- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #14.261
Daha öncede asagidamiydi plesanta?Bende doktordan geldim kızlar 347 gr olmuş bebiş gayet iyi dedi.Plesanta aşağıda biraz dedi ama bu haftalarda olabiliyo daha sonra yukarı çıkabiliyo dedi.Dedim riski ne oluyo aşağıda olmasının normal değilde sezeryan doğum olur aşağıda olursa ded.İlişkiye ara verelim dedi aşağıda olduğu için kanama olabilir dedi.Rutin kan tahlillerini verdi sağlık ocağında yaptırmam için.Birde gynferon decavit pregno marin verdi.3 hafta sonra tekrar çağırdı
benim ssvd sürecinde başıma gelenleri biliyorsun değil miİlkinde 15 saat Suni sancı sonrası sezeryan oldum 7cm açıklıkla hemdeberbat bi doğum hikayem var ama hiç korkum yok ve inşallah SSVD istiyorum
AA canım bilmiyorum doktor tansiyondan dolayı tercih edeceğimi sanmıyorum ama duruma göre bakarız dedi zaten ben istiyordum çok ama bilmiyorum ya kaçırmışımbenim ssvd sürecinde başıma gelenleri biliyorsun değil miBalkizin_Annesi ..Plesantam ayrıldı yerinden doğum sancıları gelince sezeryanli olduğum için..Oğlumun durumunu da biliyorsun..Dost tavsiyesi; çocuğunu ve kendini tehlikeye atma.
Ooo bir de tansiyon var kesinlikle olmaz! Ya rüptür olursun ya da plesanta ayrılır.Sakın öyle birşey deneme arkadaşım ağzına bile alma.Ben burda oğlumun durumunu çok paylaştım yeniden uzun uzun anlatmayayım ama ssvd denedim ben de sigara da kullanıyordum tek tük..Son 3 ay bırakmıştım ama 2 faktör bir araya gelmiş olmalı.Seker yüklemesi de yaptırmamıştım.Tansiyonum da çıkmış olabilir sonuçta birşeyler oldu plesantam ayrıldı yerinden 39+5 te ...Sonuç felaket tabi ki. Kuzumun beyni tek bir sağlam hücre kalmayacak şekilde hasar aldı.Kalbi de durmuş oksijensizlikten. 45 dk ugrastilar döndürdüler..Sonuc;komada,yatalak,bilinc yok,refleksler yok,parmagini bile oynatamiyor.Beyni yok olmuş.Sadece kalbi atıyor o da makinalarla.17 eylül de 1 yaşıni dolduracak 1 yıldır yoğun bakımda ve düzelme ihtimali yok.Birkac yıl daha belki yaşar diyor doktorlar.O da yasamak değil zaten.Kusura bakma ben ölümüne ssvd ci iken şimdi ölümüne ssvd düşmanıyım.Yavrumun hayatıyla kumar oynadım ve kaybettik hepimiz.Ssvd kelimesini duyunca aklım çıkıyorAA canım bilmiyorum doktor tansiyondan dolayı tercih edeceğimi sanmıyorum ama duruma göre bakarız dedi zaten ben istiyordum çok ama bilmiyorum ya kaçırmışım
Yaaa inşalhhh diğer illere de aynı uygulama gelir. Kamu da çalışıp esnek çalışmaya geçen arkadaşlar var mı ?Ankara Valiliği'nden son dakika coronavirüs açıklaması! Kamuda çalışanlar için mesai kararı... Ankara kamuda çalışan hamilelere idari izin verildi bilginize arkdşlar
benm de yarın 1 hafta ama hiç geçecek durmuyor1 hafta ağrıdı benimki 1 hafta sonra ikinci aşımı olucam
ben bu anlattıklarının hiç birini okumadım canım kaçırmış olmalıyımOoo bir de tansiyon var kesinlikle olmaz! Ya rüptür olursun ya da plesanta ayrılır.Sakın öyle birşey deneme arkadaşım ağzına bile alma.Ben burda oğlumun durumunu çok paylaştım yeniden uzun uzun anlatmayayım ama ssvd denedim ben de sigara da kullanıyordum tek tük..Son 3 ay bırakmıştım ama 2 faktör bir araya gelmiş olmalı.Seker yüklemesi de yaptırmamıştım.Tansiyonum da çıkmış olabilir sonuçta birşeyler oldu plesantam ayrıldı yerinden 39+5 te ...Sonuç felaket tabi ki. Kuzumun beyni tek bir sağlam hücre kalmayacak şekilde hasar aldı.Kalbi de durmuş oksijensizlikten. 45 dk ugrastilar döndürdüler..Sonuc;komada,yatalak,bilinc yok,refleksler yok,parmagini bile oynatamiyor.Beyni yok olmuş.Sadece kalbi atıyor o da makinalarla.17 eylül de 1 yaşıni dolduracak 1 yıldır yoğun bakımda ve düzelme ihtimali yok.Birkac yıl daha belki yaşar diyor doktorlar.O da yasamak değil zaten.Kusura bakma ben ölümüne ssvd ci iken şimdi ölümüne ssvd düşmanıyım.Yavrumun hayatıyla kumar oynadım ve kaybettik hepimiz.Ssvd kelimesini duyunca aklım çıkıyor
Sağol canım kusura bakma senin de canını sıktım ama ssvd isteyen anneleri uyarmadan geçemiyorum.Sonucta ortada dikişli bir rahim var.Dogum sancıları ,açılma vb rahmi zorluyor.Ssvd denemelerinin çoğu sezeryanla sonuçlanıyor zaten..Bazıları başarılı oluyor ama büyük risk.Ve tabi benim gibi olanlar var ruptur ve ya plesanta kopması.Benim bebegimin doğum tarihi 17.01.2021 olacak ama dekolman nedeniyle -tekrarlanabilir kaygısıyla- en gec o da en gec 1 Ocak la sezeryanla alınacak.Aralik dese yine tamam derim.Sen bu konuyu kapat bence.Git güzelce sezaryanini ol.Öpüyorum bebisini kocamanben bu anlattıklarının hiç birini okumadım canım kaçırmış olmalıyımbende doktor ne derse o olmaz derse ısrar etmem tabiki sezeryan bana acı vermedi şükür Ama normalde içimde kalmıştı ama tabiki bebeğin ve kendi sağlığımı riske atmam ölümüne SSVDCi değilim ama normal doğum istemiştim olmazsada olmaz Sağlık olsunda . Oğluşumuzada Rabbim bi mucize verir inşallah canım Rabbim damada onada güç versin canım benim
Bence şube müdürlerinizle konuşun cnm ben uzaktan çalışma yapacaktım ki idari izin geldi şu süreçte esnek çalışmaya geçmeniz lazım özellikle hamile olanlar için bu çok önemli bişey ...Yaaa inşalhhh diğer illere de aynı uygulama gelir. Kamu da çalışıp esnek çalışmaya geçen arkadaşlar var mı ?
