2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar sabh tetanoz aşısı.oldum 1.dozunu şükür bı sıkıntı yok ama kusura bakmayın öncelikle biraz önce çok fena istifra ettim neden olmuş olabilir yan etkisi olabilirmi sizce yoksa hiç bişey yoktu yani yada 20.haftmdayim.boyle sonradan bulantı kusma olabilirmi hamilelikten dolayı

Canım 2 gündür benimde midem çok kötü.tam azaldı rahatladım demiştim ama klimadan falan üşüttüm diye düşünmüştüm ben.sende deyince şimdi acaba gebelikten mi oluyor ki

Canım 2 gündür benimde midem çok kötü.tam azaldı rahatladım demiştim ama klimadan falan üşüttüm diye düşünmüştüm ben.sende deyince şimdi acaba gebelikten mi oluyor ki
Ayy valla cnm benimde yoktu hiç başta 2 ay kustm öle sonra bitmişti acaba böyle sonradan olabilir mi neden okuyrki anlamadm. Bende klimanın önünde uzaniyom hep ama.ondan sanmiom cnm olsa olurdu buzamna kadar

Kızlar artık bebeklerin hareketlerini hissetmeye başlamışsınızdır. Ben de arada hafif arada şiddetli hissediyodum hani O kadar anlık ki elimi koyduğum an gidiyodu dün hiç hissetmedim çok panik oldum hissetmek için ne yapılıyosa yaptım fakat yine hissetmedim bugün çok az hissettim acaba bağırsak hareketleri mi diye düşünüyorum tecrübeli anneler hiç böyle hissedemediğiniz oldu mu ???

Ben 18haftaliktan beri çok.hissedyrm cnm ozellikle sırt üstü yatınca elimle karnımı okşuyom bı müddet sonra atmaya başlıyor baya siddetli. Zamnla hissedersin telaş yapma cnm sen hareket halindeyken ediyordur ondan hissetmiyrsndr yattgndada uyuyrdur büyük ihtimalle sağlıkla gelsinler hepsi

hergun ayni olmuyor canim 2-3 gundur benimde hafifledi onceden daha gucluydu. Degiskenlik gosteriyor.

Canim endişelenme. Benim de bi gün hafif şiddetli, bi gün hiç yok. Zaten düzenli hareket takibi ilerleyen haftalarda yapiliyo ya. Daha çok minikler sürekli hareket beklemek yanlış olur diye düşünüyorum

Ben sırt üstü yatinca daha hiç hissetmedim :) hep ofiste yada evde otururken hissediyorum. Düz yatınca rahat ediyo herhalde benimki

Ben sırt üstü yatinca daha hiç hissetmedim :) hep ofiste yada evde otururken hissediyorum. Düz yatınca rahat ediyo herhalde benimki
Hadi yaaa bende otrrrken az hissedyrm ama.suan yatyom mesela kudurdu içerde asşaga doğru vuruyor resmen cnm.

Kızlar 2 haftadır canımı sıkan bişey var benim dış genitaş bölgemde bişey çıkmış çok çok küçük 1 tane böle kabarcık gibi bişey büyüme kanama ağrı acı yok bu ne olabilir sipil mi acaba çok korkuyorum Var mi basına böle bişey gelen

Canm bendede soylemesi ayp ishal oldum aşiya bagladim bnde cunki anormal birsy yiyip icmemistim.

Ben kusuyorum valla hele bebeğin beğenmediği bişey yiyeyim anında kusturuyo beni. Mesela çok yağlı yersem mayonez yersem ağrı kesici içersem kusuyorum

Hadi yaaa bende otrrrken az hissedyrm ama.suan yatyom mesela kudurdu içerde asşaga doğru vuruyor resmen cnm.
Massallah ya bnim 2
Gebelik ama oyle siddetli bi vurus olmuyor kizim asiri harektliydi bu bebisim biraz agırbaslı heralde bu arada sen ne yaptin daha oğrenemedim cinsiyeti deme sakinn

Ben kusuyorum valla hele bebeğin beğenmediği bişey yiyeyim anında kusturuyo beni. Mesela çok yağlı yersem mayonez yersem ağrı kesici içersem kusuyorum
Ayy benim.hic biseyim yoktu yaa 3aydr rahttm.buhun başlayınca birden korktm yaa inş olmaz.bidaha ya cnmns seninde gecer inş

Eger sertse sigildir bendede vardi onceden krem vermisti dr yaksin diye gecmisti dr mutlaka sole muayne etsin hamileyken ilac verilcegini sanmiyorum o sigilin olmasi o virusu tasidigin anlamina geliyo bende testlerini ysptiricaktim ihmal ettim hep kontrolde olmasi gerekiyor hatta sigil varsa normal dogum bile onerilmiyor genelde ihmal etme sirkeli suya otur bol bol hamileyken yapilcak baska bisi varmi bilmiyorum

benim sıpa da acıkınca oynaşıyor bir de "sağol anne" dermiş gibi yemek yediğimde oynaşıyor. sonra da seslere göre tepkilerini hissediyorum. tanımadığı seslere tepki veriyor mesela eşime, aileme ve eşimin ailesinin seslerine aşina ama 2 gündür işe başladım mesai arkadaşlarımdan güçlü sesleri olanlarına tepki veriyor çok bilmiş hanım

Çok sert değil canım yumuşak sayılır dış genital bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…