2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar ya burnum biraz büyüdü gibi halbuki daha 5 kilo aldım. bana normal geliyordum ama annem böyle söylemeye başladı sizde durumlar ne ? suratına lohusalık yerleşmeye başladı diyor öf

Şu forumda bebeğinin cinsiyetini en son öğrenen ben olabilirim sanırım. İkiz kızlarımın peşine evimize bir kızımız daha geliyor.Sorun şu ki annem,kayinvalidem ve kizkardeşlerimin tepkisinden nefret ettim.Önce bir iç çekip olsun kız da olsa hayırlı olsun dediler.İçimden hüngür hüngür ağlamak geliyor.Bu tepkilerden nefret ediyorum.Eşim ve ben eve gayet mutlu geldik.Annem ve kayinvalideme kalsa sıradaki erkek olur olsunmuş.Ne demek ya?Erkek çocuk olsun diye hamile mi kalınır?Çıldıracağım.Zaten ben hamilelik düşünmezken Allah nasip etmiş vermiş,bir de cinsiyet beğenmiyorlar.

Canım bu tarz insanlar cinsiyet konusunda degil hayatin her aninda her konusunda varlar yani desinler takma bosverr bir anne icin evlat evlattir bunun cinsiyeti falan yoktur o yüzden seni negatife ceken kim olursa olsun duyma o ortamdan uzaklaş

Yok Allah'tan hepsi uzakta ama telefonda beni delirtmeye ettiler sağolsunlar

Canm yazdım gormdin heralde . Bebişin ogrndin mi cinsiyetini kiz doğurcaz bebeleri sen daha gitmedin bi
Hee gormedim kuzum öğrendim cnm ya dün gittim ayrıntiliya kızım oluyormuş bı şok. Yaşadım hala etkisindeym.bilion çok erkek.hissedyrdm ve istyrm ama.degilmis nasibimde bitane daha kız evlat varmış sağlıkla.gelsin inşallah

Bi tanıdığım üç kız kardeşler. Hepsi okudu başarılı insanlar oldular. Ailesine nasıl güzel bakıyorlar bayılıyorum onlara kız çocuk ayrı bi bereketli oluyor bence bakalım bizimki ne hala belli değil

Tek bir saç telini yaratabilirmiyiz acaba Rabbim neyi layık gördüyse o . Hep istedim 3 kızım olsun ama kesin olmamakla birlikte kızıma bir oğluş kardeş geliyor demekki hayırlısı böyle bize söz söylemek bile düşmez nice insanlar var yıllarca didiniyorsa olmuyor şansımızın hiç farkında değiliz cinsiyet seçmek ne haddimize

Sağlikla gelsin cimcimeee insallahh iki kiz okadar guzelkii bence cok sanslisin . Bu bebisi dogurum bi 2 sene sonra yine dusunuorum onnda kiz olmsn istiorum

Oy gelsin pembiş kıyafetler süslü püslü bende cuma gitçem inşallah artık net bişey söyler

Sizin de bu haftalarda belli olur aslında.Hakkinizda hayırlısı olsun sizin de

Sağlikla gelsin cimcimeee insallahh iki kiz okadar guzelkii bence cok sanslisin . Bu bebisi dogurum bi 2 sene sonra yine dusunuorum onnda kiz olmsn istiorum
Senin kizmiydi cnm ilkmiydi ben hep unutyrm birçok kişiyle konusyiz ya k bakma.lutfen sağol kuzum amin ins valla

Eşim mutluluktan uçuyordu benim de.Üç kiz babası olacağım cenneti garantiledim diye
Her daim hayırlısını istemek lazım.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…