğin gibi hemen almak için değilde belirlemek adına. İndirim falan olursa hemen çat diye almak kolay olur
aynen canim yavastan fiyat arastirmasi yapip 6. aydan sonra da almayi dusunuyorum vivense in fiyatlari uygun geldi ama kalitesini gormeden bilemem tabi

Kızlar kuyruk sokumu agrisi çeken var mi yaa bn cok kotuyum sanki kırık gibi acıyor magnezyumda aliyorum ama pekte ise yaramiyor gibi

Aynn oyle canm dogru doktor yapmam die zorlayinca sasirdim. Kizmda da 19 bitiminde yaptirmistim
Doktorda ne diye zorluyorsa mecbur yapılacak ama.iste bunları genelde erkenden veriyorlar randevulari cnm ondan belki doludur diye yapmam demistr ama.oyle yada böyle almışsın yine randevu inş bı sıkıntı olmadan atlatrz kuzum bebislerimiz sağlıkla.sihhatle doğsun inşallah

Var canm bende senin gibiyim malesef o yuzden her yemegi az az yaparım yarjna kalamsjn bide kendjmde cok az yiyom malaesef yiyesim gelmiyo ilkinde deli gibi yerdim ve hergun bi kase yogurt da muhakkak yerdjm bunda oda yok
Demek ki her hamilelik bir değil.Beni en çok Süt ürünleri tuketememek yoruyor.Bir de insan ne yiyeceğini şaşırıyor.Ben bir de Gluten ve şekeri bıraktım.İyice yiyeceğim şeylerin sayısı azaldı.İnşallah şu durumdan kurtuluruz

Adem Güneş iki yaşına kadar anne yanında yatmasını,dort yaşına kadar aynı odada başka bir yatakta yatmasını,dört yaşında kendi odasına geçmesini öneriyordu sanırım.Ben ikizlerimi dogduklarindan beri ayrı odada yatırıyorum.Ben onlarin odasına taşınmıştım bir süre.Tam benden bağımsız olarak iki yaşlarından beri kendi odalarında yatıyorlar

Baştan yaninda yatmasin tatlim küçük besikler vR onlardan al sütünü ver icine koy orda uyusun ... ben usengecligimden yatktan cikarmiyodum meme onunde yanimda uyuttum sonra basima bela oldu meme disinda baska hiçbirşekilde yatiramadim besigine

Bende peynir tek yiyom oda tuzlu diye canm yogurt sut falan istemiyo ama zorlayacam yogurt icin kendimi

Oda takımı almamıştım ben de yanımda yatacak diye. Beşiğini odamıza koyduk çilek ten dolap aldım kıyafetleri için 2 yaşına kadar beşikte yanımızda idare etti. Baktık artık sığmıyor gittik oda takımı aldık yatağı dolabı Vs. Odamızdan çıkardık oğluşu. İlk başlarda zor oluyor hala bile uyurken yanında oturtuyor konuşa konuşa uykuya dalıyor. İkinci için beşiği tekrar odaya kurarız 2 yaşına gelince artık bi şekilde abisiyle yatmayı öğrenecek aynı odada.. Zor işler

Günaydın kizlar, benim gebelik belirtilerin nerdeyse sıfırlandı... Korkuyorumen korktuğum şey göbeğimdeki garip hareketler kesildi... Hareket etmeye başladım acaba ondan mı rahatladi vücudumbebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum korkuyorum

Günaydın canım. Bu haftalarda bebislerin hareketleri zaten düzenli ve çok net hissedilmiyomus, o yüzden hareketlere takılma hiç. Belirti konusu da şöyle, ben de bazı günler aşırı rahatım, bazı günler karnimda basket topu varmış gibi gergin ve şişko göğüslerim bazen çok sızlıyo, bazen yumuşacıklar. Vücudumuz da ara ara kendini dinlendirme moduna geçiyo olabilir. Sakin olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…