2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de normalde hiç ama hiç huyum değildir canım sürekli patetes kızartması cekiyor ketçaplı mayonezli

Nasip canım seni çok iyi anlıyorum benim de gönlümde kız annesi olmak var eminim erkek derse doktor ben de biraz afallarım ama eninde sonunda evlat sağlıklı olsun hayırlı olsun da önemli olan o
Hem bak be güzel benim kız kardeşim yok hep istemişimdir be mutlu kızcene
Kizlar bu çanta indirimdeymis? Hiç araştırmadım nasıl ki sizce alsam mı?
Bunu bilemiyorum ama sırt çantası taşımak çok iyi oluyor

Bazılarını eldiven olarak kullan bazen ona ve ihtiyaç oluyor kirletiyorlar kalmıyor
Canım ben de öyle düşündüm başka çare yok heyecandan yardırmışım çünkü
Ay benim ilk haftalar canım ketçap mayonezli patates ne çekti. Yedim de. Sonra kilo aldım tabi. Doktor hızlı gidiyon dedi 1 haftadır dikkat ediyorun. Sen de bir kerelik ye ama abartma benim gibi

bende sizin gibi tek kızım çok istiyorum kız bebişim olsun

off sorma bnde burgerking hafta 1 yer oldum kendimi durduramıyorum çok üzülüyorm yiyince pişman oluyorm, kola da normalde günde 1 litre içerdim hafta 1 bardağa düşürdüm hiç içmesem keşke

kızlar 40 gün rapor hakkımız varmış, peki bu 40 gün hamilelik sürecinde mi yoksa her yeni yıla girdiğimiz de sıfırlanıyor mu en baştan mı veriliyor, yoksa yoksa ben kasımda girdim işte her sene kasım da mı yenileniyor bilgisi olan var mı? 24. haftadan sonra rapor alıp işe gitmek istemiyorm artk çünkü

Dusurebilmeniz bile büyük birşey bence
benim sigara içen hamile arkadaşlarım vardı çok kızıyordm 3 kere düşük yaptığım için, ben asla fasd food bile yiyemem nasıl içiosnuz şunu diyordm, gerçi sigara normal de de hiç içmedim de, ama kola cips faln az az yiyorm doktor da ye çok canın çekerse dedi de abartmam inşallah yani büyük konuşmamak lazımmış

Her Ocak'ta yenileniyor canım. Kamudan bahsediyorum tabi özel ise bilemedim

Özel sektörde işe giriş tarihin baz alınır canım

Her Ocak'ta yenileniyor canım. Kamudan bahsediyorum tabi özel ise bilemedim
Kızlar normal koşullarda şöyleydi 32.haftada raporu alıyorsun 8 hafta doğumdan önce raporlu oluyorsun.Dogum yaptiginda yeni bir rapor yaziyorlar normal kosullarda 8 hafta da doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 hafta raporlu oluyorsun. 36.haftaya kadar is gorebilir raporu alirsan 4 hafta daha çalışabiliyorsun sanırım o 4 hafta doğum sonrasına aktarılıyor.Benim kendi ofisim yani kendi kendime çalıştığım için ve özel sektör olduğum için böyle bir ihtiyacım olmadı raporu erken almak ya da aktarmak gibi.Zaten 2 gebeligimde de 40+0 a kadar çalıştım malesef raporlu görünmeme rağmen.
Doğumdan sonra rapor süresi bitince sgk ya gittim 16 hafta raporlu olmamın karşılığı olarak yanlış hatırlamıyorsam 7000 TL civarı ödeme aldım.500 TL de süt parasıydı.Bu doğumun rutin süreci

Ekstra rapor almak isteyenleri bilmiyorum ama bence se mümkün mertebe çalışmamak lazım covid kapmamaliyiz

ben evden çalışıyorum ama çok stresli mobing uygulanıyor sürekli hedefler tutmadı nedn olmadı sürekli seni dinleyip not veriolar nedn notun düşük bla bla stresim bebeşi de geçsin istemiyorm cumartesi pazar tatil zaten24. haftada 8 kere 5 günlük rapor alırım 32ye gelirim sonra da doğum iznine ayrılırım diye düşündm

Gayet mantıklı.Ama o şekilde 40 günlük rapor varsa çok iyi olur.Peki bu pandemiden dolayı 24.haftadan sonra raporlu olma işi noldu? Bu kamuda da özel sektörde de geçerli değil mi? Hem pandeminin 2.dalgasına girdik bence sonbaharı evde geçireceğiz zaten

24.haftadan 32.haftaya kadar idari izinli sayılıyor memurlar.Özel sektör bu kapsamda değil malesef.
Buradaki öğretmen arkadaşlar soruyorlardı idari izin nasıl olacak diye.24.haftadan 32'ye kadar devlet idari izin veriyor.Yani 24.haftada izne ayrılmış oluyor öğretmenler.Eğer dersler online olursa 24.haftada izne dahi ayrilmasaniz çalıştığınız süreyi doğum sonrasına aktaramiyorsunuz.Çünkü okulda fiziki bir çalışma olmayınca MEB bunu doğum sonrasına aktarmiyor.Yani Her halükarda 24.haftada paşa paşa izne ayrılacağız başka yolu yokOkullar açılır ve ben çalışırım diyen pek yoktur sanırım.Gerçi ben çalışırım be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…