- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #12.041
Vivense ile evlenirken çok sıkıntı yaşadım tv ünite sehpa takımı almıştım 3 kere geldi gitti. Artık bi daha yollamadım lanet olsun, bi daha sizden alışveriş yapmam dedim kaldı. O yüzden hiç bakmıyorum bile. Muhakkak git bak iyice incele canım sonra sıkıntı yaşama müşteri Hizmetleri zayıf ama tabi 3 yıl oldu belki değişmişlerdiraynen canim yavastan fiyat arastirmasi yapip 6. aydan sonra da almayi dusunuyorum vivense in fiyatlari uygun geldi ama kalitesini gormeden bilemem tabi
Rahme yer açmak için leğen kemiklerimiz açılıyor baskı yapıyor o yüzden o bölgelerde ağrı olabilir demişti doktor seninki de öyledir büyük ihtimalle. 2 hafta siatetik sinir sıkışması yaşadım bu yüzden. Komple sağ bacak yoktu AğrıdanKızlar kuyruk sokumu agrisi çeken var mi yaa bn cok kotuyum sanki kırık gibi acıyormagnezyumda aliyorum ama pekte ise yaramiyor gibi
aaa uzuldum canim problem yasamana ben de goz onunde bulundururum bu durumu. Peki onun disinda malzeme kalitesi iyi mi?Vivense ile evlenirken çok sıkıntı yaşadım tv ünite sehpa takımı almıştım 3 kere geldi gitti. Artık bi daha yollamadım lanet olsun, bi daha sizden alışveriş yapmam dedim kaldı. O yüzden hiç bakmıyorum bile. Muhakkak git bak iyice incele canım sonra sıkıntı yaşama müşteri Hizmetleri zayıf ama tabi 3 yıl oldu belki değişmişlerdir
Rahme yer açmak için leğen kemiklerimiz açılıyor baskı yapıyor o yüzden o bölgelerde ağrı olabilir demişti doktor seninki de öyledir büyük ihtimalle. 2 hafta siatetik sinir sıkışması yaşadım bu yüzden. Komple sağ bacak yoktu Ağrıdan
Uzman görüşü daha araştırmadım ama bana mantıksız geldi. Hele 4 yaş diyor. Ben 1-2 ay Belki 4e kadar uzar bilmiyorum ama anne yanı beşik sonra kendi odası Düşünüyorum. Hemen zaten uyku eğitimi vermek istiyorum. Öbür türlü aşırı yapışık oluruz, bana Özgür bir vakit kalmazAdem Güneş iki yaşına kadar anne yanında yatmasını,dort yaşına kadar aynı odada başka bir yatakta yatmasını,dört yaşında kendi odasına geçmesini öneriyordu sanırım.Ben ikizlerimi dogduklarindan beri ayrı odada yatırıyorum.Ben onlarin odasına taşınmıştım bir süre.Tam benden bağımsız olarak iki yaşlarından beri kendi odalarında yatıyorlar
katiliyorumUzman görüşü daha araştırmadım ama bana mantıksız geldi. Hele 4 yaş diyor. Ben 1-2 ay Belki 4e kadar uzar bilmiyorum ama anne yanı beşik sonra kendi odası Düşünüyorum. Hemen zaten uyku eğitimi vermek istiyorum. Öbür türlü aşırı yapışık oluruz, bana Özgür bir vakit kalmaz
Ayırmak derken odayı kastettim zaten canım yanıma almam ya ezerim falan ben deli uyuyorumBaştan yaninda yatmasin tatlim küçük besikler vR onlardan al sütünü ver icine koy orda uyusun ... ben usengecligimden yatktan cikarmiyodum meme onunde yanimda uyuttum sonra basima bela oldu meme disinda baska hiçbirşekilde yatiramadim besigine
Vivense ile evlenirken çok sıkıntı yaşadım tv ünite sehpa takımı almıştım 3 kere geldi gitti. Artık bi daha yollamadım lanet olsun, bi daha sizden alışveriş yapmam dedim kaldı. O yüzden hiç bakmıyorum bile. Muhakkak git bak iyice incele canım sonra sıkıntı yaşama müşteri Hizmetleri zayıf ama tabi 3 yıl oldu belki değişmişlerdir
Rahme yer açmak için leğen kemiklerimiz açılıyor baskı yapıyor o yüzden o bölgelerde ağrı olabilir demişti doktor seninki de öyledir büyük ihtimalle. 2 hafta siatetik sinir sıkışması yaşadım bu yüzden. Komple sağ bacak yoktu Ağrıdan
TV sehpası güzeldi hala memnunum kalitesi tarzı gören soruyor o iyi. Demir kapakların mıknatısını yapmamışlardı eşim halletti kullanıyoruz şimdi sıkıntısız. Salon sehpası dünyanın en uyduruk tel maşa sehpası olabilir bi bardak su koyunca yamuluyordu. Sağ olsunlar yamulmaması için 10 cm boyunda tahta köstek yollamışlar altına sıkıştıralım diye. Dalga geçer gibi bi çözüm ürettiler yaniaaa uzuldum canim problem yasamana ben de goz onunde bulundururum bu durumu. Peki onun disinda malzeme kalitesi iyi mi?
