Çok güzel ifade etmişsin.Ben daha önce başıma gelenleri örnek vererek hamilelikte yapılması istenen test,tahlilleri neden yaptırmamiz gerektiği hususunda fikirlerimi beyan etmiştim.Organ taramasına gitmeli miyim? Ben ikili tarama yaptırmak istemiyorum siz yaptıracak misiniz?gibi sorulari yataga,cihazlara bagimli,parmagini bile oynatamayan ve 1 yildir yogun bakimda olan agir engelli bir çocugun annesi olarak ben tuhaf buluyorum.Dogum esnasinda,dogum aninda ve hemen sonra müdahale edilerek çocuğun yaşamını kurtaracak bir hususu bilmediginiz için bebeğinizi kaybedebilirsiniz.Gizli şekeriniz,hamilelik şekeriniz varsa ve ani yükselme olursa çeşitli şekillerde bebeğinizi kaybedebilirsiniz,engelli olabilir.Engelli çocuk deyince herkesin aklına sevimli gülen ayakta down sendromlu çocuklar geliyor ama durum öyle değil arkadaşlar.Doktorunuzun istediği her testi yaptırmalısınız.Ben beslenmeme dikkat ediyorum,seker hastalığı gecmisim yok ama şeker yüklemesini yaptıracağım.Seker yüklemesi yapıldığı için zarar gören bir anne ve bebek duymadım ama şeker hastası olduğu için plesantasi koparak 9 aylik bebeğini kaybeden tanıdıgım var