2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Galibaaynen ben de iki tane hazır bir tane de örgü battaniye alirsam tamam olur sanırımmüslim battaniyeyi ilk gördüğümde dedim ki ben bunu bahçede çocuğu yazın sivrisinek yemesin diye kullanabilirim vs kışın çok kullanacağımı sanmıyorumama bakalım zaman neyi gosterecek

Kızlar bu kitaba başladım bebek bakımıyla ilgili merak ettiğimiz her şey var gibi duruyor. Tavsiye ederim özellikle benim gibi acemi annelere duyurulur

Eklentiler

• 20200830_140103.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 42
Şık kışlık kalın battaniye arıyorum bende puset üzerine örtmeye Vs. Nette bulan olursa paylaşırsa sevinirim

Naptin kizz 4 5 tane ne ben ilk kizimda bi tane aldim onuda dogru duzgun kullanmadim

Kaç tane battaniye almak lazım kizlar. Dört tane alsam cok mu sizce. İki fe az mi
1 penye, 2 kalin battaniye aldim. Kv ordu 1 tane diye biliyorum ama belki duramaz yine orer annemde ormustur kesin. Baska almayi dusunmuyorum. 1 tane de yorgan aldim ama onu kullanmam herhalde

Muslin battaniye kullanışlı oluyor ben oğlum çok uzun süre kullandım kundak olarak ya da ince örtü olarak bir yere koyarken altına serdim terini emsin diye araba koltuğuna kafasının altına koydum yıllarca kullandım ikea dan almıştım 4 tane bu sefer bir tanede kocaman hediye geldi yeter bence muslin için
Çok battaniye kullanılmıyor hele süslü filan olanlar hiç tercih edilmiyor
Daha çok kullanışlı ve basit olanlara eliniz gidecek diğerleri gezmelere filan giderken sadece

Kızlar gebeliği yarıladık artık sizide doğum korkusu sarıyormu benim ilk doğumum normaldi suni sancı mahvetti beni ikincisi nasıl olucak allah bilir sizler ne durumdasınız

Kızlar gebeliği yarıladık artık sizide doğum korkusu sarıyormu benim ilk doğumum normaldi suni sancı mahvetti beni ikincisi nasıl olucak allah bilir sizler ne durumdasınız
evet ben cok korkuyorum. Esime diyorum doguma seni alacaklar mi ogrenelim almayacaklarsa hangi hastane aliyosa o hastanede olsun dogum diyorum. Esim elimi tutmazsa yapamam gibi geliyor. Biri elimi tutmazsa kan da aldiramam oldum olasi

evet ben cok korkuyorum. Esime diyorum doguma seni alacaklar mi ogrenelim almayacaklarsa hangi hastane aliyosa o hastanede olsun dogum diyorum. Esim elimi tutmazsa yapamam gibi geliyor. Biri elimi tutmazsa kan da aldiramam oldum olasi
Birinin desteği çok önemli gerçekten kendini birazda olsa iyi hissediyorsun özel hastanelerde normalde izin veriyorlar mı bilmiyorum ama pandemiden dolayı bırakmazlar bence

Burdan biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ama e bebekte müslin örtüler 2 al 1 öde var diye. Teşekkür ederim faydalandım. Dün gittim aldım hemencik
Yazın kullanıyordum bir de banyodan sonra , cocuklar kısın dogacak diye ben almadım ama almalı mıyım bi tane var abisinin

Birinin desteği çok önemli gerçekten kendini birazda olsa iyi hissediyorsun özel hastanelerde normalde izin veriyorlar mı bilmiyorum ama pandemiden dolayı bırakmazlar bence
bir dahaki kontrolde sorucam hayir derlerse tek tek butun ozel hastaneleri ararim artik

Benim ilk hamilelik olduğundan neyin ne olduğundan haberim yok cahil cesareti geziniyorum ortalarda o yüzden daha doğum zamanını düşünmüyorum. Korku da yok. İlerleyen zamanda nolur bilmem.
Yazın kullanıyordum bir de banyodan sonra , cocuklar kısın dogacak diye ben almadım ama almalı mıyım bi tane var abisinin
Csnım benim arkadaşım oğluna çok kullandı müslin örtü. Ben de nasıl kullanışlı olduğunu görünce aldım. Sadece yeni doğduğunda değil ilerleyen aylarında da kullanılır .

Yemin ederim aynı düşüncedeyim ben de cahil cesareti var o yüzden korkmuyorum doğumdan. O aşamaya sağlıcakla varalım diye düşünüyorum hep. Allah'ın izniyle 36 haftadan sonra düşünürüz bunu napalim

Bende sizin gibiydim ilk hamileliğimde o kadar kişi anlattı dogumu doğumul video bile izledim hiç bilmiyordum yinede yaşayınca anlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…