2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Şekerden dolayı takipte olan kizlar bugün ekmeği kestim şekerim düşük çıkmaya başladı çok şükürama karnım açneyle bastiricam açlığını ekmeksiz doymuyor bu beden... Ödül olarak az önce meyve yedimnormalde meyve yemedigim halde yokluğum 135 ti dun...

Bende ekmek yememeye çalışıyorum ama dediğin gibi doymuyorum bu sefer de mutfak faresi gibi ne yesem diye dolap karıştırıyorum iyi mi kötü mü bilemedim

Kızlar bi ara sulu akıntı yaşayan arkadaşlar vardı onlar napti acaba? Bi kaç gündür benim de terden ayırt edebildiğim islakligim var camasirimda. Biraz tedirgin oldum bu durumdan doktora gitmeli mi hemen acaba
Kuzum ben yaşıyordum bnde ne mantar bakteri enfeksiyonu çıktı nede amniyon sıvısı çıktı bu testleri yaptırdıktan sonrA içim rahatladı ıslaklığı umursamadım açıkçası ..

Kuzum ben yaşıyordum bnde ne mantar bakteri enfeksiyonu çıktı nede amniyon sıvısı çıktı bu testleri yaptırdıktan sonrA içim rahatladı ıslaklığı umursamadım açıkçası ..
Oh iyi canım çok şükür o zaman. Ben de yaptiricam içim rahat etsin. Dün çok endişe etmiştim ama bugün ıslaklık falan bişey yok mesela. Ama analık, her an tedirgin olmak demek olduğu için istemsizce geriliyorum

Cnm bence idrar kaçırıyoruz 3litre su içiyoruz bide bebek baskısı yada terde olabilir bnmde sırılsıklam oluyor bazen ama sen yine test yaptır için çok rahatlar sürüntü testi ve turnusol kağıtlı pet veriliyor mesela arkdşımdada vardı mantar enfeksiyonu çıktı sen önlemini al baktın bişey Yok için rahatça günlerini geçirirsin şahsen ben artık öyleyim aslında bebek rahat hareket ediyorsa amniyom değildir diye düşünüyorum için rahat olsun

Doğru diyosun canım içimizin rahatlaması önemli. Bu turnusol kağıtlı pedi eczaneden falan tedarik edebiliyo muyuz yoksa doktor tavsiyesi olması şart mı ki

Doğru diyosun canım içimizin rahatlaması önemli. Bu turnusol kağıtlı pedi eczaneden falan tedarik edebiliyo muyuz yoksa doktor tavsiyesi olması şart mı ki
Cnm ben eczaneden alacaktım bide her eczanede yokmuş 180tl yi duyunca vazgeçtim şehir hastanesine gittim orda doktor ben demeden tüm testleri yaptı 5saat turnusol kağıt durdu bi renk değişmedi sürüntüde normal çıktı şükür özeldede yapılıyordur ama nekdr bilmiyorum bu süreçte hastanelerden de korkuyoruz birde ben Ankaradayım en çok vaka burda ...

Ayy Allah korusun canım valla Ankara'yı hep görüyor okuyorum baya vahim orda durum. Benim bulunduğum yerde de baya vaka var o yüzden korka korka adım atıyoruz resmen. İnşallah bebislerimiz gelene kadar biter bu kabus

Ayy Allah korusun canım valla Ankara'yı hep görüyor okuyorum baya vahim orda durum. Benim bulunduğum yerde de baya vaka var o yüzden korka korka adım atıyoruz resmen. İnşallah bebislerimiz gelene kadar biter bu kabus
Amin cnm inş buralar fena iş yerimizdede çok fazla çıkmaya başladı evden çalışıyorum bu yüzden inanılmaz çoğaldı eşime bulaşır diyede korkuyorum azıcık yasak gelsede rahat nefes alsak hamile bi arkdş 8haftalık hamile evinde nefes alması için tüp bağlanmış dua edin kızlar Rabbim tüm hamileleri bebeklerini korusun inş

Ayy Allah'ım şifa versin inşallah ya sizi de korusun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…