2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bahsettiğiniz şeker yüklemesi kaçıncı haftada neden yapılıyor acaba???
24. Haftada yapılıyormuş şeker yükleme testi. Hamilelikte ortaya çıkma ihtimali olan şekerin olup olmadığını belirlemek ve ona göre beslenmeyi düzenleyerek şeker hastalığının gerek anneye gerek bebeğe olan olumsuz etkilerini azaltmak için yaplıyor.

Son düzenleme:

“Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz” diye çok güzel bir konu var forumda ilginizi çekerse diye paylaşmak istedim.

Ben de böyle duydum canım hep. Benim boyum uzun değil ama yine de sezeryan falan olursam çok zorlar sanırım. Park yataklar nasıl peki biliyo musun hiç? Kraft'ın falan böyle alt açma bölmeli yatakları var onlar da kullanışlı gibi

Canım bende 1 kilo aldım 20.haftadayım şuan tam 60 kiloyum. 3 gün önce Sabah 61 çıktım allala ayni yemek yedim düşünmüştüm. Sonraki sabahdan bugüne kadar yine 60 çıkıyorum. O gün büyük ihtimalle hem hafif ödemim hem de tuvalete çıkamamıştım onun şişkinliği vardı. Seninki de ödem falandır canım bol su iç bak bakalım yarın öbür gün

Boyutu küçük vitamin ben görmedim bilen varsa yazsın bende alayım çünkü kocaman kocaman hapları içmekten bıktım artık
Decavit -multivitamin
osteocare-kalsiyum
Sorvagen- omega
(Bu 3ünün yerine ocean mumy içebilirsin dedi ama değerlerine baktığımda bu 3ünü içmek daha anlamlı geldi özellikle sorvagen DHA oranı en yüksek omegaymış böyle devam ettim bakalım belki bunlar bitince ocean mumy e geçerim)
Dvit
Bir de Demir ilacı içiyorum

Ben oğlumda kullanmıştım canım çok şık oluyorlar sezeryan sonrası çok zorlandığımı hatırlamıyorum ama oğlum çok uyandığı için bir süre sonra yanımda yatırmaya başlamıştım
Yani kullanmak sorun olmadı ama bir ders onar da oğlum büyüdü boşa masraf oldu

Ocean Ocean mummy de tutamadım ben hayır sert olsa bölüp içeceğim ama yumuşak kapsüller. Tatları da iğrenç balık yağından dolayı doktora gitmeme de 1 ay var ya napacağım hiç bilmiyorum

Aldım park yatak salon için,o da rahat geldi baby hope marka. Alt açması falan da var, çift katlı, o yüzden sanırım aralarında en mantıklısı park yatak olabilir.

Ben de 7 kilo aldım 22 haftada ama benim son 1aydır kilom aynı seyrediyor bir anda hiç 2 kilo birden almadım. Sadece ödemli bir vücudum olduğundan sabah ile akşam arası 1.5 2 kg farkediyor
Ödemlerim de yok aslinda belki yemegj fazla kacirdim
iycem ama oda yok

Dogru kabizlikdan olabilir hic düsünmedim . Aslinda kilo almamaniz vok güzel bence hem bebis de kormal kilosunda

Bi bakiyim inshallah kabizliktandir yoksa fazlaa kilo almak istemiyorum

Sorvagenin 3 çeşit omegası var hangisini verdi size doktor?

Ben 3 kilo aldım ama 2 kilosunu son bir ayda aldığım için doktor beslenmene dikkat et bi ayda 2 kilo çok fazla dedi bi de her gün en az yarım saat yürü dedi.

Canım benide kimse aramadı, kendi doktoruma sordum aşıyı yaparız burda, boşver gitme virüs varken sağlık ocağına dedi. Haftasonu kontrolüm var ne zaman yapacaklarını soracağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…