2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ilk gebeliğim de yaşadığım durum inBuradaki kızlar havuç suyu ve deveci armutu önermişti bende denemiştim iki hafta içinde normale dönmüştü suyum.gerci doktorum onların etkisi olmaz demişti ama

Şeker konusunda dikkat et canım ama suyun fazla olması çok büyük bir sorun değil tek başına
sen ki görmüş geçirmiş bir annesin rahatla

"Gereksiz yere" demişsin ne güzelinşallah gerçekten gereksiz yeredir, duam ve iyi dileklerim seninle

Kızlar şeker suyu mu azaltıyor yaa bilmiyordum. Kaç gündür hatta hamileliğin başından beri hep yiyorum tatlı vs. Tırstım şimdi ben de

inşallah beni atsınlr istiyorm zaten :) keşke atsalar

su ile ilgili doktora siz mi soruyorsunuz doktor kendimi söylüyor, benm daha ne kilosunu ne boyunu ne suyumu ne plesanta yerini söylemiş değil anlamadım ben sormak mı lazım acaba

su ile ilgili doktora siz mi soruyorsunuz doktor kendimi söylüyor, benm daha ne kilosunu ne boyunu ne suyumu ne plesanta yerini söylemiş değil anlamadım ben sormak mı lazım acaba
Benim doktorum hiç bişey sormadan hepsini söylüyor. 17.haftadan sonra bebeğin kilo takibini yapiyolar zaten. O haftadan sonra önem arz etmeye başlıyor

Kizlar benim sorum biraz genel siz simdiye kdar nekadar kilo aldiniz ? Veya aldiniz mi?

bebisimdün itibari ile 400gr ulasmis . Ve ben sadece 600 gram almistim .... bugün hergün rutin sekilde tartildigim gibi tartildim ve iki kilo fazla ciktim

bir günde bu kiloartisi normal mi acaba cok mu yedim desem gayet normal yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…