Benimkiler de aynı düşüncedeKızlar bir şey sormak istiyorum. Öğretmenlere özellikle.
Şimdi biz 24.haftayı tamamlayınca idari izinli olacağız ya.
Müdürüm dedi ki okullar açılmazsa evden devam edersin uzaktan eğitim vermeye.
Böyle bir durum olabilir mi?
Sonuçta idari izinli değil miyiz?
Çalışmış olmayacak mıyız uzaktan eğitimle?
O zaman idari iznin Bi anlamı yok mu?
Bilen varsa lütfen aydınlatsın
Benim büyük oğlum ile küçüğü arasında tam 10 yaş olacak ilk oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. Bunda da sezeryan olacağım. 10 yıl geçmiş normal yapabilirsin diyorlar ama hiç cesaretim yok.Sağol canım kusura bakma senin de canını sıktım ama ssvd isteyen anneleri uyarmadan geçemiyorum.Sonucta ortada dikişli bir rahim var.Dogum sancıları ,açılma vb rahmi zorluyor.Ssvd denemelerinin çoğu sezeryanla sonuçlanıyor zaten..Bazıları başarılı oluyor ama büyük risk.Ve tabi benim gibi olanlar var ruptur ve ya plesanta kopması.Benim bebegimin doğum tarihi 17.01.2021 olacak ama dekolman nedeniyle -tekrarlanabilir kaygısıyla- en gec o da en gec 1 Ocak la sezeryanla alınacak.Aralik dese yine tamam derim.Sen bu konuyu kapat bence.Git güzelce sezaryanini ol.Öpüyorum bebisini kocaman
Benimkiler de aynı düşüncede
Neden ki dersimizi verecez niye almayalım. İdari izin kullanmış olmuyoruz ki zaten uzaktan eğitim sürecinde evden herkes ders verecek. Tabi bizimkiler gelin okulda verin uzaktan dersi dedi orası aýrı da.Ama varya biz ekders vermeyeceklermiş idari izinliyiz diye. Ee o zaman niye diğer öğretmenler gibi çalışıyoruz? Çok saçma yaa. Aşırı sinir oldum.
keşke özele de gelseYaaa inşalhhh diğer illere de aynı uygulama gelir. Kamu da çalışıp esnek çalışmaya geçen arkadaşlar var mı ?
Neden ki dersimizi verecez niye almayalım. İdari izin kullanmış olmuyoruz ki zaten uzaktan eğitim sürecinde evden herkes ders verecek. Tabi bizimkiler gelin okulda verin uzaktan dersi dedi orası aýrı da.
Bizim müdür video çekip youtube a atacaksınız dedi bastaBizimkiler dedi bile. 4. Sınıfız. Haftada 2 gün okulda uzaktan ders vericekmişiz. Okuldayız ama çocuklar yok. Biz sırf okula gitmek için gideceğiz. Diğer günler de 4 gün evden ders vericekmişiz. Saçmalığa bakar mısınız?
Canım raporunu götür öyle işlere girişme bence. Bir idareci olarak fikrim bu. İdari izinliyken ek ders ödenmez. Ve 24 haftalık olduğunuzu bildirmek zorundasınız genelgeye göre.Kendinizi boşuna sinir etmeyin bence :) ben 24. Hafta raporunu 11 Eylül'de alacağım. Ama 2 hafta sorumluluk sınavları var diye rapor aldım 2 haftalık. Hem Ankara ya 1 Eylül den itibaren hamilelere idari izin gelmiş bize de gelir eli kulağındadır.Neden ki dersimizi verecez niye almayalım. İdari izin kullanmış olmuyoruz ki zaten uzaktan eğitim sürecinde evden herkes ders verecek. Tabi bizimkiler gelin okulda verin uzaktan dersi dedi orası aýrı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?