2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar park besik mi almak mantıklı buyuyen besik mi ? Araba tavsiyesi verir misiniz

Deneyimli annelerin birçoğu park yatak diyor, taşınabilmesi, iki katlı olması açısından. Ben de inşallah bebeği en az bir yıl yanımda tutmayı planladığımdan park yatak almayı planlıyorum.

Ben de bu uygulamaya ek olarak Dr. Banu Çiftçi'nin hamilelik uygulamasını indirdim. Orada daha çok videolar var okuma parçasından ziyade; ama güzel bir app yine de.

Deneyimli annelerin birçoğu park yatak diyor, taşınabilmesi, iki katlı olması açısından. Ben de inşallah bebeği en az bir yıl yanımda tutmayı planladığımdan park yatak almayı planlıyorum.
Bende park yataga da
Bende park yataga daha yakinim ama kac yil kullanabilyor acaba acillabilen yatakta bayagi kullaniliyor sanirim

Bence park beşik 3 4 yaşına kadar girer sonrada baza alırsınız daha mantıklı
Sonrada kaldirilip tekrar ihtiyaç olursa kullanilir. Diger beşik modelleri daha şık duruyor belki kullanimida uzun sürer diye düşündüm buyuyen besiklerin ama onlarida kaldirmak koyacak yer bulmak cok zor

Aynen son haftalarda özellikle kasılmalar bizi yoklayınca biraz biraz durumu anlıcaz da artık geri dönüşü olmayacak benim şuan kendimden beklediğim tek performans acıyı hissedince ben vazgeçtim doğurmıcam kalsın içerde deyip doğumhaneyi terketmeye çalışmak olur

Kızlar gebeliği yarıladık artık sizide doğum korkusu sarıyormu benim ilk doğumum normaldi suni sancı mahvetti beni ikincisi nasıl olucak allah bilir sizler ne durumdasınız
Hayır hiç doğum korkusu yaşamıyorum.Neden korkayım ki başa gelen çekilirİlk hamileligimde on iki saat sancı çekmiş ve ilk bebeği dogurduktan yarım saat sonra ikinci bebeği doğurmuştum.Ikınmayı da becerememistim zaten.Hatta doğumhaneye girince sancım kesilmişti ve aynı sancı takılmıştı.İkinci bebek için ebenin karnıma bastirmasina razı gelmiştim.Doğumdan sonra karnım yamulmuştu resmen.Lakin herşeye rağmen normal doğum candır diyorum.Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin.Bu sefer pilatese falan gidiyorum.Herhangi bir sorun yaşanmazsa tekrar normal doğum istiyorum.Bunun için elimden geleni yapacağım sonrası tevekkül

Hahah o kadar zor mu acaba ya geçenlerde bosbogaz bi arkadaşım ilk doğumun ağrısını unutamadığı için ikinci bebeği düşünmediğini söylemişti. Hiç detay sormadım hemen etkilenirim diye

Kızlar gebeliği yarıladık artık sizide doğum korkusu sarıyormu benim ilk doğumum normaldi suni sancı mahvetti beni ikincisi nasıl olucak allah bilir sizler ne durumdasınız
Bnmde ilki normaldi suni sanci son dakka verildi ama sancilar kötüydü ya ama unutmusum yine o aciyi bakalim ikincisi ne olcak insallah yine normal olur

Canm son aylarda gebelik oyle zor oluyo ki inanki ne olursa olsun yeter artk dogurmak istiyorum diycen

Burdan biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ama e bebekte müslin örtüler 2 al 1 öde var diye. Teşekkür ederim faydalandım. Dün gittim aldım hemencik
Bende aldım geldi hatta Cook da guzel çok beğendim

Yeni çıktı sayılır bende ilk bebegimde yoktu bunlar ama kullanışlı bencede indirimde görünce aldım bende iki tane her türlü kullanılır

Hahah o kadar zor mu acaba ya geçenlerde bosbogaz bi arkadaşım ilk doğumun ağrısını unutamadığı için ikinci bebeği düşünmediğini söylemişti. Hiç detay sormadım hemen etkilenirim diye
Hiç korkma canım doğumdan.Herkesin ağrı eşiği farklı oluyo.Benide ilk hamileliğimde doğum yapanlar çok korkutmuştu anlatımlarıyla ama hiçte öyle değilmiş.Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah aminnn

Bende ilk olarak emzikle biberon aldım e bebekten kızlar inşallah devamıda gelir sizleri okuyunca böyle alışverişle ilgili bendemi sorun var acaba diyorum hiç içimden bişeyler almak gelmiyo yaa

Bende ilk olarak emzikle biberon aldım e bebekten kızlar inşallah devamıda gelir sizleri okuyunca böyle alışverişle ilgili bendemi sorun var acaba diyorum hiç içimden bişeyler almak gelmiyo yaa
Ben de aynıyım daha bi parça bile bişey almadım o kadar zor geliyo ki bakmak hiç hevesim yok neden böyle oldu bilmiyorum. Gerçi ben evlenirken de böyleydim gelinlik bakmaya bile zorla arkadaşlarım götürmüştü.

Ben de daha hiçbirşey almadım.. ilk bebekten pek cok sey var belki o yüzden.. ama bu salgın beni cok olumsuz etkiledi, yaşama sevincim azaldı bir süredir..

Ben de daha hiçbirşey almadım.. ilk bebekten pek cok sey var belki o yüzden.. ama bu salgın beni cok olumsuz etkiledi, yaşama sevincim azaldı bir süredir..

Aynen mağazaya gidiyorum niye geldim ki kovidli biri varsa diyorum. Kaçarak uzaklaşıyorum. Alacaklarım birikti ama gitmek bakmak istemiyorum. Pencereden dışarı bakınca içim açılırdı şimdi tiksiniyorum. Bu salgın benide çok etkiledi sanki hiç bitmeyecek gibi diken üstündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…