2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Hayırlısı neyse o olsun canım sonunda sağlık olsun hepimiz için bebişlerimiz için bende ocağa kalmam gibi geliyor ama bilemiyorum gidişata bağlı

Hocam şu saçmalık değil mi ama?
Uzaktan eğitim vereceksek neden ekders almıyoruz?
İdari izinliysek neden uzaktan eğitim veriyoruz?

Yaaa inşalhhh diğer illere de aynı uygulama gelir. Kamu da çalışıp esnek çalışmaya geçen arkadaşlar var mı ?
Ben bayram sonrasından beri evdeyim çok şükür; ama tamamen benim amirimin insiyatifi doğrultusunda, normalde ben sıkıntısız çalışıyordum. Şimdi genelge çıkınca zaten idari izinli diye yazmışlar, bakalım 24. haftada inşallah raporu da veririm diye düşünüyorum.

Benim büyük oğlum ile küçüğü arasında tam 10 yaş olacak ilk oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. Bunda da sezeryan olacağım. 10 yıl geçmiş normal yapabilirsin diyorlar ama hiç cesaretim yok.
10 yıl uzun bir süre ama risk geçerli bence....Yas faktörü de önemli bu arada

Hocam idari izinliyken uzaktan eğitim verilmez. Bunu idarecinizle konuşun. Sonuçta size ek ders ödenmeyecek.

Ya ben de böyle biliyorum hocam ama bazı hocalar da idari izin idarenin inisiyatifine kalmış diyor. Eğer çalışın derlerse ekders verilir çalışmayın derlerse ekders verilmez diyorlar. Kafam çok karışık

Hanımlar merhaba, doktorum bana ekmek ve hamur işini yasakladı doyurucu olsun diye arada süt, yoğurt, muz birazcık da yulaf ezmesini mikserleyip içiyorum smooty tarzında o yuşafın da bi sakıncası olur mu acaba

Bakanlığın idari izin ile ilgili açıklamalarında mevcut canım, Hatta ‘ihtiyaç halinde idari izinli personel uzaktan eğitimle göreve çağrılabilir’ diye bir ibare var. Okul idaresinin inisiyatifi yani.. benim müdürüm 24.haftaya kadar rapor al ki ben görevlendirme talebinde bulunabileyim dedi

Hatta Ekliyorum usul ve esaslarda işaretledim.

Eklentiler

• F99AFC12-2309-4D64-B71C-E5D50BB25700.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 4DD5A668-1C0A-4F51-A0E9-495A0DDF3257.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 38
Benim büyük oğlum ile küçüğü arasında tam 10 yaş olacak ilk oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim. Bunda da sezeryan olacağım. 10 yıl geçmiş normal yapabilirsin diyorlar ama hiç cesaretim yok.
Benim çok yakın bir arkadaşım özellikle öyle doğum yaptıran doktor aradı buldu herşey normaldi ama ağrılar çoğalınca epidural istemiş sonrasında bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryans almış doktor ve onun yaş aralığı 6 yaşti yani yapılıyor diye biliyorum ama sizin ve doktorun kararı

Ahh şu idare. Bakalım hocam yaşayıp göreceğiz süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…