2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim endişelenme. Benim de bi gün hafif şiddetli, bi gün hiç yok. Zaten düzenli hareket takibi ilerleyen haftalarda yapiliyo ya. Daha çok minikler sürekli hareket beklemek yanlış olur diye düşünüyorum
Evet kuzu haklısın işte insan bazen panik yapıyo hareketini hissedince inan günüm güzel geçiyo

Amiinn canım inşallahh senin 2. Ya belki ondan daha iyi hissediyosundur benim ilk bebişim normalde erken bile hissetmişim 20w den sonra hissediliyomuş

Bende 1 haftadır hissediyorum daha küçük olduğu için sürekli hissetmessin hareketlerini zaten

Be Bende ikinci oğluma hamileyim yinemi erkek kızı tutturamadın falan filan bende ikincisini kız istiyordum böyle şeylerde duyunca insan kendini kötü hissediyor

Amiinn canım inşallahh senin 2. Ya belki ondan daha iyi hissediyosundur benim ilk bebişim normalde erken bile hissetmişim 20w den sonra hissediliyomuş
Aynen cnm ilkler bira geç hissediliyor onyuzden rahat ol ben de ilkini geç hissetmiştim ama.bunun masalahi var şükür ,

Kızlar benim iç çamaşırım sık sık ıslanıyor amniyon sıvısı diye korkuyorum ama doktor suyunun gayet iyi olduğunu söyledi ama yinede böyle aşırı ıslanırsa gel dedi bende tedirgin oluyorum sizde durumlar nasıl acaba böyle sorun yaşayan var mı ??Birde en erken ayrıntılı ultrason nezmn yapılır 17bu hafta bitecek ..

Son düzenleme:
Be
Bende ikinci oğluma hamileyim yinemi erkek kızı tutturamadın falan filan bende ikincisini kız istiyordum böyle şeylerde duyunca insan kendini kötü hissediyor
Cnm çok haklısın insanlar moral bozucu sağlıkla gelsin demezler moral bozarlar hep hayalim bi kız bi erkek ama bu bnm ilkim hayırlısı ile doğsa sağlıklı olsa yeter diyorum şükür ki Rabbim size 2.yi nasip etmiş hiç çocuğu olmayan okdr çok insan var ki ...

Canım daha önce de yazmıştım burda. Bu haftalarda sıvı kanla gelirmiş. Merak etme benim de geliyor ara ara, ben de panik yapıyordum ama artık yapmıyorum. Doktorum 7. 8. ayda anca sıvı gelebileceğini söyledi.

Ayy sağol kuzum valla korktm birden olunca da ama. dediğin gibi hamileyiz bazı olur böyle naplim aliscaz yariladik nerdeys Allah yardımcımız olsun

Aynen kuzum. Bazı hormonlarımız Bi anda artıyor. Vücutta ağrı sızı kramp bulantı kusmaya sebep oluyor hiç stres yapma Allahın izniyle zor dönemleri atlattık. Dua edelim bol bol

Aynen kuzum. Bazı hormonlarımız Bi anda artıyor. Vücutta ağrı sızı kramp bulantı kusmaya sebep oluyor hiç stres yapma Allahın izniyle zor dönemleri atlattık. Dua edelim bol bol
Aynen cnm benim.dogru valla Allah yardımcımız olsun inşallah yavrm hepimizin sağlıkla bebklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Canım bende de var
doktor bana da suyun gayet iyi dedi ya bunun normali ne acaba hepimizde var mi bu okay

Yatıp kalkıp sukretsinler canım rabbim sağlıklı evlatlar veriyor diye cinsiyetine Allah tan başka kimse karar veremez zaten senin benim istegime göre vermiyor ki senelerce arayan var bak kaybettigim bebeklerim hep erkekti yaşayan bir tane evladım yok şimdi yeniden hamileyim ben hamile kalabilirim diye şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…