2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben daha yeni 19. Haftamdayim yatınca daha çok hissediyorum bebeğimi ama ayaktayken iş yaparken de hisseden var mı bu haftalarda belli oluyor mu yani ayaktayken hareket leri

İste insanlar bunu anlayamiyorlar.Kaldı ki ben erkek çocuk olsun diye habire doğuran bir annenin çocuğuyum.Yarim ağızla hayırlısı olsun demeleri beni sinir ediyor.
İnşallah bebeğinizi sag salim kucağınıza alırsınız.

Kızlar ben daha yeni 19. Haftamdayim yatınca daha çok hissediyorum bebeğimi ama ayaktayken iş yaparken de hisseden var mı bu haftalarda belli oluyor mu yani ayaktayken hareket leri
Ben otururken de hissediyorum canım. Ayakta hareket halindeyken nadir oluyor zaten garip de oluyor öyle

Aminn inşaallah Rabbim sizinde evlatlarınizı hayırlı kıymet bilenlerden etsin inşaallah o kadar haklısınız ki biz 7 kardeşiz 6 kız 1 oğlan en küçüğü muz oglan dedem hep baskı yapmış kız diye sevmemiş yani neyse bu erkek sevdası anlamış değilim sağlıklı olsunda hayırlı evlatlar olsunda demek yetmiyor belli bir kesime ne yazikki

Ben otrurkende hissedyrm cnm 19daym bende ama en çok yatarken belli oluyor

Önemli olan eşinle senin ve kızlarınızın mutluluğu. Kimseyi takma canım, kimse için yapmıyoruz bebişlerimizi. Allah hayırlı evlatlar versin

İlk çocuğumda böyle birşeyle karşılaşmadım şuan 18+6 günlük aynı ıslanma birşey yok

Allah bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…