2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimki de aynı isim rahat Allah'tan, şu süreç olmasa dogurana kadar çıkmam izne ama korkuyoruz işte sürekli insanlarla muhatap olduğumuzdan. Allah'ım korusun hepimizi
amin cnm hepimizi bizm ki hiç rahat değil otuyoruz sürekli ama baskı mobing keşke 24 de biz de çıksak 1 ay kalmş olurdu ne güzel

oda ayrı bi sıkıntı gerçekten neyse Allahtan evde olacaksnız ama isterseniz rapor alırsnz doktordan gerçi

hamileleri işten atamazlar ama geldikten sonra atarsa bişey diyemem tabi :)

hamileleri işten atamazlar ama geldikten sonra atarsa bişey diyemem tabi :)
Valla olmaz demeyin benim uzaktan bir tanıdığımı, hem de büyük kurumsal diye bildiğimiz bir inşaat firmasından ölü doğum yaptıktan sonra doğum iznini kullandırmamak için bir bahaneyle ya işten çıkarttılar ya da öyle bir mobbing yaptılar ki kız kendi istifa etmek zorunda kaldı. Kurumsalı böyleyse diğer firmalarda neler dönüyordur diye düşünüyorum, siz kendinize dikkat edin biraz daha dişinizi sıkın inşallah bir sıkıntı olmadan izne ayrılırsınız:)

ben de cok büyük kurumsal bir yerde calısıyorum ama yasadıklarımı anlatsam hadi canım dersiniz. zaten büyük kurumsal yerlerin tuzu kuru isterse uğraşsın mahkemeye versin diyor, gerekirse öder tüm mahkeme sonuclarını. o kadar iyi biliyorlar ki o işlerin de o kadar kolay çözülmediğini, o yüzden mobing yapmaktan işten cıkarmaktan hiç gocunmuyorlar

Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah amin

Masallahhhhdarısı başımıza insallah

Perinatolog 11.haftadaki kanamamın kabızlıktan ıkınma kaynaklı olduğunu söyledi ki bu zamana kadar hiçbir doktor alakası olmadığını söylemşti. Progestan ı bırak artık gerek yok dedi bir de cinsel ilişki serbest dedi. Ama ben hala korkuyorum eşim bayram etti tabi he bu arada ilişkiye muhakkaK prezervatifle girmek lazımmış aksi halde kasık ağrısı olurmuş. Bilginize.

Gözlerim doldu okurken...Allah bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın insalalh
En güzel duygu. Allahıma şükürler olsun bu duyguyu tattırdığı için. Bende ilk gebeliğimde ağlamıştım ikincide ağlamadım ama her tekmede yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor.
Ben daha hiç hissetmedim ama gözlerim doldu okurken sevincini ben hissettim cnm
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Amin inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın mahrum etmesin. O kadar güzel ki. İnsan bir kere hissettikten sonra hergün beklentiye giriypr sizleri daha iyi anladım. Bestmat canım sen de 1 hafta sonra falan başlarsın aerık hissetmeye az kalmış
ya kızlar kesin mi şimdi bu devlete izin var özele yok mu ağlamak istemiyorm ama ağlancak haldeyiz yani belki sonradan çıkar diye bi umut haber bekliyorum
Ben de ümitsizce umut ediyorum deyip içimdeki.ironiyi paylaşmak istiyorum
Nasılsınız kızlar ben sabah 5 te hastanete gittim riskli olduğum için kanama oldu çok korktum ama çok şükür bı sorun yokmuş evdeyim şimdi
Canım çok geçmiş olsun

hanimlar iki gundur fena bel sirt agrim var sizdede oluyomu hamileliktenmi acaba yoksa fitikmi veya agirmi kaldirdim bilemiyorum ama igne batiyo sanki omurgama

Yok canım serklaj kaynaklı değilmiş bende bu yüzden çok korkmuştum ama çok şükür ki değil plasenta vajinaya yaklaştığı zaman olabiliyormuş bebek iyi çok şükür
Benimde korkum var o yüzden... Plesantam asagidaydi son kontrolde yukarı çıkmıştı tekrar aşağıda kalır diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…