2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kolay gelsin canm bende senin gibiyim bugin bende güveç falan yaptim cok yoruldum ayaklarimjn diz altim cok fena agriyo ya magnezyum aldim sizisi azalir die belki biraz

Ben ilk gebeliğimde yaptırdım bunda da yaptırırım nifty ya da ayrıntılı ultrason da bence doktor önerisi ile yapılması gerekenlerden ama istatistiksel sonuç veren testler konusunda aynı fikirde değilim

Ben ilk gebeliğimde yaptırdım bunda da yaptırırım nifty ya da ayrıntılı ultrason da bence doktor önerisi ile yapılması gerekenlerden ama istatistiksel sonuç veren testler konusunda aynı fikirde değilim
Aynen testler kesin sonuç vermiyor ve hatalı çıkma oranı yüksek. Tek artısı duruma hazırlıklı olmayı sağlıyor.

Aynen testler kesin sonuç vermiyor ve hatalı çıkma oranı yüksek. Tek artısı duruma hazırlıklı olmayı sağlıyor.
Hazırlıklı olmanı sağladığı durumlar olabilir ama gereksiz stres oluşturan ve sonunda hatalı olduğu anlaşılan çok durum da var
Bu konuda doktorlar bile birbiri ile çelişebiliyor
Mesela buradaki doktorum nifty yapabiliriz istersen sadece doğum anında hazırlıklı olmak için dedi Türkiye’de görüştüğüm doktor zaten sorun varsa ayrıntılıda görürsün bence gerek yok dedi kesinlikle ayrıntılı ultrason çok önemli o konuda herkes hem fikir

Buna ek olarak hamilelik akademisi ve gün gün gebeligide yukledim benhamilelik akademisinde güzel ama haftalık bilgi veriyor

Kızlar bu akıntı ile ilgili ben de bişey sorucam benim tam olarak idrarımı yapıyorum mesela elimi yıkarken bikaç damla yine geliyor böle olan var mı aranızda ayrıntılı normal çıktı nerdeyse 20 gündür bu şekilde oluyor çok üzülüyorum

Canım idrarın tamamen boşalmıyordur o akan da bence idrardır. Zaten su olsa idrardan sonra gelmez kaldı ki daha önce de defalarca yazdım burda arkadaşlara cevaben bizim haftalarımızda su kansız sızmazmış bence hiç üzülme bebişini de üzme

Kuzum benim ne kadar mutlu etti şu mesajın doktor 6 gün önce muayene etti hiç bişey yok dedi ondan 1 hafta oncede ayrıntılı var doktorumda pimpiriK bi adam o da bişey demedi ben kendi kendimi yiyip duruyorum burda kendimede gıcık oluyorum

Ben de çok fazla yedim kendimi ama artık 20leri gördük çok şükür, artık takmamaya karar verdim

İmkân varsa tabi ki nipty yaptırılmalı..Ben de gebeliklerimde nipty yaptırdım.Daha detaylı genetik testler olsa onları da yaptırırdım.Elbette tarama testleri istatistige dayalı olduğu için daha güvenilir testler yapılmalı.Ben genel olarak konuşmuştum.Hamilelikte ne gerekiyorsa yapılmalı anlamında

Kizlar benimde ailemde şeker hastalığı var, benimde insülin direnci sorunum vardı... Yediklerime dikkat etmezsem insülin direncim hemen çıkıyor... Doktorum bunlara rağmen hastalarına şeker yuklemesi yapmıyor... Nedenini hiç konuşmadık... Bu gidişimde heyecandan unutmazsam soracağım...ama şekeri sürekli kontrol edeceğiz demişti...

Burdan biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ama e bebekte müslin örtüler 2 al 1 öde var diye. Teşekkür ederim faydalandım. Dün gittim aldım hemencik

Ben de doktorumla konuştum. Açlık tokluk şekeri kontrol edeceğiz. O kadar glikozun saf halde alınması.... Bende büyük muamma. 3 dilim baklava diyorlar. O zaman 3 dilim baklava yiyo ölelim diyoruz. O zaman olmaz bu saf glikoz diyorlar. Çok belirsiz bir konu bence.

Burdan biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ama e bebekte müslin örtüler 2 al 1 öde var diye. Teşekkür ederim faydalandım. Dün gittim aldım hemencik
Canım kalitesi nasıl bunların? Online alicam ben de, sepete attım o gün arkadaş diyince, şimdi de sen aklıma getirdin. İyiyse hemen alayım

Benim doktorum da 2 gün arayla açlık tokluk şekerini ölçtür 3 kez sonra bana gönder dedi ona göre bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…