2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya inan bende çalışırım çok özledim okulu, ders anlatmayı evde de sıkıldım kat nöbeti tutmayı bile özledim yani o kadar

Yaklaşık 10 yıl özelde çalıştım canım stresini çok iyi bilirim ben de 32. haftaya gelir gelmez izne ayrıldım daha fazla dayanamamıştım
Öncesinde ara ara rapor kullandım
Allah yardımcın olsun anlayışsız bir müdür özel sektörde başına gelebilecek en kötü şey
Ben bu sefer evdeyim çalışmıyorum cidden rahatmış ki ben evde duramam diyordum alışmışım işim olsun çok istedim ama şartlar uygun olmadı burada iş bulamadım şimdi de covid var zaten bebiş biraz daha büyüyene kadar da başlamam sonrası kısmet

Tek değilmişim sevindim.Ben ders anlatmayı özledim wallahi.Online hiç benlik değil.Motivasyonumu etkiliyor çocukları görememek
Uzaktan eğitim sürecini bende hiç sevmiyorum ben ders anlatırken hiç oturamam normalde öğrencilerle birebir etkileşim halinde olmayı çok seviyorum ama online olunca zulümdü resmen ve 1 ay yine var maalesef. Rabbim hayırlısıyla şu virüsten bizi kurtarsın da açılsın okul gidebildiğim kadar gidecem

Ayy ben cocuklarimi ders anlatmayi ozledim valla bigun de keske bu virüs olmasaydi okula gitseydik die gecti icimden ama bu virusten dolayi korkuyorum calismaya...

Anladım şimdi.Çok güzel açıklamışsınız

Sağol kuzum.tabi emimim.kardeslik.cok.Guzel.bisey biz 4 kız kard siz cok guzel. bişe d ben dhaa çocuk yapmayı düşünmuyorumnbuda erkek olsn çok istedim Ama nasipte. Öte yol yok sağlıkla gelsin bebeislerimz
hayirlisi olsun canim. Erkek kiz ne onemi var hayirli evlatlar olsunlar kizin icin cok sevindim ben kiz kardesler ne guzel birbirlerine destek olurlar

Haklısın canım ağızdan çıkana dikkat etmek gerekli rabbim hayr etsin inşallah abartmadan gider böyle bende kokoreci çok seviyorum ama hamile olunca yemeyi biraktim

Özel sektörde işe giriş tarihin baz alınır canım
Kızlar ben özelde çalışıyorum. Yıllık alınabilecek Max . Rapor günü var diye duydum. Net bilgisi olan var mı ? Bence yeni yılda sıfırlanıyordur, işe giriş tarihi değildir diye düşünüyorum ama 900 kişinin çalıştığı bir fabrikadayım. Stresin çok fazla ,tüm insanlara muhattabım. Ne kadar dikkat etsem de coronadab çok korkuyorum. Daha erken izne ayrılmak istiyorum

Ben iki ayrı özel şirkette çalıştım ikisinde de işe giriş tarihim baz alınırdı canım
Yıllık rapor limiti 60 olarak hatırlıyorum ama 2 yıldan fazladır çalışmadığım için tam emin olamadım bir de şirkete göre değişebilir insan kaynakları ile görüşüp net bir bilgi edinebilirsin bu konuda

İnsan kaynakları bizde berbat, patron yanlısı. Günde 9 saat çalışıyoruz üzerine cumartesi de 1 e kadar çalışıyoruz. Maaşları elden alıyoruz. Hiç insancıl değil o yüzden onlar bana bilgi vermez. Haklarımı da kullanamıyorum zaten 7,5 saat çalışmayı fln o yüzden netten araştırdım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Allah yardımcın olsun canım ne deyim bazen özel sektör çok acımasız olabiliyor

Kızlar günaydın. Kamuda 24.haftadan itibaren idari izin ya ben ilçede dairede tek çalışıyorum. Bu idari izin merkezdeki amirlerin insiyatifinde olabilir mi tek olduğum için. Yani kurumu mecburen kapatmak gerekecek. Sen teksin otur oturduğun yerde diyemezler değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…