2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar selam dün gece sağa sola dönerken uykumu sersemi sert döndüm sanırım göbeğimde bi gerilme ağrı oldu 10 sn lik bugn de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum doktora mı gitsem acaba

kızlar selam dün gece sağa sola dönerken uykumu sersemi sert döndüm sanırım göbeğimde bi gerilme ağrı oldu 10 sn lik bugn de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum doktora mı gitsem acaba
Canim bazı günler akşama kadar hiç hissedilmedigi oluyo akşam kıpır kıpır oluveriyolar Allah'ım esirgesin. Bugün bi dinle kendini, hiç hissetmezsen yarın gidersin endişelenme hemen

Canim bazı günler akşama kadar hiç hissedilmedigi oluyo akşam kıpır kıpır oluveriyolar Allah'ım esirgesin. Bugün bi dinle kendini, hiç hissetmezsen yarın gidersin endişelenme hemen
evet cnm doğru diyorsun ne bilim akşam öyle bi sancı olunca panik yaptım gerçi doktora gitsem de doktornda elinden bişey gelmez, ama sonucu öğrenirim en azından inşallah bişey yoktur teşekkrler cnm

Evet bende okuduklarıma göre böyle ama çoğunluk normal diyor.
cnm ben 3 kere düşük yaşamış biri olarak bu kimyasal gebelik ya da dış gebelik belirtisi, benmde böyle oluyordu 500 çıkıodu 2 gün sonr 300 2 gün sonra 250 gibi... inşallah kimyasaldır dış gebelik en kötüsü, sağlıklı gebelik için betanın 2 günde bir 2 katına ya da daha üzerine çıkması gerek, Rabbim hayırlısını versin hakkınızda

Kızlar lütfen bilginizi yazar mısınız
1 Eylül beta 136
8 eylül beta 164

Bu artış normal mi 7 gün için ?

Malesef değil canım. Minimum %70 artış olması gerekir günlük. 2 katı dedikleri ortalama artış miktarı.

Bence sakın ama sakın bekleme. Hemen doktora git.
Bu kimyasal ya da dış gebelik olabilir.
Kimyasal sorun değil ama dış gebelik çok riskli.
Sakın birkaç gün bekleyip gideyim deme.
Her an çok önemli.

Başka topicde de normal deniyor. Bunun normali de kişiden kişiye değişiyor demek ki.
Ama siz başka konularda 8 Eylül 1676 yazmışsınız, burda 167 yazmışsınız. Eğer 1676 ise normal zaten neden sorduğunuzu anlayamam ama 167 ise normal bi sonuç değil, kişiden kişiye değişen tarafı olmaz böyle konuların. Bence doktorunuza danışın

Benim de hala oluyor canım. İlk başlarda bende korkmuştum. Daha pazartesi gittim suyun iyi dedi demek ki ter veya idrar sızması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…