2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen kimse o riski almak istemez. Doktorun iyice anlatması lazım

Bnmde pazartesi siddetli oksurugum vardi simdi ara ara var belim ayaklarimda agriyo bilemedim ya acaba bende kapmis miyim

Yok canim benm ilk gebeligimde doktorum fakulteye yonlendirdi orda da gerek yok denildi genelde supheli bi durum varsa biz detayliyi yapiyoz dedi yaptiramadim yani

Yok canim benm ilk gebeligimde doktorum fakulteye yonlendirdi orda da gerek yok denildi genelde supheli bi durum varsa biz detayliyi yapiyoz dedi yaptiramadim yani
Allah Allah ilk defa duydum ben de bu gerek yok olayını. Neye dayanarak gerek yok denilebilir ki baya riskli bi cümle benim doktorum bu konuda fikrimi sormadı bile. Önemli bi tarama çünkü

Canım ilk gebelikte senin doktorun genel şeylere bakmış olabilir rutin kontrolünde.Bazi doktorlar kendilerine güveniyor kendileri yapıyor.Ya da bilmedigi icin yonlendirmis,onlar da bakmamis.Tip,eğitim araştırma gibi yerlerin perinotoloji bölümleri de riskli gebeliğe bakıyor gerçekten de. Sağlıkla kucağına almışsın cok şükür
ama bakilmasi gerekiyordu.

Allah Allah ilk defa duydum ben de bu gerek yok olayını. Neye dayanarak gerek yok denilebilir ki baya riskli bi cümle benim doktorum bu konuda fikrimi sormadı bile. Önemli bi tarama çünkü
Evet saçmalık resmen.Gebeligin en önemli hususu bu.Baska neye bakacaklar zaten

Benim doktorumda rutin muayene randevuda ayrıntılı bakacak... Muhtemelen öyle bir şeydir...

İnşallah bir şey çıkmaz ben kapı dışarı çıkmıyorum ama etrafımdaki insanlar sürekli disaridalarbebeklerimizi korusun mevlam

Geçmiş olsun öncelikle kendinizi izole edin ve14 günü bekleyin tat koku duyusu ateş gibi durumlara dikkat edin Allah şifasını versin yengenizede inşaallah

Saoğolun kızlar. Şimdilik durumlar normal. Abimler izole kimseyle görüşmüyor.. Anlaşılan hepimiz bir şekilde yakalanacapız bu korono belasına. En yakınlarımız da çıkınca çemberin daraldığını hissediyorum. Allahım beterinden korusun

Yok yanlış anlaşılmasın yeni doktorum ben yapıyorum detaylı riskli bir durum görürse perinatologa yönlendiriyoruz dedi. Eski doktorum baya ilgisiz ve soğuktu. Hiç bir bilgilendirme yapmazdı.

Ben Ben küçük büyük farketmeksizin hap yutamıyorum.minicik hapları bile yiyeceklerin arasına sokuşturup yutmaha çalışıyorum. Normal boyda olanları 2 ye biraz büyükleri 3/4 bölüyorum. Vitaminler yumuşak kapsül bölemiyorum o yüzden de içemiyorum. Doktoruma şurup sordum inşallah hepsini içeren bir şurup vardır

Evet kızlar gereksiz yere panik yapma sırası bende...Ben geçen hafta detaylı ultrasona girmistim,2.bir göz görsün diye doktorun önerdiği uzmana gittim.Ama radyoloji uzmanı bir dostum var tüm gebeliklerimde detayli ultrasonumu o yaptı.Bu hafta da ona gittim.Cok ta güvenirim kendisine,zaten bulunduğu yerde güvenilir bir doktordur.Su an suyun fazla diyemem ama sınırda dedi.Takip edelim dedi,biraz canım sıkıldı.

E canım bu şekerle ilgili bir durum ki dikkat edersin yediklerine düzelir inşallah

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu hastanenin radyoloji uzmanına mi yaptırmalı yoksa perinatoloğa mı. Memorial hastanesine gidiyorum ama bilmiyorum radyoloji uzmanı iyi midir yoksa dışarda perinatologa mı baktirsam
Bana doktorum radyologlar da bakıyor onlara yaptırma perinataloglara yaptır mutlaka dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…