2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar çatı ağrısı yaşayan var mı ya? Uzun süre oturup sonra kalkınca bildiğiniz çatı bölgem çılgınlar gibi ağrıyor. Yürümeye adapte olmak için bi süre bi tık eğik yürüyorum falan saçma sapan bişey

Hahah o kadar zor mu acaba ya geçenlerde bosbogaz bi arkadaşım ilk doğumun ağrısını unutamadığı için ikinci bebeği düşünmediğini söylemişti. Hiç detay sormadım hemen etkilenirim diye
Bir yerde okumuştum kadınlarda beyin doğum sancısını ve acısını kayıt altına almazmış. Unuturmuşsun ki bir sonrski doğumların kolay olsun diyr. Arkadaşın nasıl hatırlıyor acaba. Çünkü düşününce insan çektiği acıyı hatırlasa cesaret edemez bir daha.
Canm son aylarda gebelik oyle zor oluyo ki inanki ne olursa olsun yeter artk dogurmak istiyorum diycen
Tecrübeliler öyle diyor herçekten son ayların sıkıntısı frnaymış tabi yatamıyosun kalkamıyosun uyuyamıyosun rabbim hepimize kolaylık versin

Genişleme mi yapıyor acaba ?

Benimde bir kaç gündür kuyruk sokumum ağrıyor. Baskı yapıyor sanırım rahim genişledikçe.

Aynen ben de okumuştum bunu, kendisine de sordum. Yok öyle bişey gayet hatırlıyorum dedi ikinci çocuk düşününce unutulur falan diyen de var bilmiyom valla tecrübeli anneler bilir

Galiba ya, baya da zorluyor valla inşallah uzun sürmez
Canım Magnezyum başlamadın mı ben 18. Haftadam beri kullanıyorum ağrım sızım olmadığı halde istemiştim doktordan tedbir amaçlı. Zaten o herkese verilmiyor mu ya benim doktorum 20 haftada her gebeye verdiğini sölemişti.

Benim doktorum vermedi canım. Multivitamine devam ediyorum, içeriğindeki magnezyum yeterli diye düşündü belki de hiç sormadım. D vitamini ve demir kullanıyorum extra

bende kullanmıyorum dr vermedi istesem verir mi acaba? ama bir sürü ilaç var zatn kan sulandırıcılar, vitamin, demir, kabızlık için kullandığm ayrı var, artk ilaçdan gına geldi

tam geçen hafta salı günü tetenoz aşısı olmuştm haftasına giricem hala kolumu kaldırınca sızlama var ne zaman geçecek acaba bu kadr uzun süre oldu mu ağrısı?

bana vermedi kan testine bakti magnezyumun iyi dedi gerek gormedi

Aynen ben de okumuştum bunu, kendisine de sordum. Yok öyle bişey gayet hatırlıyorum dedi ikinci çocuk düşününce unutulur falan diyen de var bilmiyom valla tecrübeli anneler bilir
Benim doğum sezeryan dı. Ayağa kalktıkça otururken yaşadığım acıları hatırlıyorum. Ama geçti gitti o an hiç eskisi gibi olamayacağım diye düşünüyordum. İkinciyi düşünmeme engel değildi. Bu gebeliğimde çok bulantı yaşadım her bulantıda bi daha doğurmayacağım dedim şimdi bulantılar geçti 3. Gebelik için asla derken şimdi acaba diyorum. Yani acılar kalıcı değil unutuyoruz

Kızlar gebeliği yarıladık artık sizide doğum korkusu sarıyormu benim ilk doğumum normaldi suni sancı mahvetti beni ikincisi nasıl olucak allah bilir sizler ne durumdasınız
İlkinde 15 saat Suni sancı sonrası sezeryan oldum 7cm açıklıkla hemde berbat bi doğum hikayem var ama hiç korkum yok ve inşallah SSVD istiyorum

Valla ben unutamadım zaten çocuk getirmekte çok çok düşündüm ilk oğlum 4.5 yaşında şuan bile erkenmi getirdim diye düşünmüyor değilim başa gelen çekilir artık illa bı gün doğuracam pskolojikmen unutmuyor insan bence ne kadar ağrıyı unutsanda attığın çığlıkları saatlerce yediğin sancıyı ağlamaktan göz yaşınının kurumasını sesinin gitmesi daha çok şey ... Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı

Gunaydin kizlar... Ben artık ev işi yapıyorum iki üç haftadır. Çoğunlukla ayaktayım... İnşallah bir problem olmaz... Bazen korkuyorum bazen hareket ettikçe rahatlıyorum... Doktora soracağım bu mevzuyu... Aranızda soran oldu mu daha önce?

Bende doktordan geldim kızlar 347 gr olmuş bebiş gayet iyi dedi.Plesanta aşağıda biraz dedi ama bu haftalarda olabiliyo daha sonra yukarı çıkabiliyo dedi.Dedim riski ne oluyo aşağıda olmasının normal değilde sezeryan doğum olur aşağıda olursa ded.İlişkiye ara verelim dedi aşağıda olduğu için kanama olabilir dedi.Rutin kan tahlillerini verdi sağlık ocağında yaptırmam için.Birde gynferon decavit pregno marin verdi.3 hafta sonra tekrar çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…