2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben aldım... Bahar ayında vs kullanabilirim sanırım... Müslim yerine normal battaniye alsaydın keşke. Bundan bir tane alsam yeterdi..
Öyle mi diyosun? Normal battaniye şart tabi bize kış bebesi olacağımız için ama müslin de lazım olmaz mi? Tecrübesiz anneler ne alacağını kaç tane alacağını bilemiyooo

Öyle mi diyosun? Normal battaniye şart tabi bize kış bebesi olacağımız için ama müslin de lazım olmaz mi? Tecrübesiz anneler ne alacağını kaç tane alacağını bilemiyooo
Canım müslin her şekilde kullanılır illa battaniye olarak değil mesela banyodan sonra önce havlusunun içine müslin koyarak sarmak daha mantıklı olur. Müslin ilk suyunu alır sonra havlusu alır başka kullanılcak bir sürü alan var bence ben de 4 5 tane alıcam

Her gün oluyor neredeyse canımnormalde de kahve falan içemezdim ben hemen çarpıntı yapardı sanırım gebelik iyice tetikledi
Ben de bikaç hafta önce bol sütlü kahve içmiştim kahvenin ardından yapmıştı ama o günlüktü geçmişti. Ama 3 gündür sürekli var, arada geçiyor. Bugün daha iyiyim sanki. Umarım kalıcı olmaz doğuma kadar

Kızlar doktor maltofer Demir hapı kullanıyorum ishal yPtı sonra doktor ferrum verdi oda ishal demeyimde ona benzer.B İşey yaptı sizde de böle oluyor mu

O da mantıklı aynen bende bakayım. Babaannemin vardı aslında ya nerde Allah bilir

Diğer türlü gebelik şekeri çıkınca zsten diyet yaptırıyorlar. Ona da hamileler tam uyamıyor. Sonuçta hepimizin canı tatlı istiyor Bi yerde. Mümkün mertebe dikkat etmek lazım işte

ebebekte battaniyelerde de 2 al 1 ode kampanyasi var kizlar. Muslini de ben lcw’den 20 liraya almistim
Kesinlikle...ben de e bebekten aldım ama keşke onun yerine normal battaniye alsaydın diyorum. Esimde görmeden alma diyor... Normal kalan battaniyeleri de çoğu polyesterdi ayrıca...

İnşallah olmaz canım cidden sıkıntı veriyor çünkü.

Kesinlikle...ben de e bebekten aldım ama keşke onun yerine normal battaniye alsaydın diyorum. Esimde görmeden alma diyor... Normal kalan battaniyeleri de çoğu polyesterdi ayrıca...
Ben sundan aldim bu rengini ve kremini yumusak guzel bence. Muslinde 2 tane aldim birini dustan sonra kullanmak icin digerini de emzirirken falan kullanirim diye dusundum

Müslin ler yenimi çıktı ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu battaniyelerden varmıydı. kış için ince olabilir ama hepimizin evi sıcak olur haliyle bitane günlük kullanım için işe yarar. Sonrası büyüyecekler battaniye ihtiyacı kalmayacak. Bende peluş kalın kışlık battaniye arıyorum mağazalarda henüz yok e bebekten normal iki penye battaniye aldım birde kalın kışlık alırsam yeter

Ben de bilmiyorum ki ilk gebeligim daha müslinleri Instagram'da falan çok görüyorum faydalı bişey her şeye kullaniyolar. Evler sıcak olduğundan ben de çok battaniyeyi falan düşünmemiştim ama bi kaç tane almakta fayda var tabi

Benim arkadaşımın da ocak bebeği bu senenin. Ama müslin örtüyü çok kullandı. Çok amaçlı zaten sadece üst örtmek gibi değil. Kundak, emzirme örtüdü omuz ört0sü puset örtüsü gibi amaçları var. O yüzden ben aldım 2 adet .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…