2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim büyük oğlumun iki ismi var . Buna kısa isim koyalım dedik. Göktürk ismi de hoşuma gidiyor benim de eşim kabul etmedi.
evet gokturk benimde aklima geliyor ama deniz istedigim icin gokdeniz olsun bari diyorum. İsim koymak cok zor erkek cocuga ya

Kızlar ben ozele gidiyorum bebek inat etti tam gostermedi cinsiyeti ama kız dedi doktor . Acaba devlete gitsem direkt cinsiyete bakarlar mi ? Sırayı mesai disina buldum 17 ye yani ama o ne demekse artik.

Evet canım normal deniyor. Şimdi geçti gibi tekrarlarsa magnezyumu sorayım Dr a.. Soğuğu deneyeceğim mutlaka

Kızlar ayrıntılı ultrason için bekliyorum inşallah önce sağlıklı haberlerini sonra da cinsiyetini duyayım dua edin
Hayırlı haberler alırsınız inşallah 3 lü test yaptırdınız mı ayrıntılıdan önce ?
2lisi iyi çıktığı halde 3 lü yaptıran var mı kızlar? Benim doktorum gerek yok dedi ve sonucun doğruluğunun çok düşük olduğunu okumuştum.

Kızlar ben ozele gidiyorum bebek inat etti tam gostermedi cinsiyeti ama kız dedi doktor . Acaba devlete gitsem direkt cinsiyete bakarlar mi ? Sırayı mesai disina buldum 17 ye yani ama o ne demekse artik.
Çikolata yeseydiniz tatlı birşeyler yediğinizde bebek hareketleniyor ben öyle yaptım

bnm 2 li iyi çıktı özel de ki doktor 3 lü yaptırmana gerek yok dedi, devlete idrar tahlili yaptırmaya gittiğimde orada ki doktorum illa 3 lü de yapalım ddi iyi dedm yapalım oda iyi çıktı şükür

Hiçbir test yapmadım ayrıntılı ultrason düşünüyorum ama özelde pahalı diyorlar fiyatı nasıl öğrenebilirim acaba

Canım çok geçmiş olsun. Ama endişe etme belki dezenfektan kullandın ama sürekli kullandığın için anımsamıyorsundur. Ne zaman temizlenecek ülke koronadan bir kurtulamadık. Bu gidişle bu sonbahar kış yine evdeyiz bana kalırsa

Canım doktorum en yüksek hassasiyet ikili test dedi. Üçlü ve dörtlü o kadar iyi göstermiyor dedi. Gerek yok dedi banada. Yaptirmadim o yüzden

Hiçbir test yapmadım ayrıntılı ultrason düşünüyorum ama özelde pahalı diyorlar fiyatı nasıl öğrenebilirim acaba
Hastahaneyi arayıp ogrenebilirsin canım . Ama bazı hastaneler söylemiyor .Ayrıntılı ultrasonu ben devlette yaptırdım doktorum istediğin yere yaptirsbilirsi dedi. Bir sorun çıkmadı dün hallettim hepsini

Ayyy pahalı gercekten sizinki benim dediğim hastanede eminim bu fiyatı vericeklerdir
bnm özelde sürekli gittiğim doktorum var muayne ücreti 150₺ sürekli gittiğim için ben ayrıntılı ultrasona para ödemeyeceğim, yani normal muayne ücreti sadece, ama dışardan gelen biri 300₺ falan ödüyormş sanırım ama ben balıkesirdeyim küçük şehir, büyük şehirler de daha pahaldır die tahmin ediyorm

Canım geçmiş olsun. Ben de Bi süredir çekiyorum bu ağrıyı. Bana yürüyüş iyi geldi. Dışarı çıkamasam bile evin içinde 15er dklık 2 3 yürüyüş yapıyorum.

Salgılanan progesteron hormonundan dolayı vücut kendini salmaya başlıyormuş. Bu da büyüyen Rahmin baskısını artırabiliyor vücudumuza. Kanamam vardı benim. Doktor yatış vermişti. 2 hafta sonra hareket etmeyince başladı bu ağrılarım. Şuan hala ağrım var ama ilk seferlere göre daha az

İstersen Bi dene. Birşey kaybetmezsin. Kendini çok yormadan yürüyüş yap. Bacak ve pelvis kasların güçlensin

Cnm insanlar maskeye önem vermedikleri sürece oraya buraya öksürüp hapşurdukları sürece inan hepimiz riskteyiz kaç kere hastaneye gittik insanların dokunduğu yerlere elledik illaki hasta bir kişinin belkide oturduğu yere oturduk inşş ne sana ne burdaki tüm hamilelere hiçbişey olmaz Biz kendimizi değil bebeklerimizi düşünüyoruz ...Ankara’da yaşıyorum devamlı pozitif kişiler duyuyorum son zmnlarda ...Hepimizin kendisini iyi koruması lazım hatta bence uzaktan çalışma yapmamız gerekli diye düşünüyorum...sende korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz illaki elini yıkamışsındır zaten aynı evde yaşayan insanlarda bile biri pozitifken diğeri negatif çıkabiliyor hemen bulaşmıyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…