2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayirli olsun tatlim benimde icimde erkek var hala senin gibi
Nekadar içten istemissek artık dünde rüyamda gördüm detaylı ya gitmişim doktor erkek demişti okadar mutlu oldumki.ama.demkkintersi çıkıyormuş ben hala erkek. Olacak diyrm.ne bilim.ickmdekimhis geçmiyorum üzülüyorum bebeğime.haksizlik.yapmk.isyemiyrm.gervekten ama.elde değil inanki.

Çok güzel 2 kızın kardeşliği gibi tatlı birşey var mi ? Minnoş minnoş oynarlar birlikte. Sağlıklı olsunlar cinsiyet hiç önemli değil
Sağol kuzum.tabi emimim.kardeslik.cok.Guzel.bisey biz 4 kız kard siz cok guzel. bişe d ben dhaa çocuk yapmayı düşünmuyorumnbuda erkek olsn çok istedim Ama nasipte. Öte yol yok sağlıkla gelsin bebeislerimz

Hayrlı olsun canım sağ salim sağlıklı doğsunda hiç önemli değil dedipin gibi şükür cinsiyeti öğrendin
Sorma valla ogrendim.ama.ben doğana kadar hala erkek.hissederim.kesm hakkımızda hayırlısı artık ya sağlıkla.dogsunda bebislerimiz gerisi önemli değil

Sağol kuzum.tabi emimim.kardeslik.cok.Guzel.bisey biz 4 kız kard siz cok guzel. bişe d ben dhaa çocuk yapmayı düşünmuyorumnbuda erkek olsn çok istedim Ama nasipte. Öte yol yok sağlıkla gelsin bebeislerimz
Evet seni anlıyorum.Ben de hep kız istiyordum. 3.oğlana dönüyorum Ama inan çocuğumun başına gelenlerden sonra çok utandım cinsiyete takildigima..Yasamayan bilemez.

Evet seni anlıyorum.Ben de hep kız istiyordum. 3.oğlana dönüyorum Ama inan çocuğumun başına gelenlerden sonra çok utandım cinsiyete takildigima..Yasamayan bilemez.
Keşke istemekle olsa herşey cnm ama.nasip gerçekten Allah'ım alnimiza neyi yazdysa o olur şükürler olur tabi Allah'ım.saglikla inşallah kucağımiza almamızı nasip etsin hepimize.

siz yapin en sagliklisi o Ben pizzayi hep kendim yaparim disardan nadiren aliriz

Bir şey koymanız gerekmez kiii İbrahim veya Hamza tek başına güzel bence

Peki oda almayınca eşyalarını nereye koyuuosunuz? bende böyle düşünüyorum ama dolap için mecbur alıcam gibi görünüyor

Evdeee ve çok basit canım boşuna dışardan ne olduğu belirsiz şeyler söyleme kendin yap en güzeli

Dr Kağan Kocatepe ye göre kola da çok sık olmamakla birlikte tüketilebilirmiş diğer asitli içecekler de. Ben de son zamanlarda tüketmeye başladım çünkü az yemek de yesem tıkıyor sofrada eşiminkinden içiyorum biraz anca öyle rahatlayabiliyorum. Sodadan bile daha etkili 2 yudumu. Hele yaz gününde Pizzaya gelince de bence çok abartmaya gerek yok dışardan da yenebilir, sonuçta bizim en çok dikkkat etmemiz gereken zamanlar geçti. Organları oluştu çoğunlukla. Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…