2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk bebeginiz doğunca nasil bir çocuktu benimki şuan aşırı hareketli korkmaya başladım
Kucukken sıkıntı yoktu tatlim sütünü icer uyurdu hersey 7-8. Aydan sonra basladi harketlenmeler emeklemeler simdi yürüyo bir dakka yerinde durmuyo ya esimle donusumlu bakiyoz benm enerjim yetmiyo ona çünkü

Yaaa nasıl iştahınız olmaz
Böyle okuyunca kendime kızıyorum sonra vermesi çok zor ama midem kaziniyor birşeyler yemek istiyorum sürekli
Özellikle tatlı hamur işi
Omrum boyunca istahim yok diyenlere hep kizmisimdir nasil yemek yenilmez hele tatli hamur işi bunlar candir derdim taki bu gebelige kadar simdi onlara cok veriyom ya istiyom ama yiyemiyom midem kaziniyo acliktan ama canm istemiyo kazinma dursun die zorla indiriyom mideye biseyler

Gözün aydin olsun canm cok şükür negatif cikmis . Rabbim bizi hamileri herkesi korusun insallah en kisa zamanda biter bu virus ya

ya bisey daniscam sizlere dr idrar yolu enfeksiyonu icin krem yazdi travazol diye sormasi ayip bunu nasil surcem yani icine falan kacsa sorun olmaz mi

ya bisey daniscam sizlere dr idrar yolu enfeksiyonu icin krem yazdi travazol diye sormasi ayip bunu nasil surcem yani icine falan kacsa sorun olmaz mi
Yok kuzum olmaz bir şey ben bekarken mantar olurdum antibiyotiklerden kullanırdım o zaman. Doktor verdiyse güvenlidir, direkt içine iyice sür. Korkma kaçarsa diye ama yatarken sür wcye ne kdr geç gidersen o kdr etkili olur, geçmiş olsun

Ben ilk 3ayda 3kilo verdim 50ile devam ediyorum açıkçası kilo almak istiyorum aşırı hızlı metabolizmaya sahibim bebek için biraz kilo almak daha faydalı bence...
Eğer ki bebeğin kilosu iyiyse sorun etmeyin.Gebelikte alınması gereken en fazla kilo 15'tir.Normali 8dir.Bu aylardan sonra alırsınız kilo

Canım gözün aydın. Adına çok sevindim. Hepimiz çok iyi dikkat etmeliyiz dediğin gibi. Süreci sıkıntısız bir atlatsak

sagol canim siz de olmasaniz napcam

Gözün aydın canım

Çok sevindim canım... Vakalar arttıkça bizlerde ki korkuda artıyor

Çok geçmiş olsun canım gözün aydın rabbim korktugumuza uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…