2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
aynen canim yavastan fiyat arastirmasi yapip 6. aydan sonra da almayi dusunuyorum vivense in fiyatlari uygun geldi ama kalitesini gormeden bilemem tabi
Vivense ile evlenirken çok sıkıntı yaşadım tv ünite sehpa takımı almıştım 3 kere geldi gitti. Artık bi daha yollamadım lanet olsun, bi daha sizden alışveriş yapmam dedim kaldı. O yüzden hiç bakmıyorum bile. Muhakkak git bak iyice incele canım sonra sıkıntı yaşama müşteri Hizmetleri zayıf ama tabi 3 yıl oldu belki değişmişlerdir
Kızlar kuyruk sokumu agrisi çeken var mi yaa bn cok kotuyum sanki kırık gibi acıyor magnezyumda aliyorum ama pekte ise yaramiyor gibi
Rahme yer açmak için leğen kemiklerimiz açılıyor baskı yapıyor o yüzden o bölgelerde ağrı olabilir demişti doktor seninki de öyledir büyük ihtimalle. 2 hafta siatetik sinir sıkışması yaşadım bu yüzden. Komple sağ bacak yoktu Ağrıdan

aaa uzuldum canim problem yasamana ben de goz onunde bulundururum bu durumu. Peki onun disinda malzeme kalitesi iyi mi?

Uzman görüşü daha araştırmadım ama bana mantıksız geldi. Hele 4 yaş diyor. Ben 1-2 ay Belki 4e kadar uzar bilmiyorum ama anne yanı beşik sonra kendi odası Düşünüyorum. Hemen zaten uyku eğitimi vermek istiyorum. Öbür türlü aşırı yapışık oluruz, bana Özgür bir vakit kalmaz

katiliyorum

Ayırmak derken odayı kastettim zaten canım yanıma almam ya ezerim falan ben deli uyuyorum anne yanı beşikler oluyor ya ondan verecek arkadaşım ilk aylar onla takılırız sonra kendi odası diye düşündüm

Kizimda hic yasamamistim boyle birşey asil ilkte olmasi lazim ama dedigin gibi oyke sanirm canm saol

aaa uzuldum canim problem yasamana ben de goz onunde bulundururum bu durumu. Peki onun disinda malzeme kalitesi iyi mi?
TV sehpası güzeldi hala memnunum kalitesi tarzı gören soruyor o iyi. Demir kapakların mıknatısını yapmamışlardı eşim halletti kullanıyoruz şimdi sıkıntısız. Salon sehpası dünyanın en uyduruk tel maşa sehpası olabilir bi bardak su koyunca yamuluyordu. Sağ olsunlar yamulmaması için 10 cm boyunda tahta köstek yollamışlar altına sıkıştıralım diye. Dalga geçer gibi bi çözüm ürettiler yani bizde değiştiririz nasıl olsa diye uğraşmadık daha fazla. TV ünite memnunum ama

bebek odası yapacak mısınız ben çok kararsızm ya napacağımı bilemiyorm ama dolap ve alt açma sehpası beşik kesin alıcam e oda oluyor zaten öyle de acaba sadece beşik mi alsam diyorm bazen kararsızm

bebek odası yapacak mısınız ben çok kararsızm ya napacağımı bilemiyorm ama dolap ve alt açma sehpası beşik kesin alıcam e oda oluyor zaten öyle de acaba sadece beşik mi alsam diyorm bazen kararsızm
Canım aynen o da oluyor zaten öyle. Ama kendi dolabınızda yer falan varsa bebişinizin eşyalarını Koyacak bilemem tabi. Bizde yok mesela dolap şart e beşik falan derken takım olsun bariye geliyor

Canım aynen o da oluyor zaten öyle. Ama kendi dolabınızda yer falan varsa bebişinizin eşyalarını Koyacak bilemem tabi. Bizde yok mesela dolap şart e beşik falan derken takım olsun bariye geliyor
yok bizmde yer gerçi istersen illa bulursn ama istemiyorm öyle de bizimkilerin üstünde yanında, eğer alırsak ikeada ki takımları alıcaz bizde eşime kalsa hemen gidelim alalım diyor ben kararsızm bir de çok erken geliyor 7. ayı bi görelim

Biz bunlara karar kıldık ama canlı görmedik tabi. Beşikteki Üç çekmeceli bölmenin Üstü alt açma olarak kullanacağım, büyüyünce Alıyorsun onu komidin Oluyor, beşikte yatak. Bence süper genç odasına kadar kullanır

Eklentiler

• 5F53A6B6-72E9-40B4-AE84-5F3941139B45.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 36
  • DAE4EA24-9FD2-4896-BB02-F8F909C16C85.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 5604575C-A116-46DA-BB59-699A1EC75E64.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 92CCB7E5-63FE-42B4-B0BD-18C8E23388CC.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 690ECBAF-FDD5-453D-8975-BAE7BBD2091D.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 31
Ya o eşimde değil de annemde var hadi gidelim bakalım alalım diyo anne diyorum daha durrrr. İyi düşünmüşsün 7. Ay iyi. Veya Eylül’de alıp çocuk doğana kadar taksidini bitirmek lazım o gelince borç harç kalmaması için bilemedim

ben çok beğendim çok da mantıklı geldi bende ileri de kullanması için böyle birşey bakayım bari

evet benm kayınvalidede öyle elbise aldırmadın gecelik aldırmadn söylenip duruyor

bence bebek diyip gecmemek lazim bizden fazla esyalari oluyor ben almisken alinir diyip alicam oda takimini

peki bebek arabası araştıranınız var mı kolay kapansın açılsım ve hafif olsn istiyorm ama hiç bakmadm daha eğer beğendiğiniz var sa link veya foto atablir misin banada fikir olsun

Tam 20. Haftamda tatilde oluyoruz. Gittigin yerde yaptirabilirsin diyor. Bilmecigim yerlerde doktor Arıcam heralde artik zorla aldim son haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…