2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gunaydin
Kizlar dün kan vermistim, insülin direncim sinirdaydi normale dönmüş çok şükür....ama karaciğer değerlerim yüksek cikmisne yapmam lazım sizce
Canım hamilelikte tüketimi öneriliyor mu önerilmiyor mu bilmiyorum ama bi yakınım karaciğer değerlerini düzenli dere otu kullanarak düzeltmişti.bi araştır doktoruna falan danış istersen.

Resmî yazı bu şekilde canım.insiyatif kullanamazlar bunun üstüne diye düşünüyorum yerine görevlendirmeyle falan birini gönderirler.

Eklentiler

• 43D6E78D-8881-42FF-BA41-43F595EEA23C.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 36
evet var hamilelikle ilgili değil her çalışanın senede 40 gün rapor alma hakkı var

Ya çok güzel de ne bileyim 1,5 sene filan için o fiyat çok değil mi
eşimin babaannesi alacak hangisini
istiyorsan en iyisini alalım diyor 12 bin liraya da var bebek arabası ben gene orta hallisini istiyorm :) napim bende doona yı beğendim, evet çok ama bunun konforu herşeye değer ben kendim de alsam bunu alırdm bagaja falan araba koymakla uğraşamam, bebek arabasını kaptcaksn bebeği birine vermek zornda kalıosn yanında biri yoksa düşün dur, bu çok pratik zatn bebek 1.5 yaşından sonra yürüyor napim çok yürüyeceği yerlere götürmem sonra da satarım zaten arabayı hihi

Evet, kendi doktoruma göndereceğim sonuçlari... Tahminim çok fazla ilaç kullanmadan.... Kan sulandırıcı, multivitamin, magnezyum, B12, d vitamini....
Canım belki görmüşsündür ellerim ayaklarım şiddetli kaşındı geçmedi ilaçlar ağır gelmiş karaciğer ime ve değerleri m hafif yüksek çıktı,bütün ilaçları bıraktırdı regenesis Max bile

Benimde muhtemelen öyle olacak... Kan sulandırıcı hariç bıraktıracak bir süre sanirim

keşke özel de de olsa ya ne kadr ayrımcılık
Asıl özeldekilerin canına okuyorlar. Güya kısa calısma yapıyoruz her gün ful calısıyorum, hamilelikte günde max 7,5 saat olması gerekirken 9 saati buluyor benim. Müdürüme 7,5 saatim doldu hadi ben cıkıyorum dediğimi hayal bile edemiyorum. Asıl özeldekilerin daha cok ihtiyacı var düzenlemeye. 100 kisilik acık ofisteyim sürekli insanlarla iç içe. Zaten hava sıcak oldugu icin camlar kapalı klima calısıyor içerde hiç hava sirkülasyonu yok. Cok büyük risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…