2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Riskli gebelikse doktora sormakta yarar var.Ben ev işi yapıyorum hatta bunun yanında hamile pilatesine başladım haftanın iki günü.Çok iyi geldi bana hareket etmek

Kızlar bugün itibariyle 20+6 haftadayız. Bu hafta kontrolum vardı Dr ayrıntılı ya gönderecekti. Randevu alacaktım Dr izin deymiş. Haftaya 21+6 ayrıntılı için geç olmaz demi
Yok olmaz canım bak ben boşuna yaptırdım bugün doktorumda tekrar yaptırmamı istedi.19 haftada kalp daha net belli olmuyo o yüzden tekrar istiyorum dedi bana

Kızlar el ayak şişmesi için erken mi ya? 2 gündür sabah ayaklarım ellerim şişik uyaniyorum. Şimdi yine sistiler. Tuzlu falan da tüketmiyorum ama
Yok kuzum bence erken değil ben de sabahları uyandığımda hareketsizlikten şişmiş oluyor, sonra gün içinde iniyor. Yani çok aşırı değilse telaşlanma. Ödem hamileliğin olmazsa olmazı ki

Kızlar kan tahlilinde protein kaçağı var demişti sağlık odağındaki ebe bugün doktora gittim idrar tahlilinde öyle birsey çıkmadı beslenmeyle alakalı bir durummuş. Zaten beslenemedigimi biliyordum beslenme seklimi falan değiştirip dikkat etmem lazım enazindan bir hastalık çıkmaması içimi rahatlattı.

Gözünuz aydın

Çok fena basur oldum gene berbat durumdayım
Of geçen ben de oldum ne ağrı yaptı oturamadım resmen . Geçti sanırsam şükür
keşke özele de gelse özelde çalışanlar insan değil sanki... hem de ne şartlarda çalışıyoruz can sağlığımız kimsenin umrunda değil
Ah ahhh derdimiz büyük. Gerçekten yapılan ayrımdan çok huzursuxum. Sadece devlet okulunda değil de özel okulda öğretmenim diye bu ayrıma maruz kalmak çok incitici. Sadece sektör de değil aslen mesele hamile kadın her alanda aynı risk altında. Biri önemsenirken diğerinin önemsenmemesi
Kızlar bugün itibariyle 20+6 haftadayız. Bu hafta kontrolum vardı Dr ayrıntılı ya gönderecekti. Randevu alacaktım Dr izin deymiş. Haftaya 21+6 ayrıntılı için geç olmaz demi
Benim doktor kontrolüm 15 eylülde ve o esnada sanırım 21+ şeklinde olacağım hatta 22+ bile olabilir ve o gün beni ayrıntılıya yönlendircek ayrıntılı ultrasın da kim bilir ne zamana randevu vereceek. Asıl ben geç kaldım galiba
Kızlar el ayak şişmesi için erken mi ya? 2 gündür sabah ayaklarım ellerim şişik uyaniyorum. Şimdi yine sistiler. Tuzlu falan da tüketmiyorum ama
Benim sabah değil de gün sonunda minnoş ayaklarım toynak gibi oluyor havalar da sıcak ya bence normal canım
Gözün aydın canım

Günaydın kızlaaaaarrr 🖐 birkaç gündür kızımın hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladım. Ama dün akşam ilk defa sert bir tekme geldi. Elimde hissettim tekmeyi. Ve o an ne tepki vereceğimi bilemeyince hüngür şangır ağlamaya başladım eşim de yan odaydı. Bi hışım geldi noldu diye. Adam korktu bir şey oldu diye. Ağlamaktan da anlatamadım olayı ne güzel duyguymuş gerçekten

Gözlerim doldu okurken...Allah bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın insalalh

En güzel duygu. Allahıma şükürler olsun bu duyguyu tattırdığı için. Bende ilk gebeliğimde ağlamıştım ikincide ağlamadım ama her tekmede yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor.

Ben daha hiç hissetmedim ama gözlerim doldu okurken sevincini ben hissettim cnm

ya kızlar kesin mi şimdi bu devlete izin var özele yok mu ağlamak istemiyorm ama ağlancak haldeyiz yani belki sonradan çıkar diye bi umut haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…