2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

22.haftamda yaptırdım ben. Gayet net gelişmişti şükür organları.
Bence siz yine de yaptırın. Tabiki sizin kararınız ama başka önemli bir test kalmıyor zaten bundan sonra.

Ocean mumy kullanıyorum sadece ben. Onun dışında kullandığım bir hap yok. Onu da henüz balık sezonu net açılmadığı için kullanıyorum omega takviyesi için.

İkili üçlü test sonuçlarında risk görülmese de detaylı ultrason a girmemize gerek var mı kızlar?
ikili üçlü tarama ole detaylı ultrason bambaşka şeyler.Birinde bazı genetik rahatsızlıklara bakılıyor diğerinde organ anomalilerine,bebegin sistemlerinin düzgün çalışıp çalışmadığına.Genetik problem yoksa organları da iyidir diye birşey söz konusu değil

Eğer doktorunuz organ taramasını kendi yapmadıysa ve genetik risk yok detaylı ultrasona gerek yok dediyse en kısa zamanda doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim. 20-22.haftalar arasında yapılıyor.Doktorunuzu değiştirin,iyi bir perinatolog beya radyoloji uzmanına yaptırın

Anneler bu detaylı ultrasona karından bakılıyor dimi. Bir de özel sigorta karşılıyor mu biliyor musunuz?
Yaptırdığın yerin özel sigorta ile anlaşmasına bağlı canım. Benim özel sigortam anlasmalı hastaneleri karsılıyor, anlasmasızda da fatura ile basvurunca ücreti yatırıyorlar. Yani senin sigortanın kapsamına ve anlasmalarına bağlı değişir

Bende pazartesi olmuştum canım.O gün biraz ağrım oldu gibi ama daha sonra sertlik falan olmadı canım.Korkma bence kişiden kişiye göre değişiyodur o canım.Çünkü kimisinin 1 hafta ağrı falan oluyo die duymuştum bende

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu hastanenin radyoloji uzmanına mi yaptırmalı yoksa perinatoloğa mı. Memorial hastanesine gidiyorum ama bilmiyorum radyoloji uzmanı iyi midir yoksa dışarda perinatologa mı baktirsam

Daha 17. Haftamdayım. Yeni değiştirdim doktorumu zaten. Bu doktordan umutluyum. Bende istemezse eğer kesin isteyeceğim. Teşekkür ederim

Ocean mommy bin numunesini verdi bana eczane . O da yumuşak ve büyük içemedim onu da

Daha 17. Haftamdayım. Yeni değiştirdim doktorumu zaten. Bu doktordan umutluyum. Bende istemezse eğer kesin isteyeceğim. Teşekkür ederim
Yani bu şekilde konuşuyorsa siz yanlış anlamadıysanız o doktorun doktorlugundan şüphe duymanız gerekir.Acaba organ taramasina degil de 4 lü taramaya gerek yok demiş olabilir mi? Çünkü ömrümde detaylı ultrasona gerek yok diyen doktor ne gördüm ne duydum.4 lü taramaya gerek yok demistir diye düşünmek istiyorum

Ocean mommy bin numunesini verdi bana eczane . O da yumuşak ve büyük içemedim onu da

O büyük değil ki canım. Pembe orta boyda bir hap. Ben oceanın büyük omega haplarından içiyordum. Bildiğin serçe parmağımın genişliğinde 2 boğumu uzunluğundaydı.

Ki benim yemek borum dardır yani. Ameliyat filan olunca oksijen borusu hep yırtardı gırtlağımı ona rağmen büyük gelmiyor. Şaşırdım doğrusu

Ben pazartesi tetanoz aşısı yaptırdım. Bugece ağrıdan uyuyamadım. İnşallah artık geçer. Bide benim göbüş sürekli bi hareket halinde. Sizdede öyle mi?

Ben pazartesi tetanoz aşısı yaptırdım. Bugece ağrıdan uyuyamadım. İnşallah artık geçer. Bide benim göbüş sürekli bi hareket halinde. Sizdede öyle mi?
Benimde yarın aşı var ya aşırı gerginim göbüş de gün içinde pek hissetmiyorum ama akşam vakti olunca hareketleniyoruz maşallah

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu hastanenin radyoloji uzmanına mi yaptırmalı yoksa perinatoloğa mı. Memorial hastanesine gidiyorum ama bilmiyorum radyoloji uzmanı iyi midir yoksa dışarda perinatologa mı baktirsam

Perinatolog riskli gebelik uzmanı olduğu için hamilelikte 1 kez de olsa görünmeliyiz bence. Ben ondan perinatolog tercih ettim. Radyologun göremediğini perinatolog görebilir çünkü.

Kızlar yengemin kardeşi korono olmuş yengem dede hafif ateş boğaz ağrısı var ateş bugün düşmüş. Test yapılmadı henüz. Ve ben yengemle beraberdim 5 gün önce. Temaslının teması oldu oldu benimkisi. Kardeşinde korono çıkınca baya panik yaptık. Şimdilik sıkıntı yok bu korono belası ne zamana kadar belirti veriyordu

Canim genellikle 2 günde verdiği söyleniyor ama kuluçka süresi 14 güne kadar da ulaşabiliyor. Yengenin belirtisi de var gibi, mutlaka test yaptırsın. Hem temaslı hem belirtisi olduğu için mutlaka test yapılıyo zaten. Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız

Çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz benimde eşimin çalıştığı yerde bı arkadaşına bu gün teşhis konmuş 1 hafta önce iş yerinde beraberlermiş o zamanda başım ağrıyor halsizim falan demiş bizide binkorku kaptı inşallah birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…