2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
tamam kuzum cok sağol. ilk bi hamile kaldıgımı ogrendiğimde yaptırmıstım bi daha hiç baktırmadım. bakalım var mı değerlerde düşüş

Aynen kuzum ilk seferki gibi detaylı yapıyorlar. İnşallah sıkıntı yoktur. Benim biraz kan değerim düşmüş ama doktorum ilaca gerek görmedi. Ben de gün içinde pekmez yemeye çalışıyorum. Doğallık daha doğru geliyor bana

Sağlık ocaklarında B12 D vitaminine bakılmıyor maalesef. Ben çocuk için sormuştum normal kan testi yaptılar bu değerler için hastaneye gitmemiz gerekiyormuş

kesinlikle canım en güzeli doğal takviyeler, tahin pekmez bulunmaz nimet her gün bir kaç kaşık yemek lazım. ben de daha yeni yeni 19. haftada artık bulantıları atlattım daha dikkat ediyorum yediklerime. muhakkak vardır bi düşüş ama idare edilebildiği sürece doğal ürünleri tercih ederim

Sağlık ocaklarında B12 D vitaminine bakılmıyor maalesef. Ben çocuk için sormuştum normal kan testi yaptılar bu değerler için hastaneye gitmemiz gerekiyormuş
öyleymiş evet ben de yeni öğrendim. en azından doktora sağlık ocagında yaptırdıgım testleri gösteririm o da isterse kalanları özelde yaptırırım artık

Kesinlikle öyle canım.
Doğalı en güzeli
Bir doktora gittim diyor ki eğer haplar tamamen faydalı olsaydı beslenme tarzımızı değiştirir sadece hapla beslenirdik değil mi? Dedi.
Ne kadar doğru aslında.

Ben gebelik öncesi b12 takibimi hep aile hekimim yapiyodu. Biraz doktorun ilgisine mi kalmış acaba böyle işler ne var sanki bakiverseler dimi

Kesinlikle öyle canım.
Doğalı en güzeli
Bir doktora gittim diyor ki eğer haplar tamamen faydalı olsaydı beslenme tarzımızı değiştirir sadece hapla beslenirdik değil mi? Dedi.
Ne kadar doğru aslında.
Çok doğru diyo aslında. Ben kan değerimdeki biraz düşüşten dolayı ferrum kullanmaya başladım ama bağırsak sistemimi yerle bir etti. Plesanta aşağıda olduğu için kabız falan olmayacaksın sakın dedi doktor ama oldum işte o ilaç yüzünden

Ben gebelik öncesi b12 takibimi hep aile hekimim yapiyodu. Biraz doktorun ilgisine mi kalmış acaba böyle işler ne var sanki bakiverseler dimi
Evet önceden iyi oluyordu yapıyorlardı. Akıllarına bişey geliyor önceden yapılanı yasaklayıp duruyorlar. Dr ilgisini bilemem ama artık yapmıyoruz demişti Dr devlete gitmek gerekirmiş şu ortamda da gitmem zaten takviye alıyoruz hepimiz

Ferrumu kullandığımda beri dışkı rengi bir garip. İlk haftalardaki kabızlık bir tık azaldı şimdide basur geri geldi berbat durumdayım normale dönmeyi dört gözle bekliyorum. Kullandıklarımız her ne kadar vitamin olsada işte yinede kimyasal vücüda yan etkisi mutlaka oluyor

Of basur daha fena ya Rabbim şifani versin inşallah canim. Ben de ferruma başladığımdan beri böyle siyah gibi rengi. İlkten aşırı korktum da yan etkilerinde varmış böyle bişey. Vücut fazla demiri böyle atıyor dışarı diyo ama madem fazla geliyosa biz niye böyle bi takviye kullanıyoruz

Amin inşallah
Aslında iyi bir müdür ama bu yıl çok kişi gitti okuldan.
Öğretmen ihtiyacı var.
MEB ücretliye iyi bakmıyo.
Sınıfları bölüyor o da mecbur.
40 kişiye yaklaştı sınıflar.
Bizim de eksik hocalar var alakam olmayan dersi verecem fazladan. Onlar da haklı ama bizim de elimizde olan bir durum değil

ya kızlar kesin mi şimdi bu devlete izin var özele yok mu ağlamak istemiyorm ama ağlancak haldeyiz yani belki sonradan çıkar diye bi umut haber bekliyorum
Yani ideal senaryoda bence de kesinlikle özel sektördeki hamilelere de böyle bir iznin çıkması gerekiyor tabii; ama muhtemelen öyle bir durumda özel sektördekiler bir kılıfını uydurup hamileleri işten çıkaracak diye devlet böyle bir karar alamıyor, şirketlere bırakıyor insiyatifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…