2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Müdürün inisiyatifinde olabilir ama aklı başında olan bir müdür zaten yerinize şimdiye kadar ücretli öğretmen bulmuş olmalıydı diye düşünüyorum.

Gerçekten amirler çok önemli ya ne kadar güzel şanslısınız o konuda darısı bizlere inşalhh

Bence şube müdürlerinizle konuşun cnm ben uzaktan çalışma yapacaktım ki idari izin geldi şu süreçte esnek çalışmaya geçmeniz lazım özellikle hamile olanlar için bu çok önemli bişey ...
Evet biz de bekliyoruz hla esnek çalışmaya geçmeyi keşke önceki gibi direk hamilelere idari izin çıksa da bu şekilde arada kalmasak.

keşke özele de gelse özelde çalışanlar insan değil sanki... hem de ne şartlarda çalışıyoruz can sağlığımız kimsenin umrunda değil
Keşke bunun özel , devlet diye ayrım olması yanlış bnce zaten risk varsa bütün hamileler için geçerli. Umarım özelde çalışan arkadaşlar içinde bir şekilde iyileştirme yoluna gidilir

Müdürün inisiyatifinde olabilir ama aklı başında olan bir müdür zaten yerinize şimdiye kadar ücretli öğretmen bulmuş olmalıydı diye düşünüyorum.

Ah yok hocam hele milli eğitim bakanının açıklamasından sonra ( öğretmen maaşları büyük yük) ücretli öğretmen 21 eylülden önce kesinlikle almayacaklarmış. Sınıfları böldüler gidenlerin yerine

Kızlar bugün itibariyle 20+6 haftadayız. Bu hafta kontrolum vardı Dr ayrıntılı ya gönderecekti. Randevu alacaktım Dr izin deymiş. Haftaya 21+6 ayrıntılı için geç olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…