2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar şu linkteki yazıya bir bakın, doğum izniyle ilgili detylar bulunuyor.
32. haftadan itibaren çalışabilir raporu alan gebeler de idari izinli sayılır mı?
Sakuraaa burda idari izinli olanlar görevlerini fiilen yapmış olur yazıyor. Yani ek dersimizi almaya devam ederiz.
Bugün müdürüm sen canlı derslere gelme okula evden ver dedi sağolsun hiç okula gitmeyecem evden dersimi vermeye devam edecem çocuklar da geri kalmaz beni de zorlamaz zaten

Maaş alınıyor ama ek ders ödenmiyor idari izinli olanlara tabi siz uzaktan eğitim verdiğiniz için alırsınız ek dersi ama vermeyenler alamaz.

ama daha çıkar bence yani inşallah bizm şirket günahını vermez kesin uygulamaz yani haha
Benimki de aynı isim rahat Allah'tan, şu süreç olmasa dogurana kadar çıkmam izne ama korkuyoruz işte sürekli insanlarla muhatap olduğumuzdan. Allah'ım korusun hepimizi

ya kızlar kesin mi şimdi bu devlete izin var özele yok mu ağlamak istemiyorm ama ağlancak haldeyiz yani belki sonradan çıkar diye bi umut haber bekliyorum

Valla canım hiç ağlama. Ben devlette öğretmenim. Bulunduğum yer koronadan yıkılıyor. Müdür uzaktan eğitim olmasına rağmen hamile halimle okula çağırıyo ders yaptırmak için. 24.haftamda idari izne ayrılacağım dedim. Olur mu öyle şey uzaktan da devam edersiniz dedi. Bu daha kötü. Hakkın var ama kullanamıyorsun.

Ay Allahım keşke bana da öyle desee ya Bi de 4. Sınıfız diye haftada 2 gün okuldayız. 6 gün de uzaktan ders vericez. Yüz yüze veli toplantısı yapıcaz

selam kızlar sağlık ocağından aradılar aşı için çağırdılar. bu hafta içi gel dediler. 19+2deyim bugün. yarın sabahtan gideceğim hem bir kan testi de yaptırayım genel diyorum. doktor randevum da cumartesi günü, kan sonuclarını da göstermiş olurum. özellikle baktırmak gereken bir şey var mı? normal kan sayımı mı diyeceğim? demir b12 D vit gibi şeylere de bakıyorlar mı biliyor musunuz?

D vitaminine bakılmıyor sağlık ocağında. Hamileyim zaten deyin. Onlar ilk haftalardaki gibi detaylı Bi kan tahlili yapıyorlar.

D vitaminine bakılmıyor sağlık ocağında. Hamileyim zaten deyin. Onlar ilk haftalardaki gibi detaylı Bi kan tahlili yapıyorlar.
tamam kuzum cok sağol. ilk bi hamile kaldıgımı ogrendiğimde yaptırmıstım bi daha hiç baktırmadım. bakalım var mı değerlerde düşüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…