Ne demek canımKizimda hic yasamamistim boyle birşey asil ilkte olmasi lazim ama dedigin gibi oyke sanirm canm saol
Canım aynen o da oluyor zaten öyle. Ama kendi dolabınızda yer falan varsa bebişinizin eşyalarını Koyacak bilemem tabi. Bizde yok mesela dolap şart e beşik falan derken takım olsun bariye geliyorbebek odası yapacak mısınız ben çok kararsızm ya napacağımı bilemiyorm ama dolap ve alt açma sehpası beşik kesin alıcam e oda oluyor zaten öyle de acaba sadece beşik mi alsam diyorm bazen kararsızm
yok bizmde yer gerçi istersen illa bulursn ama istemiyorm öyle de bizimkilerin üstünde yanında, eğer alırsak ikeada ki takımları alıcaz bizde eşime kalsa hemen gidelim alalım diyor ben kararsızm bir de çok erken geliyor 7. ayı bi görelimCanım aynen o da oluyor zaten öyle. Ama kendi dolabınızda yer falan varsa bebişinizin eşyalarını Koyacak bilemem tabi. Bizde yok mesela dolap şart e beşik falan derken takım olsun bariye geliyor
Ya o eşimde değil de annemde var hadi gidelim bakalım alalım diyoyok bizmde yer gerçi istersen illa bulursn ama istemiyorm öyle de bizimkilerin üstünde yanında, eğer alırsak ikeada ki takımları alıcaz bizde eşime kalsa hemen gidelim alalım diyor ben kararsızm bir de çok erken geliyor 7. ayı bi görelim
ben çok beğendim çok da mantıklı geldi bende ileri de kullanması için böyle birşey bakayım bariBiz bunlara karar kıldık ama canlı görmedik tabi. Beşikteki Üç çekmeceli bölmenin Üstü alt açma olarak kullanacağım, büyüyünce Alıyorsun onu komidin Oluyor, beşikte yatak. Bence süpergenç odasına kadar kullanır
evet benm kayınvalidede öyle elbise aldırmadın gecelik aldırmadn söylenip duruyorYa o eşimde değil de annemde var hadi gidelim bakalım alalım diyoanne diyorum daha durrrr. İyi düşünmüşsün 7. Ay iyi. Veya Eylül’de alıp çocuk doğana kadar taksidini bitirmek lazım o gelince borç harç kalmaması için bilemedim
bence bebek diyip gecmemek lazim bizden fazla esyalari oluyorbebek odası yapacak mısınız ben çok kararsızm ya napacağımı bilemiyorm ama dolap ve alt açma sehpası beşik kesin alıcam e oda oluyor zaten öyle de acaba sadece beşik mi alsam diyorm bazen kararsızm
Aynn canm birdahaki kontrlu bekliyorumNe demek canımsen yine de bi sor tabi doktoruna yanlış yönlendirme olmasın
Ay bide onlar var değil miiiiievet benm kayınvalidede öyle elbise aldırmadın gecelik aldırmadn söylenip duruyor
Tam 20. Haftamda tatilde oluyoruz. Gittigin yerde yaptirabilirsin diyor. Bilmecigim yerlerde doktor Arıcam heraldeDoktorda ne diye zorluyorsa mecbur yapılacak ama.iste bunları genelde erkenden veriyorlar randevulari cnm ondan belki doludur diye yapmam demistr ama.oyle yada böyle almışsın yine randevu inş bı sıkıntı olmadan atlatrz kuzum bebislerimiz sağlıkla.sihhatle doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?