2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim izlediğim bir videoda sıkıştırma yağ dokusu içinmiş yani iğneyi bosaltirken derinin bırakılması gerekiyormus.Ben bacaktan kendim vuruyorum

Kızlar bi ara sulu akıntı yaşayan arkadaşlar vardı onlar napti acaba? Bi kaç gündür benim de terden ayırt edebildiğim islakligim var camasirimda. Biraz tedirgin oldum bu durumdan doktora gitmeli mi hemen acaba
Canım benimde oluyor öyle özellikle cok su içtiğim zaman anında tuvalete çıkmıyorsam idrarım geldiğinde sızıyor gibi. Ama ben kötü olarak düşünmedim biraz can sıkıyor ama sorun yoktur galiba

Kızlar mide rahatsizliklariniz başladı mı. Göğsümün arasindaki yer bir yanıyor bir şey yedikçe anlatamam. O rahatsızlığın adı neydi yemek borusu yanması. Hamilelikle mi alakalı acep

Kızlar mide rahatsizliklariniz başladı mı. Göğsümün arasindaki yer bir yanıyor bir şey yedikçe anlatamam. O rahatsızlığın adı neydi yemek borusu yanması. Hamilelikle mi alakalı acep
Dün gün boyu bendede yanma oldu süt falan içtim biraz hafifledi şuan yok ama devam ederse Dr a danışacağım rahim büyüdükçe mideye baskı oluyor sanırım ama erken gibi daha çok büyüyecek göbek

Canım benimde oluyor öyle özellikle cok su içtiğim zaman anında tuvalete çıkmıyorsam idrarım geldiğinde sızıyor gibi. Ama ben kötü olarak düşünmedim biraz can sıkıyor ama sorun yoktur galiba
Ben de çok su içiyorum, hep de çok içerdim ama bi kaç gündür böyle bişey olunca bi gerildim istemsizce. Devam ederse doktoruma gideyim hemen en iyisi

Kızlar bi ara sulu akıntı yaşayan arkadaşlar vardı onlar napti acaba? Bi kaç gündür benim de terden ayırt edebildiğim islakligim var camasirimda. Biraz tedirgin oldum bu durumdan doktora gitmeli mi hemen acaba
Canım ben yaşadım, doktorum bebeğin suyunun kanla geleceğini anca 8. Aya falan gelince saf su geleceğini söylemişti. Yine de yanlış yönlendirmiim ben için rahat etmiosa bi git istersen.

Canım ben yaşadım, doktorum bebeğin suyunun kanla geleceğini anca 8. Aya falan gelince saf su geleceğini söylemişti. Yine de yanlış yönlendirmiim ben için rahat etmiosa bi git istersen.
Canım o arkadaşlardan biri bendim.valla hala oluyo ama takmıyorum ben artık çünkü 2haftada bi kontrole gidiyorum bişey olsa ortaya çıkardı 2 aydır hergun böyleyim Çunku

Canım o arkadaşlardan biri bendim.valla hala oluyo ama takmıyorum ben artık çünkü 2haftada bi kontrole gidiyorum bişey olsa ortaya çıkardı 2 aydır hergun böyleyim Çunku
Hep mi devam ediyo canım seninki? Ya böyle bildiğin ıpıslak oluyo 2-3 gündür camasirim. Önceleri de oluyodu da ter falan diyodum. Gece yatıp sabah kalkınca bişey yok mesela ama gün içinde oluyo işte korkuttu beni

25.haftada dedi benim doktor şeker yüklemesine Ankarada heryer korona oldu evet ya

Yanlış anlamayın ama bence değil doktorunuzla görüşünüz daha iyi olur çünkü 2 günde bir 2 katına çıkmalı
Yok niye yanlış anlayayım yazın rahatlıkla. Herkes farklı birşey söylüyor ben de anlamadım. 2 güne bir iki katını 48-72 saat arasına alanda var. En iyisi doktora gitmek. Ama biraz daha bekleyeceğim. Şuan gitsem de değişen birşey olmayacak

Kızlar ben hala bi çorap bile almadım bebeğe korkaklığımdan siz neler aldınız
Bende bir tek çorap aldım
Çok alasım var özellikle de alınacak 1 milyon parçayı düşününce başlayım diyorum. Sonra yok 6 ay olsun diyorum ,yine vazgeçiyorum Corona iyice pik yapacak dışarı çıkıp alamayacağız. Şimdi gidip görüp elleme şansım varken alım diyorum. Böyle gitgeller içindeyim
Cinsiyeti öğrendkten sonra alırım diyordum ama şimdi sadece bakmakla yetiniyorum

Evet canım hep oluyor 2 aydır falan takmıyorum artık bu kadar ıslaklığa su kalmamış olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…