2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun canım belki aşı etkilemiştir sadece

Ay kızlar az önce eşim karnımı dinlerken bebiş kocaman tepikledi eşim şok oldu o neydi diye soruyo hahah çok güzeldi ya insallah hep hissederiz artık
ne güxrl yaaa. Dün akşam brnim eşim de eliyle hissetmeye çalışıyordu birden bi tepik atti bebiş eşimin yüzü değişti gözü doldu hissedince çok mutlu olduk. Bu duyguları yaşatan rabbime şükür. Herkes yaşar umarım

İkili üçlü test sonuçlarında risk görülmese de detaylı ultrason a girmemize gerek var mı kızlar?

Bence kesinlikle girilmesi gerekiyor. Her organa tek tek bakılıyor çünkü. İkili de kalp tam işlevini yapmıyor. Detaylı zamanı kalp tamamlanıyor. Tüm odaklarına bakıyorlar. Sağ karıncık sol kulakçık aort giriş çıkışı toplar damarlar ve daha bir sürü organına... Meshanesine el ayak parmaklarına kadar bakılıyor. Beniö yaklaşık 1 .5 2 saat sürdü.

günaydın güzel annelerrr. bugün aşı oldumm sağlık ocağında. bebeğin kalp atıslarını da dinletti hemşire sağolsunn gayet güzel dediii. kan değerleri için de kan verdim, yarın cıkarmış sonucu. cumartesi doktora gideceğim ona gösteririm. bu haftadan sonra demire baslaman gerekiyor dedi sağlık ocağındaki hemşire. onu bi soracağım kadın dogumcuma

Bizde de kendi yaptığımız pekmez var ama yiyemiyorum doğum yaptığım zaman bile annem gil pekmezden bulamaç yapıyorlardı onu bile bı iki kaşık yiyordum

Bendede aynısı oldu korkma canım aşının etkisiyle oluyor

Günaydınlar bende 4 gün sonra ikinci aşımı olucam

Bizde de kendi yaptığımız pekmez var ama yiyemiyorum doğum yaptığım zaman bile annem gil pekmezden bulamaç yapıyorlardı onu bile bı iki kaşık yiyordum
olsun canım onun 2 kaşık bile yesen faydası vardır. yiyemediğin şeyleri zorlamamak lazım yerine koyacak bir şey mutlaka vardır.

Bende yaptrımak istiyorum ama doktorum risk yok gerek yok gibilerinden konuştu. Ama bende yapalm diyeceğim. Kaçıncı hafta yaptrdınız?

Kızlar demiş dışında vitamin olarak ne içiyorsunuz? Boyutu küçük vitamin içen var mı aranızda ?
Hepsi büyük diye içemiyorum.

Geçen bir tanidigimiz kırmızı pancari katı meyve sıkacağindan sıkıp içtiğini söyledi çok fazla kan yapıyormuş deneyeceğim

Şuan hiç bir vitamin içmiyorum canım aslında azalıyor vitaminler ama aşırı bulantı yapıyor bende

Kızlar merhaba. Bebek hareketi dediginiz hep başka yerde mi oluyor. Kasıklarımda seğirme oluyor ama damar atması gibi degil.pıt pıt ediyor iki saat sonra yine pıt pıt ediyor . Damar seğirmesi gibi sürekli değil. Ama genelde aynı yerde.

Merhaba canım. Ben de hep aynı yerde hissediyodum, sol alt kasıga doğru. Dün akşam göbeğimin yanında ,yukarda hissettim. Ama genelde yeri aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…