2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cinsiyetti ne senin bebisin benim kız olcak annemlere söylediğimde kz bebekte daha cok cikar falan demişti
Erkek canım bana da herkes burnumda lekeyi 3 aylıkken gördüğünde erkek demişti erken çıkarmış öle demişlerdi. Ama kız annelerinde daha çok çıkarmıiş doğru rabbim yardımcın olsun

Şimdi malum göbek buyuru ben koldan vurulmaya başladım kendim de beceremediğim için sağolsun alt komşum ben vuruRum dedi neyse komşum önce iki parmağı ile şakıyor ortadan batırınca iğneyi ilacı vermeye başlıyor ilacı vermeye başlayınca sıkıştırdığı yeri bırakıyor sürekli sıkması gerekmez mi iki parmağı ilede ay inşallah doğru anlatabildim.kadın doçent şimdi kadını bozmuş gibi olmak istemem önce size sorayım dedim

Şimdi malum göbek buyuru ben koldan vurulmaya başladım kendim de beceremediğim için sağolsun alt komşum ben vuruRum dedi neyse komşum önce iki parmağı ile şakıyor ortadan batırınca iğneyi ilacı vermeye başlıyor ilacı vermeye başlayınca sıkıştırdığı yeri bırakıyor sürekli sıkması gerekmez mi iki parmağı ilede ay inşallah doğru anlatabildim.kadın doçent şimdi kadını bozmuş gibi olmak istemem önce size sorayım dedim

Öyle kafaya takacak kadar bi ağrısı olmadı ya benim acı eşiğimde çok düsüktür normalde ama çok çok fazla ağırmadı

Benim doktorum da yan yat dedi sadece. Sağ sol bişey demedi. Gece boyu bi sağa bi sola dönüp duruyorum ben. Zaten hep tek tarafa yatmak aşırı zor değil mi ya her tarafı ağrır insanın

Brnim de Ekim 4 gibi olacak 2.doz. Allah var Bn de Bi haftaya yakın sızı yaşadım. Ama napalım minnak lar için hepsi

Evet canım aşının ağrısı koltuk altıma vuruyor

Kızlar aranızda yüzünde leke cıkan oldu mu ya varsa bisey kulaniyormusunz bugun dikkatimi çekti iki yanakta da lekeler cıkmış doğumdan sonra gecer mi acaba
Ben varım canım ilk hamileliğimde çıktı.Alnım ve yanaklarımda 10 sene denemediğim krem doktor kalmadı.En son sinoz leke kremi işe yaramaya başladı.Geçen baktım tekrar koyulaşmaya başlamışlar hemen kremden tekrar siprariş verdim kullanmaya başlıcam gelince

Selam kızlar Hepinize iyi dilekleriniz için çok tesekkurler. Ayrintili ult. gayet iyi cıktı. Her şey normal dedi doktor şükür. Sonra sonucu gebelik takibi yapan doktora goturdum o da normal dedi . Bi sonraki randevu ne zaman olacak şeker yüklemesi vs . Hiç bişey demedi. Zaten ben hastane degistirecegimi sonuçlarımin birer çıktısını istemiştim . Ankara şehir hastanesi maalesef korona kaynıyor . Hoş Ankaranin her yeri korona artık.Bakalim kısmet bir yer buluruz inşallah

Keşke sizin gibi bir arkadaşım olsa o zamanama haklısınız su an maalesef her şey çok pahalı

Keşke sizin gibi bir arkadaşım olsa o zamanama haklısınız su an maalesef her şey çok pahalı
Yurtdışında paylaşmak daha yaygın biliyor muydun benim bu bebekte şimdiden yatağı beşiği sallanan ana kucağı mama sandalyesi filan bile var ben almadım arkadaşlar hemen soruyor ister misin diye

Kızlar bi ara sulu akıntı yaşayan arkadaşlar vardı onlar napti acaba? Bi kaç gündür benim de terden ayırt edebildiğim islakligim var camasirimda. Biraz tedirgin oldum bu durumdan doktora gitmeli mi hemen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…